Vai tiešām trūkst darbinieku?

Lasu ziņās, ka darba devēji sūdzoties, ka neesot darbinieku. Bet pašķirstot vakances smiekli nāk, ka rakstīts garantētais mēneša atalgojums 90 eur???? Nu OK tas bija apkopējai, bet ir arī vakances, kur piedāvā inženierim 635 uz papīra. Un ja kaut kur ir ap 1000 eur alga, tad kā likums ir vajadzīgs vīrietis, kaut ko celt, stiept, betonēt, mūrēt vai ar C kategorijas autovadīšanas prasmēm. Izskatās, ka vergu pietrūkst nevis darbinieku.

Geisha      HardEnough

Konkrētu kādu darbu piedāvā, darba nosacījumi. Gurdi runāt nav malku cirst. Man 56 gadīgai sievietei ko vari piedāvāt? Cementu maisīt?

Par skolām. Dažās Rīgas skolās algas tiešām ir pat ļoti labas. Vēl jau arī svarīgi ko pasniedz. Valodnieki, matemātiķi ļoti labi var peipelnīt, bet kādas privātstundas var piedāvāt botāniķis vai sociālais pedagogs? Lauku skolās viss bēdīgi. Cik bagāta ir pašvaldība kurā ir šī skola? Un vispār Paldies Dievam ka vismaz kāda skola laukos ir saglabāta nevis stāv spoks ar izdauzītām logu rūtīm.
Algas lielums arī ir atkarīgs no reģiona. 500 eiro bruto alga Rīgā ir špicka zaru slotā, bet Latgalē tā ir ļoti laba alga.

mikimausins1988    1 NAV PINIGI NEKADAS ATŠĶIRĪBAS VAI ESI VĪRIETIS VAI SIEVIETE,LAI DARBU DABŪTU!pēc mana novērojuma sievietes tiesi braukā ar krutajam mašīnām un pelna vairāk kā viriesi!īsāk sakot pelna tie kas dod darbu nevis nem!galva nav domāta cepures nēsašanai bet gan domāšanai!

Edgars37      07:20

Ha, Ha, ha😁😁😁!!! Vispirms uzraksti, kas jadara, ka jastrada, kur utt😃, a savadak tava ...
ir tas pats, kas .... Attiecibu sadala😃. Tougher than the Rest😃 atradies😃.

mikimausins1988      ko man vel priekšā tev pateikt ko darīt?ej uz skolu un mācies

cirteejs    1 Tas gudrītis un lielo algu maksātājs HardEnough tā arī nav pateicis kādu darbu viņš piedāvā un kas ir jārukā par tiem 5000 mēnesī!

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu