Vai darba intervijās esi izlikusies/-cies par to, kas neesi?

Vai darba intervijās esi izlikusies/-cies par to, kas neesi?..citiem vārdiem sakot, vai esi piemelojusi/-jis kaut ko klāt (noklusējis) par savām prasmēm un pieredzi vai pat izglītību, vai tas ir attaisnojies (ir dabūts darbs, kas apmierina, un vēl karjera izveidojusies, vai tomēr ne), vai ir bijis tā vērts.. Ko vispār domā par tiem, kas īpaši neiespringst uz Darba devēja prasībām un mēdz piepušķot savu CV, lai tikai iegūtu iekāroto vakanci?

Tessa (2016-12-01 09:20)    6 jaja, mes te visi esam metalapstrades programmetaji. tikai kur tu, neko, arstetos, maciitos vai iepirktos, ja visi butu tie izslavetie aitišņiki, uz kuriem rindas stav? bishkjinj varbut nolaidies leja un padoma par cilvekiem parastiem, kuri, teiksim, bernudarza maca (-ija) tavu atvasi vai padeva vinjai launadzinju, kuri slauka ielu, pa kuru tu katru dienu staiga,kuri skrien apdzest ugunsgrekus un riske ar dziiviibu (vinji IR specialisti lielaki, neka tu, bet kadas vinjiem algas?) kuri sezh pie kases, kad iepercies vai nomazga aiz tevis traukus bara, kad paed.
katram ir savs dziives celjsh un nicinoshi par vinjiem runat, tev tas godu nedara.

Vanesa15 (2016-12-01 09:25)    3 Ne tikai vienkāršas profesijas, bet ir arī ļoti specifiskas, ar ko LV nodarbojas tikai pāris uzņēmumi. Un ko darīt tādiem, kas zaudē darbu? Neviens jau pēc viņiem nebrēc. Jāmeklē cita niša. Tas nekas, ka cilvēkiem galva strādā. Tikai tagad visi grib ar tiešo darba pieredzi un nemaz neskatās uz personīgām īpašībām. Tas jau nekas, ka šodien tikai attālināti ko saprot no jaunā amata. Ar labām smadzenēm pāris nedēļu laikā varētu apgūt radniecīgu amatu. Bet nē, baidās riskēt tie CV atlasītāji. Negrib čakarēties

111zaagis111 (2016-12-01 11:04)      CV rakstītāji baidās vēl vairāk. Noturu interviju- cilvēks peld , saprotu ka nav tēmā. Dodu iespēju- še tev neliels mājas darbs, izpēti , pastrādā ar galvu un pēc nedēļas atnāc un neprezentē . Rezultāts- no 7 gab neviens ne atzvanīja. Vanesa 15 taisnība- ar smadzenēm un vēlmi var apgūt arī jaunas lietas.

limonija (2016-12-01 11:19)    1 Vanesa15 - labi rūkts! Kad nolēmu pamest savu profesiju(kurā man nekad darba netrūka un tas nebija pašai jāmeklē), es ļoti lepojos, ka tiku cauri atlasei un "iebraucu" vienā otrā darbiņā, kurš galīgi nebija mans lauciņš:) Un vēl tagad palaikam saņemu piedāvājumus kaut ko darīt sfērā, no kuras aizgāju. Bet, kas attiecas uz tiem perfektajiem CV vētītājiem jeb personāla atlases speciem, - viņus apčakarēt nav grūti. Lai tiktu darbā, svarīga ir saruna ar tiešo darba devēju. Kāda mana paziņa uz jautājumu - vai protat bilanci? - atbildēja - es viņu redzējusi neesmu, bet paskatieties manā CV, ko esmu iemācījusies īsā laikā:) Viņa to darbu dabūja:)

jadore (2016-12-01 13:11)    1 Bet vai nav tā, ka ir kantori, kuri neņem profesionāļus, jo tiem ir jāmaksā adekvāti prasmēm un izglītībai? Paņem kaut ko, maksā minimālo, jo cilvēks mācās ... Nevar īsā laikā kļūt par augsta līmeņa speciālistu, nav iespējams...

limonija (2016-12-01 14:37)      13:11 - daudzviet ir tieši tā. Maksāt negrib, bet jau pēc pāris mēnešu apmācības cer sagaidīt no darbinieka profesionalitāti visaugstākajā līmenī, bet - saglabājot par to minimālo samaksu:D Un interesanti, ka tieši jaunie gurķi uzliek Nikolaju šādām izdarībām, jo viņi darbu dabūs - kaut vai ārpus LV. Pirmspensijas vecuma ļauži ir visneaizsargātākā kategorija pret tādām bosu izdarībām, jo, ja darbs zaudēts, tad citu atrast ļoti grūti, īpaši, ja ilgus gadus strādāts vienā nozarē.

rokons (2016-12-07 16:11)      Esmu sédéjis galda abás pusés. Melot, ka proti to ko neproti, ir stulbiar algas pa. Pieķers zibensātrumā. Bet akcentēt savas pozitīvās prasmes tā, lai neizklausītos pārspīlēti, ir jāsakoncentrējas.
Visgrūtāk ir ar algas lielumu. Tur jābūt vai nu info vai intuīcijai

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu