Zviedru gaļas bumbiņu bizness

Tātad jaunajā Ikea latvieši pirmajā dienā esot apēduši 19 000 Zviedrijas tradicionālo gaļas bumbiņu. Ja porcija maksā 2.99 eur, tātad viņi par tām iekasēja apmēram 57 000 eur/dienā. Bet es šaubos vai viņi tam bumbiņu cepējam samaksāja kaut tos 200 eur par dienu kā maksājot Skandināvijā.

borzomi      Un...kas tad tik diži labs tajās gaļas frikadelēs?
Labāk pirktu...vai ražotu siera bumbiņas!

AivarsN      Cilvēki drīz nebūs vajadzīgi,jo visu padarīs roboti. Vai esiet kādreiz iedomājušies,cik tas ir absurdi? Vai Zeme gadījumā nebija domāta cilvēkiem,nevis dzelžiem?

Vaukskis      Epifanija. Ņem vērā, ka tur tajā restorānā frikadeļu cenā tiek ierēķināta arī samaksa par pagatavošanu un servēšanu, kas pašam ēdājam nav jāveic, un par trauku nokopšanu, kas arī laimīgā kārtā iet secen, tātad arī laika ekonomiju

Astronaute      19000 bumbiņas vai 19000 porcijas????

Vaukskis      Astronaute, tieši gaļas bumbiņas, nevis porcijas ! Solvitas nepiemin, bet todien papildus tika apēsti aptuveni 3000 hotdogu ! Tikai mūsējās virtuves ēdienu patēriņš 30.augustā aprēķināts porcijās, saskaņā ar "TVNet.lv".

Astronaute      Ja bumbiņas, tad summas aprēķins nav pareizs. 10 bumbiņas = 2,99, bērnu porcjā 5 bumbiņas = 1,69.
Tā, kā 57,000 EUR nekādi nesanāks.

elgroze      Neskaitīt naudu citā makā.

Vaukskis      solvitas, atsaucoties uz Astronaute raxtīto, tev kaut kā vajadzētu pārrēķināt kopsumu, jo neštimmējot ! Kazi, tad arī tik milzīga alga nesanāks.. .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu