Zviedru gaļas bumbiņu bizness

Tātad jaunajā Ikea latvieši pirmajā dienā esot apēduši 19 000 Zviedrijas tradicionālo gaļas bumbiņu. Ja porcija maksā 2.99 eur, tātad viņi par tām iekasēja apmēram 57 000 eur/dienā. Bet es šaubos vai viņi tam bumbiņu cepējam samaksāja kaut tos 200 eur par dienu kā maksājot Skandināvijā.

eksim_braalis  2 3 Par tādu "produktivitāti" kā autorei, darba devējs varētu maksāt tik minimālo stundas likmi.
Līdz Zviedrijas ekonomikai Latvijai vēl augt gadus 20 vismaz.

piladzoga  1 4 Zviedri atver veikalu,cep bumbiņas ,pelna naudu...un lai pelna,jo nopelnīt ir jāprot..bet te kā minēts citā tēmā prot riet un es vēl piebilstu ..arī gaudot.
Lai visiem jauks 1.septembris.:)

falko_1967  1 2 zviedrija tas zviedru cepeejs sanem mazaak nekaa lv celtnieks aiz ceptuves seetas.

coldlands    4 Solvita, kurš tev tas pasakas par 200eiro diena, sastāstījis?

fargo      "Solvita, kurš tev tas pasakas par 200eiro diena, sastāstījis?"

zemāk vesela tēma par šitiem 200 eiro ir.

Reds      Redz tad kad uzņemumā ir ieguldīts, izpētīts kā tirgū nopelnīt un pietiekami attīstījies lai labi pelnītu, tad svētkos viņi grib uz procentiem strādāt, bet pārējā laikā redz viņiem minimālo algu 1000 vajag.

Atrēķināsi nost reklāmas izdevumus tam atklāšanas pasākumam, veikala atvēršanas izdevumus, nodokļus un nekā tur nepaliks no tiem taviem 57

AivarsN    2 Pēc tādas reklāmas un zem Zviedrijas karoga,pat gaļas bumbiņas no veca vietējā miskastes runča,aizies kā dārga,eksotiska delikatese. Latviešu neveiklie mārketinga mēģinājumi tepat Oho,jau tiek nežēlīgi apcirsti saknē. 😄

KOMPETE  1 2 Tad aizej pie šefpavāra zommera ar raskadu kādā veidā cik un kā vini nopelnīs, ja pieņems tavu biznesa plānu, ar pamatotiem cipariem un argumentiem, par nelielu ( var arī lielu ), bet taisnīgu samaksu.

LaskovijMerzavec    1 Lieku vecu zābaku ķīlā, ka cenas gan viņam bija Eiropas līmenī...

Tad jau dīvaini, ka cenas EU, bet algām nesanāk... BEt tā jau notiek, ja izput bizness ir vainīgi citi...

KOMPETE    3 Viens no cenu faktoriem ir apgrozījuma apjoms. Sūnu Ciemā tas tāds štrurnpacmit vien ir. Mums fiziski nav to lielo tautu masu, kam lielu apjomu notirgot.
atceros, kā indiešus vadājām pa Vecrīgu un šie visu laiku prasīja..... where is the people...?!

Felde  3 4 No ka sastav bizness>-projekti,saskanosanas,buvmaterisli,celtnes,stradnieki,nodokli,iekartas,elektriba,aprikojums,mebeles
,darbinieki,iekartas,atkal nodokli,apdrosinasanas,transporta izdevumi(auto,tehniskas skates....utt)...ligumi,juristi... beidzot tas galas bumbinas-gala,piedevas,pliitis,specapgerbs,katli-pannas..;) ellas,garsvielas... Pameginiet skaitit savu naudu,pirms skaitat citu kabataa esoso! Veidojiet savus uznemumus,riskejiet-un tad runajiet!!!

Felde  3 3 Ak jaa,un vel-LV darbinieki darbalaikaa kave laiku sezot OHO.... par ko maksaat? Es arii esmu darbadeveja-zinu ka sis lietas notiek,un skats no alas....-nav objektivs!

Epifanija      man vairāk interesētu, kas tā par gaļu bija, cik bumbiņas uz šķīvja un kādā svarā? par tādu naudu var nopirkt veselu 1kg gaļas.. solvitas, ņemam busu un traucamies pa novadiem!:))

pusmuuzhs    1 Visi perās par tiem 200€...a man reāli intresē cik cūkas ...atklāšanā norija...cik viena bummbiņa sver😲

Aquarius  1 2 Nu re. . . . .tātad ir cilvēkiem nauda un viņi nezin kur to likt...brauc uz kaut kādu sūda IKEA lai tur ierītu sūda gaļas bumbiņas. Bet pārdevējs piekrita strādāt par līgumā noteikto summu, lai cik arī buržujs nenopelnītu.

valmierietis333    3 Tak pēdējā laikā pilni mēdiji ar viltus rakstiem , kur uzņēmēji sūdzas par to ,ka trūkst strādnieku !

Maksājiet algas un būs jums strādnieki (+apmāciet tos),

šis viss troksnis tiek taisīts ,jo negrib maksāt algas , tai vietā ievest vēl lielākus vergus par vietējiem nabagiem , kas būs gatavi strādāt par brīvu !

Vakar arī iekš ´´kasjauns´´ bija raksts ,ka Jelgavā trūkst būvniecības firmā strādnieku ,kas strādātu par 2000 atalgojumu , bet skaidrs ,ka patiesībā viss nav tik rožains , un to 2000 var saņemt tikai kaut kāds augsts speciālists , bet kurš tad uzņemsies kādu centīgu cilvēku skolot , grib tikai gatavu speciālistu , tā vietā labāk ievedīs kādu bomzi ,kas strādās par pāris simtiem un nesūdzēsies par algu!

Tāda tā šķībā domāšana !

Ķirsons vai kā viņu tur sauca ,jau nesen runāja kaut ko par robotiem ! Tāda ir biznesmeņu domāšana , pelnīt uz muļķu rēķina!

ISA    1 aquarius, neticami drīz pienaks laiks, kad lielveikalos kasieres -pikstinatajas nesēdēs. 90% no pārdevējām būs liekas, pārejot uz pasapkalpošanās kasēm. Bankās ari agrāk lodziņu meitenes sēdeja. Tā ka lielā brēkšana par atsildītajām bumbiņām būs vēl tikai priekšā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu