Kura valsts šobrīd ir vispateicīgākā latvietim darbam ārzemēs?

..gan tādā ziņā, vai vietējie neizturēsies ar ienaidu, gan arī darba slodzes un atalgojuma ziņā. Variet salīdzināt, kura valsts būtu piemērotāka strādniekam, kura jau speciālistiem.. amatniekiem.. u.t.t. / Jā, un arī vecuma cenzs laikam jau būtu no svara - vai cilvēkam pāri pusmūžam darbu meklēt ārzemēs ir jēga?

Alvasete  3 2 Šodien ejot gar Brīvības ielu iedomājos, kāpēc jāaizbrauc latviešu puišiem, darba roku noteikti trūkst....zvaniet Nilam.

zirgjeljspeeks      Mums viss ir sūdīgi jo neviens neko negrib darīt, neviens neko negrib darīt jo šeit viss ir sūdīgi. Kad sajauc cukuru un raugu aplis ir noslēdzies!

av2    2 ASV darba ir liidz kaklam, tikai viena probleema, jaabuut darba atllaujai (legaalam statusam).Vieniigais reaalais/aatrais variants - appreceeties.Protams, ja neesi lloti, lloti pieprasiits speciaalists kaada specifiskaa jomaa.
Plus mediciinas apdrossinaassana ir galiigaa d....Ja darba deveejs nemaksaa, pats nekad muuzzaa to nepavilksi ar to algu, ko maksaas ASV imigrantiem .
Un , peedeejais, uz LV neaizbrauksi "pa briivdienaam" , ka no EU.

Vaukskis      Pret viesstraadniekiem paarsvaraa labveeliigaak izturas imigrantu valstiis, taadaas kaa arii Kanaadaa, kur- peec amerikaanju ieskatiem- dziiivo vairaak eiropeiskas izcelsmes "paakju", taatad mentaali latviesiem kaa provinciaaljiem ar visu savu attistiito interneta infrastruktuuru (?) piemeeroti, tur ir arii rimtaaka dziive nekaa kaiminjlielvalstii, kas iipasji piemeeroti gados vecaakiem ljaudiim, kaa arii Jaunzeelandee ar taas patiikamo klimatu; dzirdeets, ka paslaik tur labpraat pienjemot straadaajosjos no Lielbritaanijas sakaraa ar taas miglaa tiito naakotni un darbaroku truukumu Klusaa okeaana DA daljas piekrastes teritorijaas . Par biezju braukaasjanu arii no turienes uz dzimteni aizmirstiet, tikai buus jaazina gan anglju valoda, gan noderees francju meeles paarzinaasjana (Kanaadas gadiijumaa) !

Araabs  3 2 Ja gribi strādāt,arī Latvijā vari nopelnīt.Bet pasaules blandoņas-sliņķi nekur nebūs vajadzīgi!!

veeja_roze  1 1 Ja grib nelegālu darbu, tad Vācijā, ja legālu, tad visās atlikušajās valstīs, kur pieprasīta Tava specialitāte.

ne_meklejumos      natre17
Tas jau pašsaprotami, bez darba iemaņām, saprašanas un veiklības, nav ko piedzīvojumus meklēt, bet bez valodas zināšanām nav iespējams tikt pie labi atalgotas darba vietas. Atliek izmantot starpnieku pakalpojumus, maksāt tiem, strādāt par sīknaudu bez sociālām garantijām, veselības apdrošināšanas un bieži tikt apkrāptiem.

NL_O    1 Gan šobrīd, gan iepriekšējos gadu desmitos - Nīderlande (tautas valodā sakot - Holande, kas gan ir ne gluži precīzi). Stabilākā ekonomika, prognozējamākā nodokļu sistēma un, lai kā to apstrīd vācieši - ja ne bagātākā, tad drošākā valsts Eiropā noteikti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu