Kur man dabut darbu, ja nemaku krievu valodu?

Man jau 30 gadi un nekad neesmu stradajusi, izglitibas ari nekadas nav un krievu valodu nemaku. Ko man darit, kur atrast darbu, ja to loti vajag? Ko var izmacities kursos, lai pec tam butu darbs? Vai un kur atrast darbu, ja nav krievu valodas zinasanas? Loti velos stradat.

anugni93    1 Klau,interesanti ....no kā iztiki,ja nestrādāji? Ar latviešu valodas zināšanām droši vari startēt visās firmās,jo tās zināšanas ir prioritāte. Savādāk ir ar pieredzi un izglītību!Ja tā nu nav....tad tikai sētniece vai trauku mazgātāja,jo šim amatam tiešām krievu valodu nevajag! Ja tiešām gribēsi...strādāt,tad darbu var atrast! Vajag tikai gribēt un tur krievu valoda nu nebūt nav svarīga!

Ronis26  1   Bez valodas zināšanas....VISU komprensē tikai KWALITATĪVS darbs !
Mēģini atrast Vietu,kur Tawas darba potences "iznīcinās" Galvenās valodas nezināšanu Latvijai.... ;)

Vēlu veiksmi ....

joga    7 Vaira Vīķe - Freiberga arī neprot krieviski!

furnitura  1 2 Cilvēkam tak nav ne izglītības, ne darba pieredzes! Lūk, par to ir jāuztraucas!
Krievu valodu var daudzās vietās nezināt.

Es laikam izietu manikīres kursus - ātri un uzreiz var strādāt. Tikai nauda jāiegulda nagulakās, UV lampā, darba piederumos.

Bet varbūt labāk kādu onkuli nocopē? Ja jau līdz šim tev veicās, tad 30 gadi jau nav vēl vecums. Notiekti kādu naudīgu atradīsi.

Svece    3 Tu vispār no mēness nokriti ? Nav izglītības , darba pieredzes , krievu val. - Angļu valoda perfekti ?

Vispār būtu jāuzskaita nevis kas nav- bet kas tevī ir. Kas interesē , ko māki. Dziedāt ? Dejot ?
Pasakas stāstīt ? Dators labākais draugs ? Fotogrāfēt ? Labi peldi ? Saproties ar bērniem ? Dzīvniekiem ? Sekss ? Zīmē ? Daudz ceļojusi ?

Nate    1 Te laikam daži nezina, cik maksā 1 privātstunda.

Teiksma    1 Šobrīd čaklas darba rokas ir pat ļoti vajadzīgas! Man daudzas reizes ir trūcis labu strādnieku. Tikai nevienam nevajag tādu darbinieku, kas atnāk uz darbu un domā, ka par to vien, ka viņš ir ieradies, viņam pienākas samaksa. Vismaz pie manis darbā strādājošie jaunieši arī diez ko labi nemāk krievu valodu, bet viņiem to nevajag, jo ar klientiem komunicēju es. Galvenais apzināties savas prasmes, ko Tu māki, vari, gribi strādāt, un tajā nozarē arī meklēt darbu. Krievu valodas nezināšana noteikti nav šķērslis.

Lucy    4 kapēc jāprot piem lielveikala pārdevējai runāt krieviski? nu dien nesaprotu un neko tādu darba devējs prasīt nedrīkst!!!!

JANTRA    2 Lūsija, LABAM pārdevējam izglītības minimums ir TRĪS valodas. Bet, sūdīgus pārdevējus tagad nevienam nevajag.

Lucy      JANTRA ??? tu gribi teikt,ka no čangalienes pilni Rimčiki un Maxsi visi prot 3valodas?
Nesmīdini labi,krievenes pat Latviski neprot runāt,tu ko,viņiem po,katik ir tas papīrīts,lai tik rukā.
Ee vispār pirmo x dzirdu,ka darba devējs pieprasa krievu valodu,viņam nav tādu tiesību!!!

Svece    2 Lucy - atslēgas vārs bija "LABAM pārdevējam ", bet tu par Maxi un Rimčikiem

Lucy    1 Svece pāris bodes Vecrīgā kur jāprot gan piedāvāt,gan tirgoties,gan labi izskatīties,nu nevar taču,ka piemēram MAXSI veikalā Purvciemā atbraukušas no pāķiem,nopīpējušas ar saķepušiem matiem stāv desu-gaļas nodaļā.es reiz pat apgriezos un aizgāju,pie letes pienāca gados jau pārdevēja/gaidiju min 5-7/ tiko nopīpējusies smirdīga.man palika nelabi,es aizgāju,neko nepaņēmu:((
Neķer kreņķi autore dodies tik uz pārrunām un būs darbs,arī DROGAS ar darbiniekiem neizceļās,nepatīk tur apkalpošanas manieres un to lēto preču piedavāšana!

Ellocka    1 Drogās pārdevējus pārbauda darba devēju aģentūru nolīgtie mistiskie pircēji, tā ka nedrīkst nepiedāvāt. Arī Narvesen un citās vietās. Pardevēji tiek vērtēti... Arī par valodu prasmēm - vai neprašanas gadījumā tiek nodrošināts cits komunicēt spējigs speciālists.

uldis9696    1 Svarīga ir vēlme strādāt , pārējais jau tad arī būs :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu