Kā pieklājīgi paprasīt algas pielikumu?

vadība tā saslavēja, ka gluži apraudājos (iekšēji). sen esmu pelnījusi, lai pieliktu pārdesmit latiņus. bet kā lai to tā taktiski paprasa? paši jau nepiedāvās, tā izskatās.

iterators (2011-07-05 11:58)      man bija viens džeks, kurš nāca prasīja pie mazākās iespējas algas pielikumu, uzmini, kur viņš ir tagad:)

_ladybird_ (2011-07-05 13:41)      Vispareizākais būtu runāt par algas pielikumu tad, kad tiek veiktas darbinieka motivācijas pārrunas (EDD). Parasti tās veic reizi gada, kad darba devējs runā par mērķiem un to izpildi, savukārt darbinieks var izteikties, kas viņam patīk, kas nē. Tad arī tiek runāts par atalgojumu, bet....tā ir starptautisko uzņēmumu pieredze....Latvijas uzņēmumos tas notiek reti...Parasti algas pielikumu var sagaidīt tikai tad, kad viens darbinieks tiek atlaists un tiek uzgruzīti viņa pienākumi...bet rezultāts ir tāds, ka cilvēks sāk meklēt citur darbu, jo visu pavilkt ir grūti...Protams, ka Tev gribētos, ka naudiņa maciņā iekristu vairāk, bet es ieteiktu arī priecāties par uzslavām, jo tās arī ir viens veids kā motivēt darbiniekus. Pie mums reti, kad vadītāji atļaujas izteikt uzslavas, bet tās taču saņemt ir patīkami...:)

riks (2011-07-05 14:59)      nu, es 1-dien tiešajai priekšniecei apjautājos, vai izskatās, ka kolēģi un lielie priekšnieki piefiksē, ka es, kad mamma piezvana un jautā, kā iet pa darbu, tekstā "citādi labi, tikai NE SŪDA nemaksā" to "NE SŪDA NEMAKSĀ" saku tā mazliet skaidrāk un skaļāk.
teicās pamanījusi. nu, man tā priekšrocība, ka diezgan daudz ko protu vienīgais no tiem, kuri uz vietas, nevis kurus var izsaukt par 30-āru uz ½ dienu.

LiJui (2014-12-17 16:46)      Klusti vnk neaizstajama, un taja pasha laika mekle citu darbu, kad esi atradusi, saki bosam tev darba piedavajumu izteikushi ar tadu un tadu algu, ja gribes tevi paturet pieliks pie algas, ja negribes busi atradusi jau citu darbu, uzskatu nav jega sedet visu muzhu viena vieta, ja tavi darba augli netiek noverteti attiecigi..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu