Ko Jūs zināt par kompāniju Amwey?

Labdien, eksperti! Ko Jūs zināt par kompāniju Amwey? Izskatās, ka tās darbība ir kaut kāds maisījums starp izplatīšanu & finansu piramīdām. Bet varbūt es kļūdos un viss ir OK? Pieredze, ieteikumi?

Minna_Bremze (2006-08-17 15:20)      Paši izplatītāji vienmēr noliedz, ka būtu piramīdas.
Tak galvenā atšķirība ir tāda - izplatītāji tirgo preci, reālu mantu, bet piramīdas pārdod iespēju, tb kaut ko, ko rokā paņemt nevar.

Oriflame ir izplatītāji, Fitline patiesībā arī, kaut gan viņiem tā ideoloģija ir sūdaina - lielas naudas jāiemaksā, kad stājās, un vēl klienti jāpiesaista.

"Labie" izplatītāji kā Oriflame un AVON neprasa sevī iegrūst piķi, tur tavi ienākumi ir atkarīgi tikai no Tavas tirgošanās %.
Pirmaīdas tev nedod nekādu taustāmu preci, bet prasa naudu.

Salīdzini pati, kam tad pieder Tevis pieminētā firma.

dzeg_ (2006-08-17 15:23)      kā lai saka? Nu patestēt produkciju, kosmētiku var aiziet, kosmētika ir un paliek kosmētika. Bet par saimnīcības precēm - kā esmu attapusi, šo draudzīgo līdzekļu - cena ir neatbilstīgi augsta, jo tā vietā var ņemt da kaut vai Frosh, labums un efekts tas pats...
a iesaistīties tajā doma nav bijusi, buļļu kakas tas viss... viena paziņa tur strādāja, bet aizinās tieši tā iemesla dēļ...

riks (2006-08-17 15:24)      Multi Level Abjebaalovaka. Ka tikai piramiida un neko neandelee jau reti gadaas. Nu, ja reiz andelee iespeeju ko leetaak nopirkt, tad andelee arii TO.

Minna_Bremze (2006-08-17 15:29)      Piramīdas toklasiskajā izpratnē ir aizliegtas, tādēl firmas tipa kaut ko izplata, bet patiesībā ir piramīdu princips.
Man dom;at, tur vajag paskatīties, kādu labumu iegūst pats izplatītājs, salīdzinot ar to, kādi viņam tur jānes savi ieguldījumi, kas tieši tiek tirgots, un kādi pēc tam ir noteikumi, kastas utt.

saulite_spiid (2006-08-17 15:44)      Gan piramīda, gan izplatīšana. Gribot negribot ir jāizplata, kad iesaisti piramīdā nākamo :)) Un arvien mazāk paliek to, kas reāli pērk un vispār var nopirkt preci...Tu iesasities, iemaksājot savu daļu, bet nav neviena, kas no Tevis to dārgo preci gribētu pirkt. Un viss Tavs bizness - čiks...

baltaapuuka (2006-08-17 19:45)      Lai gūtu peļņu, ir jābūt krietnam apgrozījumam un runas dāvanām, lai pārliecinātu cilvēkus, ka dārgs ir lēts.

a128 (2006-08-17 21:48)      Jā, katram no augstāt rakstītajiem ir sava taisnība, savs skatījums. Katram biznesam ir plusi un mīnusi kā arī viedokļi.
Attiecībā pret tīkla mārketingu - tas ir īpašs darbības veids un to uztvere arī. Katrai kompanijai ir sava stratēgija, savs mārkrtinga plāns un par tās efektivitāti var spriest tikai kompetents cilveks, nevis emociju pārpildīts...

baltaapuuka (2006-08-17 23:32)      Kāpēc tu domā, ka kompetence nevarētu radīt emocijas?

maiks03 (2006-08-18 10:24)      nepinies ar t`adiem tas ir razvods

ugunssargs (2006-08-18 15:05)      Es darbojos Amway. Tas prasa darbu, bet var panākt arī reālu neatkarību. Kas netic, lai netic, bet tā sistēma pasaulē darbojas jau no 59 gada. Nevajag apspriest un nopelt lietas par kurām viena tante teica. Ja kādam interesē, varu pastāstīt. Tikai netā tas nav iespējams. Vieglāk jau gulēt uz dīvāna un visu nopelt un neko nedarīt. Izmantoju ap 90 Amway produktus. Varu teikt tikai to labāko. Lai veicas tiem, kas tik visu nopeļ un nekad neko nepanāks. Lai veicas tiem, kas grib ko šai dzīvē mainīt un gatavi darboties.
Pats personīgi ļoti ieguvu no tur pieejamām pārtikas piedevām. Palīdzēju jau arī daudziem citiem.
Visiem veiksmi.

pavians (2006-10-09 14:29)      cik ir nācies saskarties ar amway produkciju neko sliktu nevart teikt. bet ja grib strādāt tad labāk iesaku VEBSO zem viņa ir arī amway ir iekļuts, un mārketings arī sakarīgāks. amwyam ir vai bija tāda lieta ka nopelnītās naudas vietā tev iedod preci

annija005 (2006-10-28 17:15)      Jaa lasot visu šo sapratu ka šeit tikai divi zina par Amway kompaaniju.
Taa dod iespeeju cilveekam veidot savu biznesu nopeerkot licenzi t i ap 26 lati.Vari protams nodarboties ar izplatiit bet ,vari veidot savu biznesu piedaavaajot arii citiem veidot savu biznesu.
vebso ir tas pats Amway tas ir ka pasuuti caur internetu arii tapat noreeķinies.
Preču klaasts ir visplašaakais kaads man ir zinaams citaam firmaam.
Un kvalitaates ziņaa pasaulee (kosmeetika)pirmaja pieciniekaa un no šii piecinieka Amway ir vissleetaakaa ,daudzaam preceem vienkaarši pasaulee nav analogu.Firma pilniibaa pati audzee visu liidz gatavam produktam.
šiis firmas produkcija nekad nav bijusi tirdznieciibaa ( standart veikalos)blakus kaitiigiem paarķimizeetiem produktiem taada ir firmas politika..........tikai un vieniigi ražo produktus kas nekaitee ne cilveekam ne dabai.
UN ir iespeejas nopelniit......gandriiz neko, tikai lietot .. un ir iespeejas pelniit...ļoooooti daudz tas atkariigs no paša neviens neko neliek un nekomandee . tas ir paša bizness
Finansu piramiidaa- pelna augšas!!!!!
Amway nav finansu piramiidas!!!

Maverick_klons_Nr2 (2006-10-28 17:30)      annija - vai nevēlies - es tev pārdotu licenzi tirgot manu produkciju - nu teiksim par 15 Ls ? :DDD

Viss pārējais tāpat - cik pārdosi - saņemsi % no pārdotā :)))))

saulete (2006-11-08 19:32)      Agrāk arī darbojos Amway.Kvalitāte produkcijai man patika.Vajag tikai darboties,galvenais labus klientus.

john35 (2006-12-31 19:23)      pazīstu cilvēku, kurš baigi nopietni ar šo lietu nodarbojas. principā jau nekā sūdīga tur nav - laba manta par labu cenu. piemēram, ja gribi lēti tad pērc masu produkciju - kolgeit ar akcijas cenu un esi laimīgs. bet ja vēlies saglabāt labu veselību vai to uzlabot tad domā ko pērc un lieto. amvay ir brends jeb zīmols, kas piedāvā tieši šādas augsti kvalitatīvas lietas. dažas preces preces ir apspriežamas, bet kā jau iepriekš minēts pamatā unikālas.
piramīdas ir visur kur ir īpašnieki un bosi. tu strādā kāda labā.

rintintin (2006-12-31 19:36)      Man šis bizness patīk.
Sadzīves ķīmija tieši ar to mani apmierina,ka nekairina ožas receptorus līdz iesnām.Kosmētika ir ļoti laba.Virtuves trauki arī.
Kritizēt var visu...ja negrib domāt un darīt!

mandragora (2006-12-31 19:50)      /lieto Amway zobupastu Glister...nekā īpaša, nekādu solīto brīnumu/

Spicis (2006-12-31 21:29)      Asprātīgs biznesa veids - iemaksāt par tiesībām pārdot, pārdot bez 18% uzcenojuma valstij, kases čekiem, kā daudzām skudriņām lienot iekšā patērētāju "šķirbās" ar pavisam niecīgiem individuālajiem apjomiem, tak pa tērcītei satek varena straume - tik kur ir tā leiputrija kur visu to izgatavo? :)

mandragora (2006-12-31 22:24)      ...nezinu, kā amway, bet citur apiet ne tikai 18 %, bet arī muitas nodokļus, jo prece tiek noformēta kā individuāls pirkums...nu apmēram tā kaut kā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu