Nabadzība - sods par slinkumu?

??????

Vinnija      .... mēs esam nodzīvojušies līdz tam, ka bagāts tas kas spēj pieklājīgi apģērbties?
Man vsp uz visu dzīvi kādas divas kleitas, un nekas.

kosrem      Lai kļūtu bagāts, vajag trīs lietas - prātu, talantu un daudz naudas.

Epifanija      Domājams, ka mūsdienās jau viena - jāprot zagt un ne kāpostgalva, bet ar vērienu, tā kā pie cilvēkiem😂

Chris1986      "Nabadzība - sods par slinkumu?" Nu, sievietes, kamēr ir jaunas un smukas, parasti cenšas noprecēt bagātu vīru, lai nebūtu jāiet darbā un varētu slinkot. Tad jau sanāk, ka sods par slinkumu ir bagātība?

Sigvarts      Lasot šo visu aizdomājos, vai TURĪBA=BAGĀTĪBA.

Chris1986      Tā viš i - sieviec parasti pie pirmās iespējas padzīvojas uz cita kulēm. Bet, ja vīrietis kko tādu dara, tad ir neviltots sašutums - jo parasti, citos visvairāk kaitina tie netikumi, kas pašām piemīt :D

Julianna      Sveika vēlreiz Danal! Ko lai Tev saka. Laikam biju izcila laimes lutekle, bet komunisma laikos nejutu kaut kādu trūkumu, vai preču neesamību. Nē, nu lai dod Augstākie spēki, lai šie fantiķi vēl noturās gadu, maksimums divus. Visus mudinu veikt uzkrājumus, pārtikai-- konservus, eļļu, medikamentus, degvielu. Dolāram arī kirdik, uz naža asmens balansē. Par krievu biļetiem(ar rubļa pazīmēm) pat neieminēšos. Viņus pirmos skars defolts, kad aizokeāna tavarišči izlems, ka gana Pū tēlot baigo valdnieku. Naudas piedrukāts tik, ka gana būtu nopirkt 3 tādas zemeslodes. Tā nav ar neko nosegta. Ne ar zelta putekliem, ne naftas pilēm. Jā, vari visu nopirkt. Mašīnu, ledusskapi, lupatas. Bet cik ilgi tās kalpo?Cik reizes pārmaksā par brāķi?

DanaL      Julianna, tu par dolāriem vari nopirkt ledusskapi, kas kalpos mūžīgi? Ja tā, man prieks par tevi. Pērc tik dolārus un pēc tam par iepērcies visu atlikušajam mūžam.

Aivariga      Nabadzība- kad pietrūkst nauda vajadzībām un ar taupīšanu nepietiek. Vajadzības bieži uzspiež sabiedrība un valsts. Piem. pensionāriem glaudāmos telefonus, e-parakstus+ secīgi jāiegādājas datori un neta pakalpojumi. Arī augošos nodokļus un rēķinus, kuri ir neparedzami. Labi dzīvo pensionāri, kuriem nav bērnu, tiešām pašvaldības daudz apmaksā.

ketija64      Nabadzība ir valsts sistēma,kur cilvēki tiek automātiski ielikti nabadzības rāmī,piemāram invalīdi LV. Nav ne mazākā sakara ar slinkumu.

Paula6      Zini autor, man tevis ir žēl...pieaudzis vīrietis, bet nav sapratis dzīvē svarīgāko. Lai gan šiem cilvēkiem, par kuriem uzrakstīju, nav tik daudz naudas, bet pie viņiem brauc ciemos gan miljonāri no Rīgas un ārzemēm, brauc radi, draugi, kaimiņi, arī mēs braucam, jo pie viņiem ir interesanti un tieši tā dzīvesgudrība un garīgā "maize" pievelk visus, miers un saticība, kur vari izsmieties un izrunāties par visu, kur vienmēr pacienās ar smaržīgiem pīrāgiem u.tt.
Pēc vistu, gotiņas apkopšanas saimniece pārģērbjas un ienāk istabā bez smakām, sakopta un glīta. Viņai nav vienas kurpes, kā vienai otrai dāmītei-pilsētniecei, arī visi zobi mutē, tīri, balti, bet uz teātri brauc - ne noskatīties. Un neprasa nevienam palīdzību, paši nopelna. Aizbrauc uz laukiem pie normālām ģimenēm un paskaties...
Pazīstu ģimeni kura dzīvo īstā pilī (kura maksā vairākus miljonus)ezera krastā, ir ļoti bagāti, bet paši ir skumji un vientuļi (bērni aizbrauca) un bieži prasa, kur tu ņem to dzīvesprieku?
Simtiem ierēdnīšu ministrijās, kuri "izstrādā" tādus noteikumus, par kuriem vaid visa tauta šodien, tie gan sirgst ar tādu trulu garīgo nabadzību un dzīves neizpratni, ka brīžiem jādomā - kādā mucā audzis un dzīvojis. Mūsu tauta ir darba tauta, tikai diemžēl ne visiem ģimenē ir ielikts darba tikums un no tā nāk arī slinkums un tā sekas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu