Cik pieprasīti šobrīd varētu būt žigolo pakalpojumi LV tirgū?

Domāju mainīt nodarbošanos un apvienot patīkamo ar lietderīgo.Kur investīcija būtu es pats.Mans šarms un profesionālās prasmes.Žigolo profesija varētu būt tam kā radīta.Nauda plus fiziska un radoša izaugsme.Bet gribētos kaut ko vairāk zināt par tirgus cenām.Cik vidēji stundā maksā žigolo pakalpojumi?Cik pieprasīti tie ir?Un kāds sieviešu kontingents tos izmanto?

PaisumsBegums  2 8 Pareizi, palietotais, uzdod CoCoSan, lai neizlaistos te😀. Salūts viņai par mazu, fui! 😀 Kā aizdedzina, tā šauj!

rihtigais    5 Vispār jau TIRGŪ pēc šitā neviens nemeklējas : )

_Krasula_    9 Ņemot vērā pakalpojuma sniedzēja vecumu, potenciālā pircēja varētu būt sieviete ap gadiem 70. Jā, protams, situēta un labi kopta. Bet visticamāk ar seksu vien nepietiks, vajadzēs bieži sievieti pavadīt sabiedrībā. Lai visi redz, ka viņai ir krietni jaunāks mīļākais! Iespējams, ka šajā periodā tiks pieprasīta uzticība viņai. Samaksas apjoms naudā, graudā vai citā veidā-droši pēc vienošanās.

ube    3 Tava cena ir tik, par cik sevi vari pārdot.

anis  2 2 Mani mulsina cerība radoši izaugt! Tas tomēr pārsvarā ir patstāvīgs darbs. Vai neesi sacerējies Kultūras akadēmijā atrast bargo kundzi? Diez vai-tur tomēr aizņemti cilvēki un aldziņas nav dāļāšanai domātas...

vanags198  6 1 zigala varetu but diezgan pieprasits jo ir daudz cilveki kam to vajada

Tessa  1 7 baismiigi sarežgjiiti ir iemaciit gumijas damam norekjinaties, bet ko neizdariis no neko dariit un aiz ta ka neviena nedod.

fargo  2 4 22:26
kāds teica, vietējām mēbelēm nav humora izjūtas. nu, nu...

usa      naudu tik daudz nenopelnisi cik gribas,bet visadas slimibas gan.gumija no visa nesarga,un veikali pilni visadas lietas ko lieto sievietes,virietis vajadziks lai naudu dabutu no tevis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu