Cik jāpelna mēnesī, lai uzturētu sievieti?

Lai varētu apņemt skaistu, slaidu, elegantu sievietei, kura būtu gatava darīt visus saimnieciskos darbus plus sportot, uzturēt sevi formā, utt. pieņemot, ka viņas ienākumi ir zemi? Par kādu dzīves kvalitāti, dāmas, jūs būtu gatavas tam visam piekrist?

AivarsN      Geisha,tas jau tikai joks. Bet ļoti iespējams,ka tādas dāmas pastāv realitātē,kuras funkcionalitātē zaudē savām mākslīgajām māsām. Un ja vēl standarta izskats un funkcionalitāte vīrietim ir galvenie kritēriji? Ja nebūtu pieprasījuma,tad taču tās neražotu. Man personīgi,tāds bezdvēselisks radījums neinteresē,vai no konveijera,vai tradicionālā veidā radies, lai cik labi un sakopti izskatītos.

Floriana    3 Zini, ir sievietes, kuras jāuztur un tās, kuras pašas nopelna. Atceries vienu, nekad nevarēsi atļauties uzturēt sievieti, kas pati ar sevi tiek galā, tā ir šī dzīves īpatnība.

jotuns    3 Ja "viņas ienākumi ir zemi", kā viņa mani uzturēs? Domāt vajag, ka teica viens kolorīts oho personāžs ...

Kurtslabs    8 Lētākā versija ir pašam būt slaidam, sportiskam, uzturēt sevi formā, būt izglītotam, asprātīgam, dzīvespriecīgam un vienkārši strādāt normālā darbā. Tad tā "Supersieviete" gribēs būt ar Tevi kopā bez maksas.

SaulLi  1 1 Appreci normālu sievieti, kura strādā un atslogo viņas ikdienu ar mājsaimnieces algošanu, tik arī izmaksās-cik komunālie plus mājsaimnieces alga. Pārējo lai pati sevi uztur.

VECA_PIEPE  1 8 "Cik jāpelna mēnesī, lai uzturētu sievieti?
Lai varētu apņemt skaistu, slaidu, elegantu sievietei, kura būtu gatava darīt visus saimnieciskos darbus plus..."(c)

Esi mierīgs un elpo rāmi, ar šādu iespēju sievietes Tevi neapdraud,...palasot visus Tevis uzsauktos iepostus PA, ir pilnīgi skaidrs, ka tik daudz Tu nopelnīt neesi spējīgs, lai radītu interesi par sevi!

ansis2  2   Vidēji vienas sievietes apgādāšana izmaksā ap 1200-1300 eiro mēnesī, ja skatās ilgtermiņā.
Tas ietver dzīvokli, tēriņa naudu, kaut kādus sīkumus.

Kaskaade  1 1 Ja skatās ilgtermiņā, ar 1300 mēnesī pie jauna penthausa, infinitija un maldīvām netikt, par zviedru augstskolu nerunājot 😜

Asenizators    1 Lai no bada nenobeigtos un ziemā nenosaltu, apm 250 sutkā.

straume22    3 Lai uzturētu sievieti ir jāpelna.

AivarsN  1 3 Viss atkarīgs no tā,pie cik zemiem ienākumiem dāma pieradusi iztikt. Iestājoties aukstajam laikam,bezpajumtnieces droši vien parakstītos uz visai pieticīgu komfortu.

Aurora  1 2 Nē, Aivar, viss atkarīgs no viņas alternatīvām P;

AivarsN  2 4 Sapņotājas!

JurisK    2 Visu, cik nopelnīsi, tik arī atdosi. Kam vecim nauda? Mašīnu, laivu, pāris maksķeres vai bises jau nav problēma sev šad tad nopirkt.

AivarsN    2 Un kā vēl var būt problēma! Labāk vispirms sagādāt visas sev nepieciešamās lietas un tad jau var iepazīties ar sievieti.

kuks10    1 Nesatraucies, ir piepūšamās meitenes ar visiem caurumiņiem,plus nekad nesaka,ka galva sāp un jāpērk kaut kādas šomtkas,nerunājot par brīvdienu verdzību pie čošas ..))Ja nopietni,tad ir labas sievietes,kas prot vārīt ,cept+uzmudrināt savu vīru,kad šis ir sliktā omā pēc darba..))Ups,cik daudz skaistas meičas,kā es Jūs mīlu..tik esmu sašņorēts pie sava radara..)))

Vilksatkal  2 3 Viņas pašas lai sevi uztur ! Tagad ir izlaistas , palaistas , gudras , un darbīgas , un ja nepietiek no darba , lai brīvā laikā piestrādā ar pakaļu , muti …. ļoti daudz iespēju !

Labrador  1   Ir jazog , nevis jāstrādā ar mērķi nopelnīt. 2020-01-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu