Cik jāpelna mēnesī, lai uzturētu sievieti?

Lai varētu apņemt skaistu, slaidu, elegantu sievietei, kura būtu gatava darīt visus saimnieciskos darbus plus sportot, uzturēt sevi formā, utt. pieņemot, ka viņas ienākumi ir zemi? Par kādu dzīves kvalitāti, dāmas, jūs būtu gatavas tam visam piekrist?

multi      Ja pats noēdies, tad ļoti daudz vajag, bet apmēram vienlīdzīgiem (izskatā u.t.t) kādas 2 pakas mēnesī. Tā lai nodrošinātu mājsaimnieces dzīvi un reizi gadā kaut kur izrautos ceļojumā...

siikaa16    21 Krāns pašai jālabo vai var pasaukt kaimiņu?

krumuzagis  1   vectēvs saka vecmammai: "kur tās manas rozā brilles?" vecmamma saka: "ai liecies mierā vecais muļķi, labāk pasties ko tie tur dara, aizej pasaki kautko, man kautkā neērti."

AivarsN  1 5 Kur-tu-esi. Ja vajag tikai bildi Instagram,tad taču nevarētu būt grūti kādu skaistuli kopā nofočēties. Bez saderības dzīvot kopā ir šausmīgi grūti. Taču ja ir sastapta tā īstā pusīte - dvēsele,ar kuru ne vienu vien dzīvi esat laimīgi nodzīvojuši kopā,tad abiem būs pilnīgi vienalga,kā tas izskatās no malas un ko citi par to domās. Jums būs pašiem sava pasaule un vienprātīgi izlemsiet,kuru tajā uzņemt viesos,bet kuru nē.

Tessa  2 1 omg. linolejs abiem galiigi čabiigs.

Liga2  3 2 Aivar es tev atlausos nepiekrist. Nav nekas nosodams ja cilveks sevi kopj , pirmkart rupes par sevi liecina par pascienu. Tur nav nekas kopejs ar dveseli.

Lobo1  3 5 Tik daudz nopelnīt nav iespējams. Sieviešu iztēle ir jaudīgāka par jebkuru bankomātu.

Geisha  2 6 Jebkuru sievieti var labi nogrimēt, lai nobildētos instagramam. Ja sieviete sevi kopj tad jau viņa arī gribēs sev blakus vīrieti kuru viņa cienīs. Tā, ka audz kamēr ir laiks.

Tās kuras meklē tikai naudu ...tev tādu vajag? Bet varbūt Tev vajag lelli? Tad jau Bumpim vajag pajautāt cik izmaksā piepūšamā? Tomēr izdevumi - ziepes, silts ūdens.

Kaķis neguļ ar to kurš viņam nepatīk. Kur nu vēl cilvēks.

Vaukskis  2   Manuprāt, tikai lai varētu atļauties tādu variantu, sievietei katru mēnesi jāiedala pustūkstoš euro ! Otru pustūkstoti neto vajag savām vajadzībām.

Naglite    5 Hmm, kāpēc lai es kā draiska butne,kurai pašai patīk dzīvi baudit, kļūtu no kāda atkarīga un dzīvotu kāda pēc!? Es labāk dzīvoju sevis pēc un sev par prieku :)

Adelante    11 NECIK.
Esmu skaista (atbilstoši maniem 49 g.), slaida, eleganta (manuprāt). Nesportoju, bet tāpat uzturu sevi formā darot VISUS SAIMNIECĪBAS DARBUS :
ziemā eju gāzt kokus nākošajām apkures sezonām, tos izvedu no meža, saskaldu, sakrāmēju ieliņās, laboju esošos darbarīkus, taisu jaunus, adu, tamborēju utt.,
vasarā visi dārza darbi, sienu pļauju, vācu utt., ēkas uzturu kārtībā (kādu vainaga dēli nomainu, jumtus pielaboju, krāsni, plīti pielaboju vai pārmūrēju utt.), rudens pusē ražu salieku pa apcirkņiem, burkām utt.,
visu gadu ūdeni no lejas avotiņa sanesu, ēdmaņu sarūpēju, mājas uzturu kārtībā utt., mājdzīvniekus (govi, 2 aitas, cūku, 7 vistas un gaili) aprūpēju.

Tici man, slaida esmu, cimdus nēsāju un rokas ir koptas, tikai pēc VISU SAIMNIECĪBAS DARBU veikšanas gribas pirms miega ko palasīt vai kādu mūzikas instrumentu paspēlēt un ar muļķībām savu laiku netērēt.
Kam man vīrietīti?


P.s. Kāds jautājums- tāda atbilde.

Ajisata    2 Tēmas autors bērnībā laikam spēlējies tikai ar Bārbij lellēm nevis mašīnītēm..., tagad sāk pieaugt un atkal meklē Bārbij tipa meitenes... :))
P.S. nesen TV rādīja Ķīnā ražotas mīļmeitenes - robotus..., tām tikai tehnisko apkopi vajadzēs... :))

Ajisata    2 Tak saku...tās robot mīļmeitenes arī runāt prot, un uzklausīt prot...un vecāku mājās dīvānu nepiekakās!!! :))

Epifanija      Dāmas ir atbildīgas pašas par savu dzīves kvalitāti un viņām nav vajadzīgi sponsori, vispirms sakārto savējo kvalitāti un tad lūkoties pēc dāmas

lofy  3 1 sieva ir kā vecs mopēds - pašam ērti, bet draugiem labāk nerādīt! :D

Domāju, ka atrast kādu "jaukumiņu", tikai sev, uz abpusēji izdevīgiem nosacījumiem var sākot no ~1 - 2k/m!

AivarsN    2 Un kurš teica,ka dāmas no Oho to darīs,lai gan sakās ka prot?

Jason    2 Situācijas apraksts skan kā darba piedāvājums. Tad jau drīzāk te izskatās nevis pēc sievietes uzturēšanas, bet gan īres...

av2    5 LV varbuut, ka ar paaris sstukaam jums abiem pietiktu, ja dziivojama platiiba pa leeto, nu tur mantota, iegaadaata utt. Paarejaa vecajaa pasaulee, hmm, no 6 -8 sstukaam un uz augssu.

Geisha    8 Kur tās nevarīgi alkatīgās atrod? Aivar, kāda apcirknī tev tādas ir saviesušās un par cik tu te viņas nespējniekiem tirgo? Cik man ir pazīstamas sievietes (un viņu ir ļoti daudz) kuras gan Lv, gan ārpus Lv dzīvo visas sevi prot gan apkopt, gan sakopt, sevi uzturēt, sevi izklaidēt. Ada, cep, izšuj, uztur mājsaimniecību, brauc ceļojumos, apmeklē izklaides programmas, un pat ar prieku sekso. Sit mani nost, bet tādas cacas kā krievu 6 kadros ar tām uzpumpētajām lūpām nepazīstu. Pasakat man arī kur tādas var sastapt. Aiziešu paskatīties kā izskatās caca.

Pagājušajā nedēļā man atkal bija piedāvājums. Sēdi uz dīvāna, runā, neko nedari, es tevi barošu un uzturēšu. Loģiski, ka atteicos, jo es neesmu lelle. Apvainojās kungs. Par ko??????

Tu vari daudz pelnīt, bet sievietes no tevīm atteiksies. Tu vari maz pelnīt, bet sievietes tevi mīlēs. Ne jau maka biezums nosaka cik cilvēks būs mīlēts no pretējās puses, bet gan cilvēka īpašais šarms, pievilcība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu