Vislabāk apmaksātie darbi Latvijā .

Vislabāk apmaksātie darbi Latvijā .Vēlos mainīt profesijas, darba orientāciju. Labprāt dzirdētu saprātīgus viedokļus, zināšanas kāda profesija, darbs L. ir labāk pelnošie.
IT un inženieri neder.

av2    2 ja sava jomaa esi...visgudrkaais attieciigajaa darba vietaa, arii vischaklaakais, buus vislielaakaa alga arii atiieciigajaa vietaa.
Bet tas jau nekas jauns , domaaju , ka muusdienaas visi to zina. Jo par "smukaam aciim" , vai "septinniem diplomiem" vienkaarssi taapat vairs nemaksaa. Ir jaabuut profesionaalim savaa jomaa , un tas nenotiek....ne triis meenessos, ne triis gados. Pieredze, iemannas ir jaaapguust visu dziivi. Taa kaa mainiit radikaali profesiju pusmuuzzaa, nu nezinu, nafigaa?

AivarsN  1 3 Daudz var tikai nozagt,izkrāpt,vai kad tev to nopelna daudzi citi. Ar savu darbu var nopelnīt tikai iztikai,bet bagāts nekļūsi. Jo prestižāks un ienesīgāks darbs,jo vairāk nāksies tērēt statusa uzturēšanai. Varbūt labāk tālāk no tās burzmas un izrādīšanās. Svaigā gaisā pie dabas,veselīgs uzturs un veseli nervi. Lai tie nabagi trako,paspēsi to pasauli piedirst arī soļiem ejot.

eeste  2 1 nu, ja es daudz pelnītu, tad gan netērētu statusa pulēšanai. melni svārki, balti panti, pelēks VW Passat....piesieties nevar, ka noplukusiDD Kas tas par vājprātu mēģināt atstāt iespaidu uz svešiem cilvēkiem?

Pilskungs  1   neko> jau visu pateica. Jāpiebilst, ja IT un inženierus atmet nost, iespējas krasi sarūk ...
Un saeimas deputāti nemaz tik daudz nepelna, lai viņus vienmēr piesauktu.

kosrem  1 1 Jāraujas uz deputātiem. Tur gudrību nevajag, Pietiek ar to ka skaities darbā, deldē pakaļu un nekādas atbildības. Bet kādu lielu naudu saņem!

uzplanaledus  1 1 Vienmēr vajag čuju, ņuhu un poņu. Ja grib daudz pelnīt, nevar atslābt, situācija mainīsies un atkal būs mazāk, neskatoties uz kvalifikāciju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu