Darbs no mājām, kāda pieredze ?

mazinhjais      Var strādāt mājās un ļoti labi. Protams - trūkums - jāmāk būt priekšniekam, vietnieka, un sētniekam. Ja izdodas to apvienot, tad ir ok - es tā satrādāju jau 15 gadu un vismaz šajā dzīvē tā arī paliks. Vajag atrast tādu nodarbošanos, kur nav termiņu, starpnieku utt.

Okk      Uz doto brīdi ar wordpress templeitu radīšanu var arī nopelnīt miljonu. Bet nu, biški smadzenes būs vajadzīgas, jo muļķis programmēt diez vai iemācīsies.

av2      skaties , tikai darba vietaa nedzer :(

Barss1977      Jā ir pietiekama disciplīna un tiešām vēlme strādāt, tad nav problēmu. Bet ir salīdzinoši viegli sākt laiskoties - paņemt laptopu uz gultu, vēlāk piecelties. Izstiept darba dienu utt. Ne katrs to var.
Es pats to daru biezī, pa ziemu problēmu parasti nav - vasarā gan ir kā ir :) Nebūtu tā, ka daudz ko jadara tāpēc ka esošie klienti prasa, tad nezinu kā būtu pa vasaru :) Neko jaunu baigi uzsākt negribas gan...

antuuns      jāpiemklē savām interesēm un prasmēm arods, kur celt gaismā un darināt savus meistarstiķus, kā jau izsenis meistari ir darijuši 2014-12-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu