Cik reaali darba mekleejumos, ejot uz intervijaam, nostraadaa pieredze,cik ieteikums(pazinjas)?

Divus meeneshus atpakalj viens mans labs pazinja bija devies jauna darba mekleejumos. Augstaakaa izgliitiiba,pabijis vadoshos amatos......7gadu pieredze direktora amataa vienaa no ljoti populaariem uznjeemumiem,bet kad saaka suutiit CV(kaadas patsmit aizsuutiija uz atbilstoshu amatu)......pat uz interviju nepasauca. Tad kas vajadziigs darba deveejam......robots,kas mehaaniski izpilda komandas,vai cilveeks,kursh speej arii domaat? Un shai pat sakaraa par izgliitiibaam ,vajadziibaam,iespeejaam.......nedaudz likaas aizskaroshi,ka zemaak atalgots darbinieks tiek pieliidzinaats astonju klashu izgliitiibai(no ieprieksheejaa topika),bet vai kaads zin,ka sho darbu ir spiesti izveeleeties cilveeki,kas ir ar augstaakajaam izgliitiibaam......mediciiniskais personaals, skolotaaji....iespeejams,ka kaadam veel ir ko teikt shai sakaraa.

furnitura (2013-04-17 19:34)      aha, tagad saprotu, ka esmu nelikvīds, jo sūtu savu CV visur.
jāsaka, ka tādā veidā ir izdevies dabūt darbu, taču ne labu. Labu darbu tikai caur paziņām - tādu kur maz jādara un daudz maksā, i kompānija jautra. Caur CV diemžēl ir jārukā. Un ir arī tā, ka uz zemāk kvalificētiem nepieņem, un tad ir stulba situācija - uz augstāku nevari, jo neesi vēl tik labs, bet uz zemāku arī nevari, un atliek dzīvot bez darba. :(

HRDS (2013-04-17 21:02)      Tā... -Ja cilvēks tik zinošs, ar tādu pieredzi ka neviena no firma nespēj tam algu apmaksāt...?!
-Tad sorry... tas cilvēks ir vienkārši Tups, kā pudeles korķis...!!!
Ja nav spējīgs Pats savu uzņēmumu izveidot... un strādāt ar pilnu atdevi uz sevi kā augstāk rakstīts...

kvarts (2013-04-17 22:33)      Kaut kā baigi riebjas šitā diršana...nav tikai tādu darbu, kur megapiķi maksā tikai par to , ka iet uz darbu, bet reālu darītāju jau sen atrast nevar... jēga no tām n-tajām augstākajām izglītībām, ja paši gatavie tizleņi... alga ir jānopena, nevis jāsaņem.

Zeltiite (2013-04-17 22:45)    1 Visvairāk pastrādājis ir tas, kas visdziļāko un garāko bedri izracis (vēlams, kādam citam, tomēr) ;D Tik pats nesaprot, kāpēc neviens nemaksā viņam par to vairāk kā minimālo konvertā ;D

wolands (2013-04-18 07:27)      Keksene - Huh? IT tehnoloģijās un nav darba? Nu gan Tu stāsti pasakas. Paskaties jebkuru CV portālu vai pat NVA datu bāzi - darbu ir cik tik vajag. Ņem pat studentus bez oieredzes. Nerunājot par cilvēkiem ar pieredzi. Tiesa, ja cilvis pretendē uz "projektu vadītāju", bet pats kā IT speciālists nekad nav strādājis, tad gan būs problēmas.
"Vadītāja" pieredze nav diez ko daudz vērta, ja vien "vadītājs" nevar pierādīt izcilus sasniegumus iepriekšējos projektos vai, ja augstāka līmeņa vadītājs - kompānijas, kuras ir tikušas spīdoši vadītas un atnesušas savien akcionāriem kaudzi naudas.

MaryClaire (2013-04-18 15:07)      atbildēšu īsi, - jā, darbā pārsvarā pieņem "pēc deguna", ar personīgo rekomendāciju.
esmu pieņemta divos darbos pēc personīgas pazīšanās, esmu apmierināta, un strādāju tā, kā zinu, - lai par manis rekomendēšanu cilvēkam nav kauns.

ir darbi, kuros pieņem tāpēc, ka cilvēks ir jāpieņem tukšajā vietā, bet tie nekad nebūs vadošie amati, vai menedžeru vietas. pārējās vakancēs tomēr vērtē arī individuālās kategorijas, ne tikai prasmes un diplomus.

Patricia (2014-01-14 21:58)      Esmu dzirdējusi par kāda cilvēka pieredzi , ka 8 gadu pieredzes vadosā amatā ieraksta 2 gadus, un beidzot, kāds uzaicina uz darba interviju :)

slieksnis (2016-12-11 22:38)      hz, nav bijusi problēma ar darba atrašanu. cv pēdējo reizi rakstiju vācu valodā koledžā:D

Lince (2016-12-19 23:28)  1 1 Ja jau vadosa amata bija, tad ko nav tagad taja?
Paskaties no bijusajiem premjeriem, visi nez kapec ir labos postenos.
Vai nu parak godigs ir, vai ari ko lieku cv ierakstija.
Bet pavaica tai firmai cik viniem ir nepieciesams tas darbinieks ko mekle?
Drizak vini ta sevi reklame ka vaig, bet viniem nesuda nevaig, jo firma suka.
Censas ar kreisajiem darba mekletaju vervesanas lapelem sev imidzu celt.
Jo ja pat neatbild, tad tas jau vien norada ka tur neka nopietna nav un but nevar.
Cik tad daudz laika prasa nosutit atteikumu? Bet ja pat to nespe nodarit, tad ko vispar tur censties meklet darbu?

offroad7 (2016-12-21 12:57)      Cik izkopta "kjeblju" stila rakstība...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu