cik viegli atrast darbinieku

nu tas ir "vāks"
Bezdarba līmenis augsts bet tā riktīgi strādāt gribošo ar atrast nevar. Izšķirstīju visu SS.lv
Sazvanījos - laikam esmu pārāk prasīga :)))
laikam jau visi sakarīgie cilvēki ir ārzemēs vai arī Latgalē DDD

imanuela (2013-03-24 10:49)      Grūti, ja maksātu daudz un ne par ko tad pilns gribētāju, bet ja kas tomēr jādara, nu tad jāpadomā....

LaskovijMerzavec (2013-03-24 11:36)      Tas laikam ir lielaakais zaudejums no ES.
Nebutu atvertais darba tirgus. Naaktos vien straadaat tepat un pashiem ari savu valsti celt:(

Tagad, kaa nepatiik - taa brauc uz arzeme un veel lepni ar to.(

Nate (2013-03-24 11:46)      disneja (2013-03-24 00:33) personīgā pieredze
Vajadzētu aizdomaties,kas tas ir par cilvēku,kuram pietiek 2,5 Ls stundā.
m_t_m-prestižās lapās meklēt darbinieku kuram maksās 15 Ls diena par stūrēšanu un vēl sazin kādiem darbiem,gan jau ka ne 8 stundas.Smieklīgi .
imanuela,tas kurš prot labi strādāt,tas grib nopelnīt.Tikai slaistam pietiek ar pāris Ls ,tie dzīvo tikai šodiendienai.
Darba devēji piemirsa,ka tepat ir citas valstis,kur cilvēkiem maksā normālas algas,tagad lai paši sēžas pie traktora stūres un rullē.Lēti,labi,izdevīgi.

moons (2013-03-24 11:52)      visgrūtāk darbiniekus ir sameklēt tuksnesī, bet ja sāc meklēt jau civilizācijas pusē, viņu ir daudz un labi... bet tā kā neviens negrib maksāt, tad viņi vienkārši ierokas.. labs srādnieks biežāk arī neatmaksājas, jo viņš izdarīs perfekti un tev nebūs nekādas peļņas jo nauda būs jāmaksā viņam... labi darbojas - sakļepi uz ātro ar pieclatnieku, paķer naudu un ņem arī vagu....DDDDD

disneja (2013-03-24 12:06)      Nate (2013-03-24 11:46) viedoklis
Vienkārš darbiņš - datu ievade programma, bez jebkādām papildus zināšanu ekstrām. Un, ja 2.50 Ls/stundā ir maz, tad nezinu. Ja apjoms būtu pilnam darba mēnesim, tad 2.50*168 stundas=420 Ls/mēnesī. Var jau būt, ka tas ir maz, bet manuprāt atbilstoši konkrētā darba specifikācijai. Es šo iespēju piedāvāju tiem, kuriem ir nepieciešami papildus ienākumi. Tas noteikti nav pastāvīgs darbs, jo darbu apjoms nav tik liels, lai noslogotu cilvēku pilnu mēnesi, turklāt lielais vairums gribētu šādu naudu saņemt par atsēdēšanu pie datora.

ketija_20 (2013-03-24 12:40)      Es agrak mekleju darbu, kad vel biju Latvija. Cik gribeja maksat, tik gribeja lai strada par kapeikam. Par 200 latiem menesii un vel neapmaksatas virsstundas. Vel izmantot un uzkraut pa virsu ko. Apriebaas un atgriezos atpakalj pie biologjiskas lauksaimniecibas, kur vareju nopelnit pat piecreiz vairak. Tagad gan esmu tur kur daudzi, taalees zilajaas. Ir okei. Man briziem rodas iespaids, ka parastais stradnieks Latvija ir kalpa liimenii- grib, lai strada smagi, bet attieksme kaa pret suni un nemaksaa par virsstundaam.
Es vispar nevaru saprast, KAAAA ar 200 latiem menesi var izvilkt gjimeni, pat ja tie ir 400 uz abiem. Ja par dzivokli uz kadi 200 lati ar visiem komunalajiem un internenu, tad vel eedamo kads simts, vel celja nauda, kadreiz apgjerbties vajag, kadi ekstra maksajumi, piemeram, veljasmashinas remonts vai veselibai domatie izdevumi. A kas tad paliek tiri cilveciskai dzivei??

amis1970 (2013-03-24 12:48)      Jūs jau zēni arī varat strādāt ari pa zupas šķivīti arī. Neviens jau neliedz.
Man puikas un daudz pazīstamo Norģos dzīvo un strādā.
Kaut gan tur viss ir tiešām dārgs, bet zēni nedzīvo slikti.

ketija_20 (2013-03-24 12:50)      Latvija ir aizmirsts tas, ka ari vienkarshais stradnieks ir cilveks ar savam vajadzibam un velmem. Tas, ka cilveks nav ministrs, nenozime, ka vinjsh nav pelnijis cilveka cienigu dzivi. Te nav runa par ekstram un dargiem auto, bet kaut vai par iespeju izskolot savu beernu un reizi gada atljauties aiziet kaut uz kino.

hefny (2013-03-24 13:27)      hmm,reizēm ir sajūta, ka vienkāršais strādnieks,ā te sauc tādu ar iduskli,labi,ja tekm-tagad bakalaurupar ko pasmaid´t gribas, tas sa´me 1-=25LS STUNĀ/PROLETARIĀTA DIKTATŪRA KOMUNISMA SIFILISA SAĒSTAJĀS SMADZENĒS-KĀ IDEOLOĢIJA PAT PĀRDZIMST UN MUTĒ!!!/,JA VALSTS REĀLAM ZINĀTNIEKAM /IZGUDROTĀJAM-FUNDAMENTĀLAJĀS ZINĀTĒS/te bija kosmosa izpētei darbs, reālu NASA pasūtījumu-to Latvija atlaida Lietuvai!/,PAR ELEMENTĀRU SKOLOTĀJU FIZIKĀ, ĶĪMIJĀ,VALDĀ-NERUNĀSIM/,-TIEM ALGA IR PĒC NODOKĻU ATVILKŠANAS 250-300/RETI400LS!/,ZINĀTNEI PAT /UN MEDICĪNAI/MAZO NAUDIŅU NEIEDEVA--TAS -vai jūs-parastie traktoristi, adiņu savienotāji, lāpstas meistari-ar sa´jēdzat ko ruājat??un par UK

erucanob (2013-03-24 13:41)      Hefny-esmu sajūsmā par Jūsu epistulāro žanru.!!!!!!!

esruncis (2013-03-24 15:57)      Palasot atliek rezumēt:
1)Uzņēmēji pārākumā klusē,kasa pauri un domā,kā nopelnīt naudiņu,lai varētu nodokļus valstij nomaksāt,par energoresursiem nomaksāt(kā zināms piemēram elektrības cena pie mums trīs reizes dārgāka kā Anglijā),darba ņēmējiem aldziņu samaksāt un tad pabrīnīties - ja kaut kas vēl pašam maizītei atlicis...
2)darba ņēmēji privātā sektorā cepās (gan pamatoti,gan arī nepamatoti) par cilvēka pašcieņai neatbilstošu atalgojumu(neatkarīgi no paveiktā darba kvalitātes un rezultāta),
3)pašvaldības sektora visumā apmierināti (nav pārstrādājušies,par rezultātu un peļņu nav jādomā (saņem garantēti valsts,pašvaldību-tātad mūsu nodokļu maksātāju naudiņu).
Kā rezultātā - loģiski tā arī dzīvojam...

Maybex (2013-03-24 16:13)      Ja runājam par jautājumu - darbinieku atrast ir ļoti grūti. Neatkarīgi no piedāvātā atalgojuma un darba apstākļiem. Ir problēmas ar cilvēku attieksmi pret darbu.

ketija_20 (2013-03-24 18:46)      Nesaki vis, pati esmu uzaugusi kopa ar darbu, jo ta esmu audzinata. Ar attieksmi viss kartiba. Drizak ljoti biezi attieksme neshtimmee no darba deveja puses. Kopsh stradaju Vacija, mani shefi staavaa sajuusmaa- atbildiba, attieksme pret darbu, dazhu meneshu laika paspeju pat dabut paaugstinajumu apejot savus vaacu koleegjus. Latvietis peec dabas ir stradigs, bet tikai muusu attieksme vienam pret otru, seviskji zemaka ranga daritajiem ir visai pazemojosha momentiem. Tad ar cilvekos zuud entuziasms un degmse pret veicamo darbu.

antikrize (2013-03-24 20:41)      Par vakanci nu viss būtu skaidrs un īstais darbinieks noteikti pieteiksies.

Cik zinu LV un UK, darba meklētāji, pirms piesakās uz vakanci, meklē info internetā par darba vietu un iespējamo bosu. Man ir gadījies atrast, un varbūt jums ar, labu, labās bildītes un uzreiz skaidrs ar ko būs darīšana un kādi būs papildus darbi.

Postremo (2013-03-28 06:45)      cik es zinu latviessus ASV, vissi ir "uz izkkerssanu" , taa kaa nevajag te par sliktu attiekssmi pret darbu. Latviessiem attieksme pret darbu ir 3x labaaka, ka visusmeera amerikaanim.
Problema ir citur. LV biznessu saak krukkiit cilveeki, kas absoluuti neko nejeedz no taa vissa. Un rezuultaataa vinni NEJEEDZ nopelniit ar to biznesu tik daudz, lai varetu saviem darbiniekiem maksaat normaalu algu.
Lloti labi ir palikusssi atminna LV jaunizcepto biznessMannu gaajieni - par pirmo naudinnu protams tiek pirkts labs autinnss , nevis iekaartas shopam utt. Idinni !

weta2522 (2013-04-10 09:26)      Sveiki! arī es meklēju darbiniekus,tikai nav nekur tādas profesijas minētas,kāda man ir nepieciešama.Meklēju instruktorus ,lai vadītu sporta spēles un dažādus citus ar sportu saistītus pasākumus.jābūt inteliģentam,koptam,ar radošo domāšanu,protams apķērīgam un sabiedriskam.ŠEIT DISKUSIJĀS GARĀS NEIZPLŪDĪŠU,INTERESES GADIJUMĀ VĒRSTIES PA TIEŠO UZ PROFILU.PALDIES!

Okutida (2013-07-31 22:37)      15 Ls dienaa! :) nu tev jaateemee uz kaadu vieteejo, kuram jau viss ir. varbuut atraiisi kaadu entuziastu, kurs grib pilnveidoties! ;)

Pameklee no arodskolaam, peedeejo kursu audzeeknus. Iespeejams, ka kaads/a atsaucaas.

Zeltiite (2013-08-04 11:39)      Sakarīgi cilvēki arī Latvijā sakarīgi pelna! Un nekur nebrauc prom. Bet, to nenodrošina Latvijas sīkuzņēnēji, kuru peļņa veidojas no darbiniekiem nesamaksātā!

guntina123 (2014-05-17 11:33)      Jus MUKTIANA,tik loti labi pazistat cilvekus no Latgales? Tad jau pati esiet no turienes un tada pati dzeraja...besi ara cilveki ,kuri ir tik augstas domas par sevi
atvainojos ,komentars ne pa temu

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu