Darbs par taksistu-atsauksmes

Vai strādājot par taksistu ir iespējams ko nopelnīt? Kas ir jāzin taksistam? varbūt kāds ko zin par šo darbu? Cilvēks ir zaudējis darbu(strādāja par šoferi)?tagad,kamēr meklē ko labāku,grib iet taksistos...vai ir vērt?

Vientulaisvilks    1 O, es vēl atcerējos un tagad izlasīju tvnet par Jelgavas autobusu parku!! Rīgā tak ari darbojas tā reketa sistēma no darba devēju puses, gribi strādāt uz taxi, ir jāiemaksā drošības nauda, kā kurā vietā, 50-150 Ls, ....es atceros ka daudz gadus atpakaļ vienu brīdi gribēju ari patakšot vēl, man visur prasīja iemaksu, tā ari mani nekur nepaņēma. Bet par Jelgavas parku-āpāc, kā tos cilvēkus tur čakarē, vai nevar salasīties visi un uztaisīt streiku, nodedzināt vairākus autobusus brīdinājumam !!

Ragana_veejaa    1 naktsputns-Tu esi kaut ko pārpratis-Lady Taxi tāds nosaukums ir nevis tāpēc, ka pārvadā sievietes....bet tāpēc, ka tur strādā TIKAI SIEVIETES..:)

Bet ar firmu vāji...maššinas sliktā stāvoklī...naktīs salām vienkārši nost!
Labākais variants bija, kad manai maššinai vajadzēja iziet tehnisko skati, tad lai izietu no citas noņēma priekšējo buferi(jo maššina ta nojāta līdz kliņķim), uzlika no citas(jaunākas).
Pec skates to veco buferi atpakal!
Reizēm maššina tā grabēja, ka klienti vaicāja, nez vai līdz galamērķim nokļūsim!..:))))

NakcPutns    1 ahā, paldies par apskaidrošanu, bet to es nejaupac izdomāju, bet šķiet kautkur presē lasīju, nutatie bij nedasapratuši vainu pašos sākumos jums tiešām tāc princips bija, no kura ar laiku ekonomisku apsvērumu dēļ bij jāatsakās, nu vientuļam džekam kurnu vēl vairākiem jūs diezvai stājāties, varbūt džekam ar dāmu, divas dāmas starpcitu ir bīstamāk par diviem džekiem, šitā vienreiz divas estenes no tallinas paņēmu, šīs tik kautko tā aizdomīgi igauniski savā starpā un ķiķina, es dusmīgi pieprasīju ka manā mašīnā tikai angliski! par buferiem gan labais, paldies, pārsmējos...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu