Automehāniķa alga

Piesolītā atlīdzība uz šo vakanci ir 200Ls mēnesī, iespējams summa tiek norādīta pirms nodokļu samaksas... Kā izdzīvot ar šadu summu un vai viņa nešķiet smieklīga darba devējam? Darba ņēmējs (meistars) jau izlasot raud un taisa biksēs... Vai viegli būt meistaram?

kvarts      Ragana vējā>
Lielākā daļa no apsardzē strādājošajiem nemaz citu darbu darīt negrib, jo npret darbu tā atieksme ir tāda , ka var darīt jebko , ka tikai nav jāstrādā.

ingviirbin_de_troll      Torpedo, kad Rīgā valdīja sociķi ar Bojāru priekšgalā, tad pat "labējie shēmotoji" šausminājās par valdošo...alkatību/nihilismu:DDDD Piemēram, Dienvidu tilta projekts:DDDD

ingviirbin_de_troll      Par 200Ls Darba Devējs...tirgojas:)) Bizness ir bizness:)) Tā teikt: pamatlikums, ko regulē pieprasījuma/piedāvājuma līknes:)))

Vientulaisvilks      Ja , nedzer un nepīpē, un darbu dara, un servisā ir rinda ar auto, tad vajadzētu pelnīt vismaz 6-7 simti mēnesī,....mans paziņa viens, visu mūžu metinā, dauza bleķus, telpas īrē, un viņam ir mēneši ka nopelna virs štukas elementāri.

HRDS      Ja rokas aug no īstas vietas un ir instrumenti pieejami... tad pats var savu veco auto pārskrūvet... :) Bet ja esi kārtīgs zīmulis un maksa līzingu par jauno auto, tad maksa arī mehaniķim kuri pārsvarā nejeedz vairak par Tevi ... jo vairums no tiem nespej sekot līdz jaunajām tehnoloģijām sēžot savā garažā un gaidot kārtējo lamzaku kuru noslaukt...

itaaliss      Un kaa izdzzivot apsargam, kam oficiaalaa alga ir "rublji" uz papiira???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu