Izmisums, galējs stulbums jeb pa druskai no abiem?

latviešu viesstrādniece dalās pieredzē:

"Es pati kādu laiku šampinjonus griezu Nīderlandē. Man, piemēram, no trešās klases sēnēm joprojam uz ādas sametas pumpas un ļoti niez.(ķīmija un slimības) tapat arī izkrīt mati - ļoti daudz. ir meitenes, kam iekaist acis, arī plaušas jūt ķimiju. Darbs nav ļoti smags, bet cilvēks, kas nav radis pie slodzes - respektīvi, jāstav kājās, pirmos mēnešus var just problēmas ar kājām un muguru. tāpat jūt arī rokas... un vēl, arī redze pasliktinās.. bet man patīk šis darbs neskatoties uz visam blakus parādībām"

Mani šis teksts pārsteidza ar to, kā cilvēks var par minimālo algu beigt kopā savu veselību, pie tam vēl teikt, ka šis darbs patīk.

Vucis (2010-07-03 11:48)      Katrs pats savas dzīves čakarētājs.

Mums ir dota izvēle. Ja kāda izvēle ir šampinjoni, tad nav ko ņaudēt. Nesaprotu cilvēkus, kas sūdzas par pašu pieņemto lēmumu sekām.

Tessa (2010-07-03 12:15)      interesanti viedoklji.
ne par kadu naudu nebojatu veseliibu-ja tavam bernam nebutu,ko dot est-bojatu un ka vel.
neviena nav,kam lugtu paliidziibu?-jap,cilveki ir lepni,un,iespejams,arii neviena nav,jo es neticu,ka piemeram,Mavs kadam paliidzetu-infantiils nespejnieks,brauc mandariinus lasiit.luk,viedoklis-uzputiigs un augstpratiigs.
brauc jau arii lasiit-lai varetu izdziivot.neka personiiga,vnk pretiigi.
ka saka,ot tjurjmi i ot sumi nikto ne zastrahovan.never say never.
talak. par pashnaviibam.gljevi?a pamegjini to izdariit.nu ta,reali.un tad es paskatiishos,cik tur ir gljevuma. aiziet no dziives.
jalasa un jabriinas.un jacer,ka jus un jusu bernus tas izmisums un bads nekad nepiemekles.

ilpa (2010-07-03 12:21)      nju... manupraat, tas nav ne izmisums, ne stulbums... taa ir izeja no bezizejas... vismaz nav jaadomaa vai samaksaas to algu, vai ne.

effy_ (2010-07-03 12:28)      Tessa, nav runa par to, ka vajadzīga dūša padarīt sev galu. runa ir par to, kāpēc šo galu padara. un tur ir ļoti liela atšķirība. es vienmēr esmu izturējusies nicinoši pret pašnāvniekiem un savas domas mainīt netaisos.
ta nu gan liela māka iešaut sev lodi pierē, uzgrūzt savus kinderus un parādus tuviniekiem, ne? a slabo ar to visu cīnīties, izrauties no melnās strīpas? pakustināt pakaļu un smadzenes, lai labotu situāciju?

garaamejoshais (2010-07-03 13:13)      Tur minimaalaa ir daudz loielaaka, otrkaart, nu a kaada tev starpiiba? Darbs viegls, atboildiibas nekaadas, mauc tikai....

lapsu_aacis (2010-07-03 13:53)      /tulkospeciaali silveram/

es te njerkstu,.bet patiesiibaa vienkaarshi nestaastu,ka visur citur esmu noraidiita valodas nezinaashanas deelj un man gluzhi vienkarshi ir svessh taads jeedziens kaa ambiicijas ,kaa arii , ir iedzimts slinkums maaciities, taapeec mana vieniigaa iespeeja ir taas seenes.
un neklausies manaa njerksteeshanaa, tas tik taapeec,lai tu mani uz baltaas kjeeves un uz taali zilo... FJUIKT!


klau, taa tava sms man uz ie numberi???

SievieteMelnaa (2010-07-03 15:51)      Tieshi tapeec, ka ir rakstiits "man patiik shis darbs", nevis "man riebjas, es dzenu sevi kapaa, bet daru to, jo manam kinderam nav ko eest" - tas ir stulbums.
effy, pashnaaviiba ir paaraak dzilja teema, lai to izdiskutetu PA..bet nejuuties kaa dievs un nesodi citus, jo Tu nezini vinju iemeslus un priecaajies, ka esi piedzimusi tik pareizi domaajosha, tik stipra un, ka Tev veicas shajaa dziivee ar visu tikt galaa. :))) un Tavs nicinaajums nekaadu labumu nevienam nenes.

av2 (2010-07-09 06:11)      Nu normaali ir tas, ka saakumaa jaastraadaa viss kas pagadas, ko vari atrast. Ar laiku piekraaj naudinnu, ej maaciities, un dabuu labaaku darbu. Kaa tad savaadaak?? Otrs variants ir sakraat vissu, cik vari, un atgriezties LV. bet sakaraa ar kriizi, man sskkiet, ssitais otrais varians vairs nav aktuaals nemaz.

av2 (2010-07-09 06:12)      Un pareizi te raksta, ir jalieto gumijas cimdi, aizsargbriles utt. Un tas ir jaalieto arii labos darbos, jo pie aarsta aiziet ir 100X daargak peectam tur.

Sweet_Lady (2012-05-17 21:29)      Strādāt ir kaitīgi un vairak vai mazāk gandrīz jebkurš darbs bojā veselību...

doiposle (2012-08-29 20:52)      Cilveeks pierorod pie visa.A. Kami.Sagribeesi d---t,bikses tomeer buus jaanovelk.Ukrainu sakaamvaards.Visu izlemj naauda un apstaakli.Ko te apspriest.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu