Noturība stresa situācijās

Kā jūs to saprotat?
Viena no darba devēja prasībām kandidātiem (darba ņēmējiem) ir noturība stresa situācijās. Vai darba devējs jau iepriekš brīdina, ka darbinieki tiks visādos veidos čakarēti uz izturību?

riks (2009-10-21 11:07)      nu, ir daudzi darbi / amati, kuros neizbēgami bez stresa nekādi. bieži pat šķietami prognozējamās lietās - pasūtītājiem tāda maniere - ja 2 nedēļas laika līdz nāves līnijai, tad 12 dienas domā, neko sakarīgu neizdomā, toties paģēr pa 2 dienām gatavu. un ja izdodas dabūt gatavu, turpmāk to uzskata par normu.

I_naara (2009-10-21 11:43)      Nē, vienīgais brīdinājums ir tas, ko izlasi jau darba sludinājumā - ka nepieciešama noturība stresa situācijās. Tad nu vari būt droša, ka tādas situācijas būs Tava ikdiena. Ir dzirdēts par stresa intervijām, kurās pretendentus speciāli provocē, bet nedomāju, ka pie mums to bieži lieto. Vienkāršāk ir piezvanīt iepriekšējam darba devējam un to pajautāt.

VIZUAALAAmaaksla (2009-10-21 12:35)      kaapeec iedomaaties, ka stress ir tikai nervozas lietas??????
kaarteejaas tantinju runas!
palasiet labaak graamataa, ko tas vaards nozmiimee;)

garaamejoshais (2009-10-21 15:42)      Tas ir taapat kaa taas prasiibas - Atbildiibas sajuuta, motivaacija utt.

kraa9 (2009-12-31 02:32)      Man liekas, tas ir atkarīgs no amata

Teiksim, ja projekta vadītāja darba piedāvājumā tas ir ierakstīts - tas ir visnotaļ saprātīgi, jo pasaka "mēs gribam, lai tu spēj profesionāli risināt konfliktus ar klientiem vai iekšienē".

Ja tas ir ierakstīts programmētāja darba aprakstā, tad es to tulkotu viennozīmīgi kā "mēs paši vairs netiekam galā, tāpēc visu atbildību mēs uzgrūdīsim tev, tev būs jāstrādā virsstundas un jātiek galā ar mūsu stulbi uztaisīto sistēmu"

kraa9 (2009-12-31 02:34)      > VIZUAALAAmaaksla
> kaapeec iedomaaties, ka stress ir tikai nervozas lietas??????

protams. Ja darba sludinājumā rakstīts "nepieciešama stresa noturība", tad tas nozīmē "mēs neesam droši, ka tu spēsi tikt galā ar to patīkamo emociju jūru, ko, neatkarīgi no sava darba, saņemsi no klientiem un kolēģiem"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu