Netaisnīga slodze, atalgojums darbā

Netipiski, bet laikam gribu, lai mani atlaiž no darba. Man ir pamatotas aizdomas, ka manu asistentu atlaidīs un dabūšu darīt 2 cilvēku darbu viena pati. Nav ne mazākās vēlēšanās atkal dzīvot tā, kā pirms gada, kad sajutu vajadzību pēc asistenta. Toreiz strādāju virsstundas par kurām neviens nesamaksāja katru dienu pa 3 - 4 stundām! Negribu vairs tā! Turklāt tagad darba ir vēl vairāk!
Kur ir robeža, cik daudz var ļaut kāpt uz galvas? Algu apgrieza, tagad apgriezīs koēģus, bet apjoms nemazinās!
Laikam pēc likumdošanas, ja apvieno divus vienā, tad vajadzētu dot kādu papīru parakstīt, un, ja es nepiekrītu, tad ar kompensāciju atlaist, ne? Tikai man ir aizdomas, ka tik pareizi gan viss nenotiks. Ieteikumi?
Sacepos un izkratīju sirdi :)

lleons (2009-12-17 08:29)      stati agrakajos gados bija uzpusti,ja viens cilveks to var izdarit bez virstundam tad ir normali

didi1 (2010-02-18 14:19)      Neko jaunu nepateici..:))Izskatās,ka viena daļa to vien zin ,kā cīnīties,lai pustukšā šokolādes kaste atkal kļūtu vismaz puspilna :))) Izsaku līdzjūtību..

ednens (2010-05-12 16:51)      Ja man darbā ir kāda sāpe, es to nebaidos izrunāt ar priekšniecibu un mana pieredze rāda, ka tieši tādi darbinieki tiek cieniti, lai veicas....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu