Pārtikas ražošana
Pārtikas ražošana - jautājumi un diskusijas
Lai varētu aprēķināt enerģētisko vērtību produktam ir jānosaka olbaltumvielas, ogļhidrāti, tauki, šķiedrvielas - kaut kā neņemos mājas apstākļos zīlēt šos rādītājus, jo stipri apšaubu, ka PVD inspektori to uztvers nopietni. Neteicu, ka strādājot konkrētā virzienā (piens, gaļa, miltu izstrādājumi) nebūtu jāveic ik mēneša analīzes. man tās katru mēnesi izmaksā 5 eur, kas ir adekvātas. Par ko gan ne?? Jaa...bet Tavai maajas razhotnei jaaatbilst paartikas razhoshanas sanitari/higieeniskaam prasiibaam, ko apstiprinaas PVD. pie šī statusa, tas nav tas grūtākais - gatavot pārtikas izstrādājumus virtuvē, kurā tiek vārīta zupa ģimenei. Sāpīgi dārgākais - kas var atturēt būt mājražotājam ir jaunie noteikumi, kas stāsies spēkā no 13.12.2016
Mājražotājiem tā pat kā ražotājiem ir jāievērie jaunie noteikumi: katram saražotam prduktam ir jābūt analīzēm kurās ir noteikts produktu enerģētiskā vērtība. Lēts prieks, tikai nieka 170 EUR par vienu izstrādājumu. Un šitais būs turpmāko mēnešu dzenolis strādāt un tērēt vēl vairāk. ··· Pārtikas ražošana: Vai pasnodarbinatais var razot ... lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»