Normāla alga Latvijā?

Cik skaitās normāla alga Latvijā?

kroksis (2004-08-17 16:40)      Nu Tu jau, kitta, tozhe srazu bolshim razmahom, vajag jau taa leeniiteem lidot uz augshu & pieticiiba sievietes rota :)))))))))
Nu cik vajag, tik liec klaat - a kas, pasapnjot nedriixt? :))))))))))

bora (2004-08-17 16:53)      tad ja izdevumi ir mazaaki pa ienjeemumiem ...
un shie lielumi nju katram savi

o1o1o1 (2004-08-18 16:14)      mans teevs man reiz teica, mirkli peec pam, kad paluudzu aizdot 5Ls!

"Vai nu tu par daudz teeree vai par maz pelni?!"

es izveeleejos "... par maz pelnu!" taa nu mani videejie meenesha ienaakumi ir peedeejo divu gadu laikaa ir pieckaarshojushies! :))) un domaaju ka laiks tos atkal palielinaat! :)))

saaku es kaa stazhieris! 100 Ls meenesii!

a tagad i 500 Ls ir par maz! nu ko dariit?! ko dariit?! Vairaak pelniit!

:)))

LastManStanding (2004-08-19 11:10)      Ir ljoti vienkaarsha metode, kaa izreekjinaat savu normaalo algu: saraksti tabulaa, kas Tev liekas absoluuti nepiecieshams shajaa dziivee un cik tas maksaa, tad arii sareekjinaasi, cik tad patiesiibaa ir jaapelna, lai justos kaa cilveeks, nevis suns. Peec savas pieredzes varu teikt, ka, ja Tev ir jaapeerk dziivoklis vai maaja, divi autinji sev un sievai, tad mazaak kaa 1300Ls meenesii Tevi badaa nomeerdees. Nelaime ir taada, ka mees esam pieraqdushi raudziities apkaart un pienjemt vairuma viedokli kaa normu, taadeelj liekas, ka 400Ls ir sapnju alga. Patiesiiba ir taada, ka vidusmeers saakas tikai virs 1000Ls, jo tad Tu vari vismaz nodroshinaat savas baazes nepiecieshamiibas, nemelojot sev un citiem. Ja sanaak mazaak, tad nemierini sevi, bet domaa, kaa nopelniit vairaak, jo diemzjeel, taapat kaa vairaakums muusu sabiedriibas esi nabags. Tachu taa nabadziiba ir tikai galvaa, jo iespeejas guut nopietnus ienaakumus ir, tikai tam nav nekaada sakara ar algu, jo uznjeemeejs vienmeer maksaas tieshi tik maz, par cik darbinieks ir ar mieru pildiit savus pienaakumus.
Ja ir kaads domubiedrs, kursh zin atshkjiriibu starp vaardiem ienaakumi un alga, es labpraat sakontakteetu. Shobriid top jauns biznesa projekts ar norveegju kapitaalieguldiijumiem, vajadziigi paaris cilveeki, kuriem realitaate neliekas tik melna, kaa sheit tiek ziimeets.

LastManStanding (2004-08-19 11:22)      jautaajums - runa ir par "var izdziivot" vai "var dziivot". Vienkaarsha formula: saliec kopaa visas lietas, kuras uzskati par absoluuti nepiecieshamaam pilnveertiigai dziivei un nonaaksi pie summas, kura Tev nepiecieshama, lai justos komfortabli. Peec savas pieredzes varu teikt, ka, ja Tev ir 2 cilveeki gjimenee un Tu dziivo Riigaa, turklaat veelies, lai abiem buutu pa autinjam un savs dziivoklis, tad mazaak kaa 1300Ls Tevi novediis pie frustraacijaam.
P.S. Mekleeju domubiedrus. Ja ir kaads, kas sapratis, ka alga nav tas pats, kas peljnja, un darba deveejs nekad nemaksaas vairaak, kaa to mazuminju par kuru darbinieks ir gatavs pildiit savus pienaakumus, tad es labpraat sakontakteetu. Pirmsatveershanas faazee ir jauns, uz norveegju investiicijaam balstiits projekts. Ir iespeeja sanjemt lielu naudu. Nepiecieshami paaris aktiivi cilveeki, kam ir lielaaka viizija par eksistences liidzeklju nodroshinaajumu.

Rorijs (2004-09-17 22:12)      Normaala alga? Logjiski buutu pie viena arii profesiju un dziivesvietu nosaukt.

marruciic (2004-11-08 12:47)      njaa - diemzjeel te ljoti buutisku lomu speelee "gjeograafija"... man paziistams cilveeks bija apmierinaats, bet veelaak arii pikts - peec paarcelshanas no darba provincee uz Riigu (taa pasha uznjeemuma taa pati darba poziicija) algas starpiiba 450...
un ne jau laukiem par labu :(

chingizhans (2005-02-06 15:01)      manupraat, normaala peljnja meenesii ir 5000 shodien, bet peec 2 gadiem jau 30000!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu