Rekomendācijas vēstule

REKOMENDAACIJAS VEESTULE (nejaukt ar motivaacijas) kā to noformēt, kam adresēt, vai var būt universāla nenoteiktam darba devējam, kur meklēt.

neko (2004-03-18 18:20)      universla rekomendacija - nu esmu tadas lasijis. ja tadu sanjem parsti secina, ka noiepriekshejam darba vietam civeku ir "palugushi aiziet";))) tas tapat ka ar universaliem raksturojuiem... it ka ir bet nekas nav pateikts - acim redzot neka laba ko teikt nav.

Just_for_fun (2004-03-18 18:46)      Nafig tev rekomendacijas veestule, ja esi paarvilinaats? Tad jau tevi ieprieksh ir noveerteejushi. Un teoreetisksi Tavam vecajam bosam nevajadzeetu tevi nevienam ieteikt, jo tu esi nelojaals darbinieks.

a128 (2004-03-18 20:08)      ļoti pareizi Just, es piekrītu, šajā gadījuma rekomendācija nav vajadzīga, tāpat runājot par priekšdienām.

AmanitaMuscaria (2004-03-22 11:48)      datums

TO WHOM IT MAY CONCERN

tad nedaudz pastaasta, kaa paziist cilveeku.
(p., jaanis ilgus gadus straadaaja tur un tur, par to un to. es biju vinja priekshnieks un reizi menesii mums bija garaaka saruna):)))
naakamais seko - pienaakumu un darba, ko jaanis veica, apraksts.
tad pastaasta par jaanja attieksmi pret darbu un dazhaadaam rakstura un personiibas ieziimeem, kas iipashi labi izpaudaas darbaa.
nobeigumaa rekomendee jaani, kaa ljoti labu darbinieku.
vaards, uzvaards
amats

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu