Sertifikāts

Vajag Covid sertifikātu. Kur dabūt?

Drole  9 1 Atklaat ir viegli - viltuspoteetajiem ir ´cross-reactive´ imunitaate un nav ´brain fog´. Poteetajiem viss otraadi.

https://www.naturalnews.com/files/Salus_Humetrix_VE_study_2021_09_28.pdf
https://youtu.be/dUSBpL1NM2Y
2021-10-07 19:30

Ievinjata  4 10 Jā. Kaut kā biežām tomēr sanāk dzirdēt rupjības un uzbraucienus no nevakcinētajiem. Tas mani aizskar vairāk kā pote. 2021-10-07 20:08

Epifanija  2 8 Nu, dabūjāt viltotos sertifikātus! Cik vēl tālu iesiet? 2021-10-07 20:55

AivarsN  11 4 Un tiešām kāds spēj noticēt, ka mūsu varnešu aprindās kāds ir saņēmis īsto kaujas vakcīnu? Viņi visi kas gribēja, par 600€ pat publiski saņēma vakcīnas ar fizioloģisko šķīdumu un protams viltotu sertifikātu. Tieši tāpēc neviens nav ne nomiris, ne cietis no blaknēm. Ārstiem uz visstingrāko ir aizliegts izpaust informāciju, par to kas patiesībā notiek un nav jau visiem tādas iekšas kā Marinai. Slimnīcas piepilda pārsvarā cietušie no vakcīnām. Tieši tāpēc jau pirmās divas nedēļas to sertifikātu nedod, jo tajā laikā visvairāk slimo un mirst. Bet par cik vēl sertifikāta nav, viņus pieskaita nevakcinēto statistikai. Izraēlā divpotnieki jau skaitās nevakcinēti, ja vēl nav paspējuši iegrūst trešo injekciju. Un tā ik pēc 6 mēnešiem, ja vēl nebūs miruši. Valstīs, kur agrāk sāka vakcinēt, vecīši pansionātos sāk mirt masveidīgi. Kā apgalvo zinātnieki, kuri pie vakcīnām strādājuši, to pakāpeniskās iedarbības rezultātā, nāve var iestāties arī pēc 2-5 gadiem, no visdažādākajām slimībām. Tikai tam saistību ar vakcīnu, nevarēs pierādīt pat vislabākais advokāts. Ja ebreju elite ir nolēmuši goju rindas ievērojami paretināt, tad viņi to arī dara. Mūsu prezidenta uzvārds jau pasaka priekšā. Leviti, ebreju kasta, kuras uzdevums sagatavot upurējamos dzīvniekus rituālam. Bet tā kā pēc ebreju ticības, goji ir pielīdzināmi dzīvniekiem un tā pret tiem arī jāizturās, tad liekiem jautājumiem tā kā nevajadzētu būt. 2021-10-07 22:03

Letija  4 10 Lasu un brīnos par antivakseru prāta aprobežotību.
Un maksāt pašiem par ārstēšanos būtu mazākais, ko no viņiem varētu pieprasīt.
2021-10-07 22:18

Kaskaade  8 1 Pamuļķi, parādi tev uztaisīts tava skaistā lumpene. Oi labi čau, es skrienu pavemt 🤮🤮🤮

Letij, nu un ko tu vēl gribētu no nevakcinētajiem? Atsūti personas kodu, uzrakstīšu tev testamentu. Būs labi, pietiks?
2021-10-07 22:32

AivarsN  10 3 Kāpēc nevakcinētajiem ir iemesls dusmoties uz vakcinētajiem? Bet elementāri! Ja nebūtu tik daudz vientiesīgo uzlikuši uzpurņus un aizskrējuši vakcinēties jau pēc pirmā aicinājuma, tad kovidafēra būtu ar blīkšķi izgāzusies, vēl lāgā nesākusies. Organizatori tagad sēdētu cietumā un cilvēki varētu dzīvot mierīgi tālāk, kā to darīja agrāk, jo patiesībā taču nekāda vīrusa nav, ja nu vienīgi masveida saindēšanās. Bet tā jau cita un ļoti plaša tēma. Tad nu sanāk tā, ka vakcinētie atbalstot okupācijas režīma veikto genocīdu, faktiski jāpielīdzina tautas nodevējiem. Ja tādu nebūtu daudz, vēl nekas. Taču bez piespiešanas un represijām, sašpricēties aizskrēja turpat trešā daļa. Pat nerunājot par paklausīgajiem uzpurņu valkātājiem. Un kad armijas rindās trešā daļa dezertē, tad kā lai pārējie uzvar karā? Tieši tā, šis ir kārtējais pasaules karš, parazīti pret visu mūsu civilizāciju, ja kāds gadījumā to vēl nezina. Un ko kara laikā dara ar dezertieriem? Nolamāšana, pat necenzēta, patiesībā ir vēl pārāk maigs sods, pieņemot ka vainīgajiem švaki ar prātiņu un tas jau ir nopietns attaisnojums. 2021-10-07 23:04

dabasmiilis  8 3 Šodien vēl neesmu paspējis delfus izstaigāt, tā kā jaunumus nezinu, bet vakar pie raksta par lokdaunu, ka visiem jāsolidarizējas un jātup bunkurā, no komentāriem varēja norēkties līks:

"es tak nopotējos un veicu pienākumu pret valsti un sabiedrību, un tagad ko - nedosiet privilēģijas, mani ieslēgsiet mājās?"
Apmēram tādi bija vārdi!

-Ja reiz vīruss ir tik bīstams un pļauj visus, arī tos, kas cenšas slēpties aiz zaļā čipa, un ja tas, ko par vīrusu stāsta, ir patiesība, ka ar viņu slimo visi - gan vakcinētie, gan nevakcinētie, gan pirktie sertifikāti, gan pārslimojošie utt...
Bet kad jāizolējas uztraucoties par savu un apkārtējo veselību un dzīvību, tā pieprasa kaut kādas Hitlera laika atlaides, tā teikt, man ir simtprocentīgā un dubultīgā pote, un kvadrātsertifikāts, tad jau vīruss vairs uz mani neattiecas, ies ar līkumu!?

Tad kā ir patiesībā, atzīsiet tomēr, ka tas vīruss nav tik melns, kā to mālē?
Jo redz ķīmijas kokteilis plecā un mistisks QR čips spēj radīt nemirstību un pilnīgu pakļaušanos uz zinātni, kurai uzspļaut pat Kariņš uzdrīkstējās, vispirms ticiet zinātnei, bet tagad jāskrien zinātnei pa priekšu, ticiet politikai!

Zavadska par trešo poti tak jau kādu laiku atpakaļ teica, ka tas ir politisks lēmums, nevis medicīnisks, toreiz komentējot Izraēlas visatļautība un diktatūru!
2021-10-08 00:01

dabasmiilis  4 4 07.10.2021 22:22
"Ministri un eksperti jau astoņas stundas aiz slēgtām durvīm meklē izeju no Covid-19 krīzes"

Izrādās neko vēl neesmu nokavējis, jau 10mit stundas veči mēģina vienoties par lokdaunu!

Vakar vienu komentāru lasīju - tā laikam arī būs, ka atklātajās intervijās viss lēmēju bars uzvedas draudzīgi un vienoti, viens otram glauda paurīti, bet ko līdz slēgtā sēde - tā plēšas uz dzīvību un nāvi, katrs par savām interesēm un savu speķa pīrāgu, tad vairs vienoties nevar ne par ko!
2021-10-08 00:10

rebeka  3 3 Aalīzes potētajiem un nepotētajiem taisa dažādi. Man, kad gribēju noteikt antivielas jautāja, vai tas ir pirms vai pēc vakcinācijas.
Un varu tikai piekrist atzinumam, ka profesionālu ārstu ir maz. Izslimojuši ir daudzi, vieglā formā un nemanot, arī cilvēki, kuriem ir hroniskas slimības. Varbūt nevajadzētu vicināt visāda veida sertifikātus, bet beidzot padomāt, kāpēc.
Zviedrija, Somija, Dānija ir apturējusi vakcinēšanu jauniem cilvēkiem ar Modernu. Ik pa laikam kāda vakcīna tiek apturēta. Labi, ka ir valstis, kas tomēr parūpējas par saviem pilsoņiem. Ja ne uzreiz, tad tomēr kaut kad.
2021-10-08 00:17

Vaukskis  2 4 AivarN, pat pieņemot, ka tie, kuri labprātīgi ir potējušies pret Covid-19, ir vientiesīgi cilvēki, Bībelē stāv rakstīts:"Svētīgi garā nabagi, jo tiem pieder Debesu valstība." (Mateja evaņģēlijs, 5:13). No tā izriet, ka, lai kā viņi būs rīkojušies karā, par to viņi ellē nenonāks, ko nevar apgalvot par tiem kristiešiem, kuri, zinādami, kāda ir Baznīcas nostāja vakcinācijas jautājumā, ietiepjas kā āži un varbūt reāli nodara gauži "garā nabagajiem".
It kā vientiesīgie dodas karā pret slimību, kamēr it kā pārgudrie sēž ierakumos un ne tikai nepalīdz, bet apmētā pirmos no aizmugures ar dubļiem un ko tik vēl ne.. . Kur ar tādiem cīņu biedriem parazītiem pieredzēta uzvara?
2021-10-08 05:19

LaskovijMerzavec  1 2 22:32 Malacīte, acim redzams progress! Jau vairs nav jāsaka, pati saprot kur jādodas:) 2021-10-08 09:49

AivarsN  8 1 Sen jau nav nekāds noslēpums, ka Bībele ir ebreju sarakstīta grāmata goju, jeb citu tautu pakļaušanai. To pašu Jēzus slepkavu pēcteči tagad liek cilvēkiem pieņemt sātana zīmi, ar savu parakstu apliecinot tam uzticību un atsakoties no savas dievišķās izcelsmes. Līdzīgi kā valdībā, arī garīdznieku rindās ir pa kādam cilvēkam, kā Jānis Pujāts, kuri tieši brīdina nepieņemt šo sātana zīmi. 2021-10-08 11:15

AivarsN  8 1 Ja par to Garu. Sociālajiem parazītiem ir tikai materiālā miesa un dvēsele, kāda nu ir. Tāpēc uz viņu uzbūvi norāda simbols no diviem, viena uz otra novietotiem trīsstūriem, kuri veido sešstaru zvaigzni. Tamdēļ viņus arī var dēvēt par garā nabagiem, kuri pagaidām vēl bauda savā ragainā ,,Dieva" labvēlību par ieguldīto darbu cilvēku pakļaušanā. Kad tas būs paveikts, uzmetīs un likvidēs savus kalpus, kā tas noticis jau uz neskaitāmām citām planētām. Tikai cilvēki ir pilnīgas Dieva būtnes. Tāpēc sastāv ne tikai no miesas un dvēseles, bet arī no mūžīgā gara, kas vieno ar Dievu un sirdsapziņas, kura nekļūdīgi ļauj izdarīt pareizo izvēli. Tāpēc cilvēku uzbūvi simbolizē svastika, kura vienlaicīgi ir arī mūsu Galaktikas simbols. Tieši tāpēc sātanisti tik ļoti cenšas uzspiest cilvēkiem vakcīnu, ar kuras palīdzību cer bloķēt dievišķo gēnu, saraut saikni ar Dievu un padarīt par paklausīgiem biorobotiem, jeb vergiem. Tāda ņemšanās ar vakcīnas uzspiešanu, uzsākot klaju diskrimināciju, pret slimību, kura nav bīstamāka par parasto gripu un nav bijusi spējīga kaut nedaudz palielināt kopējo mirstību? Nopietni? Un kāpēc tieši šogad, kad jau gandrīz puse vakcinēta, pārējie ieguvuši dabīgo imunitāti pārslimojot, mirstība strauji pieaug? Atkal vainīgi nevakcinētie, kuri aplipinājuši nabaga vakcinētos? Bet varbūt tieši otrādi? No visdažādākajām slimībām un blaknēm mirst tieši vakcinētie, bet ar savu destrukturēto enerģētiku, negatīvi ietekmē arī veselos cilvēkus. Vai ziniet kāda izskatās cilvēka aura, jeb bioenerģētiskais lauks pēc injekcijas saņemšanas? 2021-10-08 11:49

Tessa  2 11 Aivar, un tu, značit, nemaksajot nodokļus, neesi socialais paraziits? 2021-10-08 12:07

Drole  4   Kur dabuut sertifikaatu: https://policeforfreedom.org/medical-rights.html 2021-10-08 13:11

AivarsN  8 2 Tessa. Vai šodien vispār kaut ko var saņemt, nemaksājot drakoniskus nodokļus? Un ko es saņemu pretī no tā dēvētās valsts? Jā, tiešām nav viegli sarēķināt, cik % no sava darba augļiem, cilvēki spiesti atdot okupācijas varai, sākot ar nenormālo PVN un beidzot ar visdažādākajiem slēptajiem nodokļiem un noziedzīgajām shēmām, izredzēto biznesu lobēšanai. Neviena okupācijas vara vēl tik nekaunīgi nav aplaupījusi iedzīvotājus.
Kā oficiāli paziņojis Austrālijas veselības aizsardzības ministrs, no hospitalizētajiem 78% ir pilnībā vakcinētie, bet 17% daļēji vakcinētie. Vai tiešām mums ir kaut kas savādāk? Vienīgais pluss, ka mums vēl nav tik daudz vakcinēto. Tāpēc situācija nav tik dramatiska. Turcijas valsts televīzija demonstrēja šokējošas bildes, kādi bērni piedzimuši vakcinētajiem vecākiem. Ar asti, liekām ekstremitātēm, dzīvnieku apmatojumu. Bet cilvēki turpina ticēt varas mafijas meliem, ka vakcīnas neizraisa ģenētisko modifikāciju, kuras rezultātā arī rodas ģenētiskās mutācijas pēcnācējiem. Uz priekšu pēc trešās šprices! Varbūt bērniņiem būs arī radziņi un tā tie vairāk līdzināsies pielūgtajam ragainajam Dievam.
2021-10-08 21:11

av2  2 6 Tu veel .....ssopera tiesiibas nopeerc, un pasi, buus laime pilniibaa, a?
Apsveicu LV ar aarkaatas staavoklla ieviessanu atkal, pateicoties antivaxeriem, kreisajiem sertifikaatiem utt.Vai tiessam citu valstu pieredze neko.....neko nemaaca????
2021-10-08 21:39

AivarsN  5 1 Jā, mēs mācāmies no citu kļūdām un tāpēc pat prātā nenāk vakcinēties. Izraēlā jau tur pat 90% vakcinēti un daudzi jau saņēmuši pat trešo poti. Taču tāds saslimstības uzliesmojums, vēl nebija pieredzēts, par spīti gandrīz nepārtrauktajiem ierobežojumiem. Ne jau nevakcinētie kādam atņem cilvēktiesības, bet gan iesūtītā okupācijas vara. Varam mēs te visi nopotēties, bet cilvēktiesības tāpat neatdos. Ne jau tāpēc viņi piespieda nēsāt uzpurņus, lai pēc tam atļautu tos noņemt, kamēr visi nebūs sadzīti elektroniskajā koncentrācijas nometnē. Tās svinīgu atklāšanu parazīti plāno jau uz 2025.gadu. Pat iedalījums barakās, jeb kontroles zonās jau izstrādāts. Visa Eiropa, Skandināvija un Krievija vienā barakā. Valstu līderi jau vienojušies, visas varas funkcijas atdot ANO, jeb žīdu elites privātajam kantorim. Visus kas pretosies, vienkārši utilizēs. Visas armijas nomainīs savus mundierus uz zilajiem ANO formas tērpiem. Bet te vienam otram nevakcinētie pie visa vainīgi!😃 2021-10-08 22:16

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu