Stresa noturēšana darbā

Sludnājumos kuros meklē darbam raksta ,kad vaiga lielu stresa noturību ?
Kas tas ira ?Vai par to ira tā bīstamības piemaksa kad maksā?Un cik daudz tāds stres ira un kā to var zināt kad var noturēt daudz tādu stresu?
Es nesaprotu vai kad adminstratroriem ira tāds stres vai tomēr psihalogam ira lielāks kākad tur tak vairāk cilvēki raud un psiho un totak grūti izsturēt !

anis    5 Tās nav zināšanas,bet piemērotība gan! Ir vietas,kur vari čubināties viens pats lēnā garā,bet ir vietas,kur situācijas mainās un no spējas nestresojot sekot līdzi un adekvāti reaģēt,atkarīga uzdevuma izpilde. Un kantora izdzīvošana...

Tessa    2 ani, nejauc mušas ar kotletem. cilveks var but piemerots stresa situacijam profesionala sfera, bet absoluti nav gatavs sliktai darba organizacijai, zemai darba kulturai un nemotivetiem, nepamatotiem uzbraucieniem.
kantora izdziivošana (c), veiksme un attistiiba visupirms ir atkariiga no labas komandas un laba komandas vaditaja, ljoti reti LV tadas(-us) var sastapt. Diemžel.
izskatas, ka danji, danju uznjemumi un rupniicas pašlaik rada piemeru, ka jaizskatas darbam ka tadam. skatos un priecajos. Vieniigi ka man pašai tas nav aktuali, man ir izcils darbs un darba kolektiivs.

anis    2 Bada laikos arī mušas garšīgas... es runāju par situāciju konkrētā vietā! Reiz bija šefs-dunduks profesionāli,bet visumā normāls. Kad viņš aurē,daži iesaistās un kašķis briesmīgs. Es atmetu ar roku un daru pa savam,vēlāk pamatojot darīto. Neesmu gatavs iesaistīties muļķībās-nav stresa.
Kā palika ar stresa noturību,ja nestreso? Lai tak muļķi stāv kauč uz ausīm! Ja esi spiests piedalīties-smaidi,smaidi...

SmalkaisStils    2 tā turēšana neatsver ko zaudē - veselību ! iespējams haotiska darba vide vai arī 1 nam cilvēkam jāpilda 3 cilv. darba pienākumi. Tad protams jāspēj turēt to stresu.

skarbaiskungs  1   Miglaini nojaušu, ka tēma mani ieinteresētu. Vai ir pieejams šis jautājums arī valsts valodā?

rokons    1 Es ļoti cienu cilvēkus, kas spēj strādāt mārketingā pa telefonu.
Reakcijas laikam ir visādas no to puses kam piezvanāt

vilx  2   Stresa noturīgie ir ļoooti garlaicīgi kolēģi.

Felde  1 2 ...autors uzcep teemu,un tad -tik aktiivi,no cita profila,iesaistas diskusijaa... :)
Cik gan mees,letinni,esam atraktiivi,un izdomas bagaati,jo sevisskki,kad galigi nav ko darit... :)

Skarlete    1 Ļoti labs jautājums!!:)) Stress ir neredzams ļaunums. Vismaz piena paku vajadzētu izsniegt par darba dienu stresainā vidē! Vai stresa noturību var uztrenēt un tad ierakstīt CV kā iemaņu?? Domāju, ka pamatā nervu sistēma ir iedzimta + to var/vajag sargāt arī pašam!

av2    1 vai po*uisms ir paziime, ka cilveeks ir vienaldziigs pret stressu? Nedomaaju.
Darbaa , da jebkuraa darbaa buus kaads stress.Ja ne ssodien, tad riitdien. Ar to jaareekkinaas.

riebekle    1 Vot, pastāsties, kurā darba nav stresa. Laikam neesmu tādu strādājusi. Pat bezdarba periodā, atpūšoties mājās, bija stress. :D Un ja ir vairāk par vienu cilvēku darba vietā, tad ir stress, bet reizēm stress ir tad, kad esi viens un citu vairs nav. Koroče, to stresu visur var atrast. Cita lieta, cik bieži un kādā līmenī histēriju uzrīkot. Lūk, tas jau ir diskutējams jautājums. :)))

CoCoSan    1 Man stress ir arī kad kasu nost 100gades loterejas biļetes lodziņus

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu