Ko uzsākt ar 10 000 eiro ?

Cik sapratu, lai tiktu pie dzīvas lelles, vajag daudz naudas. Darbā nav iespējams tādas summas nopelnīt, bet var sagrabināt pamatkapitālam. Ko var izdarīt ar 10k?

CoCoSan  1 2 Par 10 000 eiro var nedēļu padzīvot bora bora 😉, a tu ko gribēji pasākt ar tādu naudiņu?

una32    3 Jebkurā jomā labi nopelna labākie, gudrākie, talantīgākie un stiprākie. Pārējie savelk galus.

ermis    1 Piedod bet 10tk nav nauda ar ko var kautko uzsākt.
50tk jau minimālas iespējas un arī ja ir pieredze, sapratne, griba raksturs disciplīna, aizrautība, komunikācija līmenī un ja pirmajā vietā liec darbu kā dzīvesveidu, kā sportu, kā mērķi..

Kurš teica tirdzniecība? Kur LV? Ar 10tk.
Mīļie aizmirstiet :)

No sirds iesaku. 1) ieguldi izglītībā 2) veselībā (pat ja 25g. tad sportā. 3) pēc iespējas vairāk sabiedrību, pasākumi, praucieni ar definētiem mērķiem.

Un plāno laiku visu laiku.
Tad ne uzreiz bet atnāks i 20tk i 50tk
Un 10tk būs varbūt mēneša alga.

Nekā tagad ņemt un kautko sākt un iztērēsi un jēga nebūt. Kā tikai mazliet pieredzes un atmiņas :)))

vilx    2 Ka uzņēmējs nekad neesmu darbojies, bet arī par "lapatņiku" esmu tikai vienreiz mūžā, 90-tajos, pāris mēnešus gaterī pašancējis un likteņa ironija ka uz sava iepriekšējā dzīvē izgatavota daudzzāģa. Kaut kā vienmēr un arī vēl pagaidām vajadzīgas manas rokas bet galvenokārt galva.

Toties māku rēķināt. Elementārākā lieta: cik% no peļņas vēlies tērēt - cik% atkarībā no uzņēmējdarbības veida nomaksāt nodokļos - cik% no peļņas atlikt investīciju atpelnīšanai - cik% no apgrozījuma peļņa. Jebkurā gadījumā, uzsākot jebkādu darbību, ir jābūt sākotnējiem līdzekļiem kas sastāda gan investīciju, gan pirmā ražošanas cikla (vai atskaites perioda piemēram dienas nedēļas vai mēneša atkarībā kā veidosi savu ģēlu) apgrozījumu.

Par 10 000 sanāks prjaņiku mājražotāja cehs paneļu mājas virtuvē ar visām spravkām, ar nosacījumu, ka privātā mašīna jau ir un vairāk par 2000 mēnesī nopelnīt vismaz sākumā neceri, vai arī apgrēdoties ar štrumentiem un ar sskom sludinājumu palīdzību kā individuālā darba veicējs sākt mazliet lielākus darbus par pilošu krānu remontēšanu vientuļām sievietēm.

av2    1 Ieguuldi savaa veseliibaa, ko esi sachakareejis...tos 10 pelnot.
Domaaju, ka ar 10 sstukaam biznesu uzskaat nevar, apr iisu.Vajab 3x vairaak vismaz.

Jokere      Puika, Tavs uzstādījums ir nepareizs. Tu vēlies būt situācijas ķīlnieks, kuram būs pienākums būt veiksmīgam, citādi lelle aizies. Vēl bezcerīgāka iemesla biznesa uzsākšanai nav. Labā ziņa, ka vari būt veiksmīgs, bet pamainot domāšanu. Aizvirzot visas jaunkundzes 2.plānā un patiesu., no sirds iemīlot karjeru. Tad nauda nāks
btw, esmu stāvējusi pie zivju līnijas kopā arnu ļooti daudziem biznesmeņiem no Baltijas. Domāju, ka ES iekšienē šobrīd nav + noteikumi biznesa izveidei. Frizētavas utml ir reāli nerentablas štelles, masiera darbs vīrietim nepuestāv, tāds kā medbrālis fui. Varbūt brauc uz Austrāliju vai Šveici uz laiku ar skaidru plānuuz papīra-cik daudz cik ilgā laikā.

Servus  1 2 Iziet ķīniešu valodas un web dizaina kursus. Ko tirgot tad jau piemeklēsi)

Servus  2 2 Jā, un ja Q ir tieši par summu-skaidrs, ka var. Tikai jābūt fiksajam prātam, un tādam, kas mīl ideju, mīl zinātni, mīl lietas. Nevis cilvēkus. Nekad neredzētus, pie tam ohujistus ar viņu tarakāniem

ketija64  1 2 Neder plāns par masieri, tad izveido tīrīšanas servisu,vai arī izveido sociālo uzņēmumu, kas sniedz aprūpi veciem, slimiem cilvēkiem.

ketija64    2 Iespēju ir daudz, vajag tikai smadzenes pagrozīt! Ja vēl uzraksti kādu projektu un tas aiziet, tad vispār būs super! 😉

ne_meklejumos  1   Dzīvnieku viesnīcai sākumam pietiks, varēsi iztikt bez strādniekiem un peļņa garantēta.

vilx      19. februārī Rīgā norisināsies jaunuzņēmumu samits "Riga Venture Summit 2020", un 20. februārī starptautiskā jaunuzņēmumu konference "TechChill".

Ļoti veiksmīgi, jau tikai dažas dienas pēc idejas izskriešanai caur smadzeņu šūnām norisinās veseli divi pasākumi nopietni par interesējošo tēmu, kurā varētu rast atbildes uz visiem interesējušiem jautājumiem. Ja interese ir, piedalīsies. Ja izlemsi nepiedalīties, arī tā būs atbilde sev - ka nafig tas patiesībā neinteresē.

Virgo    1 Tici man , tie kas saka ka biznesa uzsākšanai vajag 50 000.- ....tādu naudiņu savu mūžu nav rokās turējuši.......reizēm lasu ka cilvēkam prātā ienākušas tādas biznesa idejas, ka viņā priekša gribas cepuri noņemt....

Semija      Ja ir brīvi līdzekļi, bet nav vēlmes vai prasmes pašam veidot savu biznesu, var pietiekami izdevīgi un legāli investēt jau darbojošos projektos. Pat ne visai lielas summas. Tādi projekti ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu