Vai var kļūt stāvus bagāts tikai un vienīgi ar godīgu darbu?

Un kurš tad tagad būtu pats apmaksātākais?

jotuns  2 4 Drusku atkarīgs no "stāvus bagāts" definīcijas.
Ja tas ir miljonārs, tad IT droši. Google, Facebook, Amazon inzeenieri atvalinās pirms 40 kā miljonāri. Pat nav jāizvirzās uzņēmuma vadībā, vienkārši jānoturas kompānijā :)
Latvijā arī pēdējā laikā bagātāko cilvēku topā normāli biznesmeņi.
Īstenībā es pat nezinu nevienu nozari, kurā "stāvus bagāts" varētu kļūt ne ar darbu bet zagšanu un padomju laiku muhļīšanos. Tie laiki ir pagājuši.

andrisz  3   Noteikti var, izveidojot savu startupu. Es pats to meeginu dariit. Un mani sociaalliberāloe uzskati ir ka sirdsapzinas nomooerinashana tamdeel, ka tas startups izniicinaas looooti daudz parastos un neparasyos darbus.

impotents    3 Kazino skaitās?..D

Silve  1 6 Stāvus bagāts diezin vai, varbūt tikai bagāts, bet ne stāvus un ne ar godīgu darbu, ne 100% godīgu.

multi  1 8 Var bet ne kā algots darbinieks, bet ļoti grūti. Tāpēc lielākā daļa bagāto savu bagātību nopelnījuši kādam kaut ko nozogot. Lielos zagļus neviens netiesā, to der atcerēties.

Epifanija    6 Protams, ka var! Bagātība ir tad, kad tev pietiek!

edding  1 8 1 pats diez vai. Skolotājs var izstiepties, bet miljonārs nebūs. Ārsts, vienīgi ja izveidos savu klīniku un citi ārsti daļu nopelnītā atdos viņam. Lauksaimnieks 1 pats 300 govis neizslauks un 1000 ha kartupeļu neizaudzēs, vai zemeņu plantāciju, vai salātu. Ja nu vienīgi puķes uz SP 8.martā vedīs :).
No tiem, kuri apgalvo ka var, gribētos zināt tās vietas. Darbības ar nekustamajiem īpašumiem? Tur jābūt lielam starta kapitālam, lai iepirktu vismaz 10 dzīvokļus. Ja sāks tikai ar 1, varbūt mazbērni kļūs bagāti, ja pratīs.
Firmas menedžerītis var rauties cik grib, tāpat pelnīs firmas īpašniekam, ne sev, pārdevēji tāpat,. Frizieris var mājās griezt matus, bet diez vai pat 1000 mēnesī nopelnīs. IT specs kādā firmā, bankas jurists? Šaubos. Advokāts varbūt var, bet cik viņu mums LV ir, uz 2 roku pirkstiem var saskaitīt. Prostitūtas? Izņemot Pulkinenu ar nav dzirdēts par citām.
Bet tagad sauciet jūs, kur godīgi, viens pats uz sevi strādājot ticis miljonāros. Es zinu tikai tādus, kuru papucīši par sertifikātiem saprihvatizēja, tagad dēli labi dzīvo.

edding    3 Piekrītu Epifanijai, te nereti skan, es tik daudz pelnu, cik man laba alga. Tie, kuri tiešām daudz nopelna, parasti klusē. Lielībnieki droši vien beidzot tikuši pie 700 un domā, ka citiem tik "daudz" nemaz nav :)
Jautājums taču bija- kļūt stāvus bagātam, tas nenozīmē pat 2500 eiro aldziņu, bet gan vismaz 25000.

Asenizators  1   Es strādāju un ceru uz Nobela prēmiju.

VECA_PIEPE  3 5 "Bagātība ir tad, kad tev pietiek!" (c)

250 miljoni,...darbā nopelnītais gadā, piecgadē, desmitgadē...? Kā tas ir :pietikt?
/kasa pakausi/:D

Tikai slaisti ir spējīgi saskatīt bagātību pietikšanā un sen jau nodrāztu, ačgārnu "domu graudu" sludināšanā par bagātību cēlajā nabadzībā, piesedzot savu neizdarību un slinkumu!

Epifanija    3 Lai kļūtu bagāts, ir jādara darbs, kurš tev padodas un patīk, kompensējot naudas līdzekļus gandarījumā par paveikto, jo visu naudu tāpat nenopelnīt, bet laimes hormons būs aizskarts, kas arī dod sparu un iedvesmu turpināt un sasniegt virsotnes, un pats galvenais tad ir process, ne dzīšanās pēc uzvaras un lauriem, darot darbu ar mīlestību, tie paši uzkrīt uz galvas, pamēģiniet!

langstinsh    4 Lai katram Darbs pa prātam,patikšanas,nopelniem Jaunajā gadā!
Viss dārgāks/?Mēs arī!

coldlands    3 A ja es visu dienu roku grāvi, tad par nopelnīto rubli nopērku loterijas biļeti un vinnēju miljonciku, vai tas skaitās, ka kļuvu bagāts ar darbu, jo es taču sākuma raku?!🤔

OnslovaMaargrieta  2 2 Zinu kad bankās daudz maksā un tad jau tur strādājot var kaudkad bāgātāks kļūt .Bet tad banku institūts jāpiebeidz un tad tas tomēr arī dārgi ira kamēr pabiedz .

Geisha    8 Vispār definīcija ir galīgi šķērsām. Te varētu runa būt par naudīgu cilvēku nevis bagātu. Cilvēkam var būt bagāta dvēsele, pieredze. Kas apkārtējiem līdzcilvēkiem no viņa bankas kontiem vai sapelējušām naudas zīmēm, vai 7 nercādas kažokiem, ja viņš ir Sīkstulis? Te jau arī ne īpaši naudīgie savam sūdam plēvi plēš nost, lai apēstu.
Manā darba pieredzē tieši naudīgie kaulējās ar putām uz lūpām par katru centu. Ka tik nedamaksāt, ka tik apjāt. Un tad paši sūdzas, ka veselība ir šķērsām, attiecības šķērsām, visi ar līkumu garām iet, pavards auksts, sirds auksta.

janisb  2 3 Mikrotik īpašnieks ar godīgu darbu ir bagātākais latvijā, zagļi un augļotāji, vismaz oficiāli, līdzi netiek...

av2  1 6 Paziistu vairaakus personiigi, kam ir tie miljoni sapeleniiti, sataisiiti. Sauc kaa gribi. Bet pilniigi godiigs tur nav neviens. Mullkkus kker visi, vai nu straadniekus pa leeto, vai apchakaree konkurentus, partnerus utt.Bizness ir kaa...karsss, visi pannemieni labi. Pat savu dziivi esmu redzeejis...taadus gaajienus biznesaa , ka labaak.....kaa lai saku, taapeec man nav sava biznesa. Cilveeki dara visu ko, ka tik varat izfantazeeties....deell naudas. Un pie reizes parasti smagi sachakaree sev veseliibu processaa , un tad par visiem tiem miljonie chinii veseeliibu, ja vien nav par veelu :(
Bet es uzskatu, ka var arii pilniigi godiigi nopelnuiut labu naudu , jo lielaaka dalla cilveeku tomeer ir godiigi. Kautkaa visi dziivo tomeer....

runcis  1 1 Uzliekot lielu pievienoto vērtību tiek apčakarēti pircēji un tas vairs nav godīgi. Darba stunda,kā naudas ekvivalents, bet cilvēciskais faktors neļauj to ieviest, jo cilvēkam raksturīgi slaistīties, ja ir tāda iespēja. Pamatā viss atkarīgs no tā, kā strādā smadzenes un veiksmes.

langstinsh    2 Jautri!
Lai katram savs nazis,lāpsta,skalpelis,boris,pildspalva...........................
Lai Pietiek!

lovemedo  1 1 Lai kļūtu bagāts, ir jādara darbs, kurš tev padodas un patīk, kompensējot naudas līdzekļus gandarījumā par paveikto, jo visu naudu tāpat nenopelnīt, bet laimes hormons būs aizskarts, kas arī dod sparu un iedvesmu turpināt un sasniegt virsotnes, un pats galvenais tad ir process, ne dzīšanās pēc uzvaras un lauriem, darot darbu ar mīlestību, tie paši uzkrīt uz galvas, pamēģiniet!
=========
Super teksts, visi es runāju tādi kā Geits, Džobs, Brensons, Bafets, visi ir nopelnījuši savus miljardus tikai pateicoties darbam, un darot to kas Tev patīk, un pats galvenais, cenšoties nevis nopelnīt, bet lai cilvēkiem būtu labāk ar viņu produktu, vai pakalpojumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu