Neatrisināms rēbuss nodarbinātības jomā

Tiek piedāvāti brīnumjauki NVA pasākumi gada, divu gadu garumā noteiktu personu grupai, kurā ierakstos.
Jābūt reģistrētai bezdarbniekos, bet es strādāju katru nedēļas nogali tādu darbu, kas atbilst kvalifikācijai un tādā uzņēmumā, kas LV šīs jomas darbiniekiem maksā visvairāk. DD nepiekrīt neoficiālai nodarbinātībai.
Savukārt NVA neņem savā bariņā.
Šajā stāstā it kā nav iespējams izglābt kazu pabarojot vilku, BET PAĻAUJOS UZ FORUMA DALĪBNIEKU (JĀ, JĀ TO PAŠU DIVU:) IQ !

runcis  6   Atrodi slinku bezdarbnieku,kurš piekrīt, ka viņa vietā apmeklē NVA pasākumus

Baigs    5 interesanti kas tie tādi par "NVA pasākumiem" pie tam 1-2 gadu garumā???
manējai ex te arī nupat sanāca šajā kantorī sabūt, bet neko vairāk par 1-2 mēnešu kursiņiem šie piedāvāt nespēj. neesot nekādu tādu profesionālo kursu vairs kā agrāk kad varēja izmācīties reālu profesiju cilvēks 6 mēn laikā un bezmazvai dabūt uzreiz arī darbu tajā sfērā.
un tos pašus kursiņus jāgaida aš gadu rindā. kaut kāda tupa kuponu sistēma vai kas tāds. skaidrs ka cilvēki ātrāk darbu atrod kā sagaida tos apšaubāmas kvalitātes un derīguma kursus.

Pilskungs  5   Par NVA šodien skaidroja TV panorāmā. Tas ir tā saucamais "vakanču gadatirgus", un tikko bija Smiltenē. Tirgū, ja ir profesijas apliecinājums, var uzreiz parakstīt līgumu (bezdarbnieki) un iet strādāt, nekādu kursu-pasākumu tur nav. Šodien piedāvāja 2 šuvējas un 1 metinātāju.
Taču ar autores slimīgo iedomu tam nav sakara ! Nu kā var gribēt iet uz citu darbu, saglabājot veco ? Tā nekad vēl nav bijis ! Afēra nespīd !

Skat. https://www.google.com/search?q=vakan%C4%8Du+gadatirgus&rlz=1C1AOHY_lvLV711LV711&oq=vakan%C4%8Du+&aq
s=chrome.1.69i57j0l5.11670j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Maribella15    5 Pilskungam> Nu kā var gribēt iet uz citu darbu, saglabājot veco ? Tā nekad vēl nav bijis ! Afēra nespīd ! [c]

Var gribēt. Tas saucās - papilddarbs jeb otrā darba pienākumu veikšana no pamatdarba brīvajā laikā. (To es pēc personīgās pieredzes .)

Pilskungs  5   Taisnība, kurš nav piehaltūrējis. Es arī. Bet šai gadījumā tas nav papilddarbs, bet darbs 2 vietās uz pilnu slodzi abās un vienā laikā. Kurš faķīrs to iespētu ?

Baigs    5 Pri čom te 2 darbi vienlaicīgi? autore runā par kkādiem NVA pasākumiem (pie tam veselu 2g garumā) nevis atalgotu darbu.

un ja cilvēks oficiāli strādā tad viņš nevar būt vienlaicīgi arī reģistrēts kā bezdarbnieks. neatkarīgi vai to darbu atradis pats vai caur NVA.

divus vai vairākus darbus vienlaikus gan cilvēks var strādāt. likums to neaizliedz. maksā tik nodokļus! un spēj sarunāt ar visiem darba devējiem lai viens darbs otram netraucē.

Pilskungs  5 1 Baigs>- vajag lasīt uzmanīgāk saiti ! NVA šoreiz piedāvā tieši darbu. Pārējais ir pareizi. Bet autore otro darbu (pasākumu) nevar no NVA dabūt, ja nav bezdarbniece.
Atliek to 1.darbu uz laiku pamest, pēc tam iestāties atpakaļ un savienot. Ja var sarunāt. Tad būs gan kaza, gan vilks.

Baigs  1 5 Pilskungs es nekādas jūsu saites nelasīju. neinteresē.
komentēju autores doto info - viņa nerunā par darbu bet gan "pasākumiem" kas celtu viņas profesionālo latiņu.

jebkurā gadījumā viņa no NVA nevar saņemt neko kamēr oficiāli nav reģistrējusies bezdarbniekos. tā ka lieka muldēšana te tik.

Pilskungs  5   Ja neinteresē, tad ko te komentē ? Reizrēķinu mēs visi zinām.

Baigs    5 Pilskungs - tas ka PA kluba biedrus neinteresē Jūsu copy-paste linki nenozīmē ka neinteresē pati autores tēma.
Un ne Jums būs norādīt ko man un citiem šeit komentēt!

Pilskungs  3   Ir nu gan kašķīga daba. Autores tēma varbūt arī interesē, bet nav spējas tajā iedziļināties.
Ļoti atvainojos, taču pīrādziņiem nebūs mani regulēt. Un nevajag runāt citu vārdā !

Baigs    3 It kā sauc sevi par pilskungu bet daba un necienīga kašķīga izrunāšanās kā prastam būdas apsargam.

Kā jau teicu - ne Jums būs koriģēt ko man vai kādam citam teikt!

Pilskungs  3   Sevišķi smags gadījums.

Morrigan    3 Baigs, brāl, nav vērts! Šitādi "apsargi" tak ir kā sētas kranči, vaukšķ kamēr jūtas drošībā un ilgi un dikti. Ne viņš kāds kungs, nedz cienīgs uz Jūs tikt uzrunāts. Bet lai tak turpina savā uzpūtībā rieties un tēlot sazin ko, karavāna iet tālāk! ;) Bet Tev visu cieņu par noturību un sejas nepazaudēšanu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu