vīrietis vai sieviete?

Ir 2 darba piedāvājumi ar vienādiem noteikumiem un vienādu apmaksu. Pie kā jūs labāk ietu strādāt, ja darba devējs ir vīrietis vai tomēr pie sievietes? Kāpēc?

Pilskungs  1 4 Chris1986> "es neietu ne pie kāda kapitālista strādāt, vienalga kāda dzimuma! Tikai un vienīgi valsts vai pašvaldības iestādē" - bet arī tur tak pastāv tā pati izvēle !!! Tēmas pieteikumā nekas nebija teikts par kapitālistiem !

VECA_PIEPE  1   "Viena darba devējs vīrietis, otra darba devējs sieviete.
(bišķi paprāto)"

Kļūdas labojums #01:10,...es atvainojos!

Vaukskis    1 Tādā situācijā vienalga pie kura, gribu domāt darba sakarā tikai par darbu, nevis darba vadītāju dalījumu dzimumos, jo tas var novērst uzmanību no pienākumiem, samazināt darba efektivitāti. Izvēloties noteicošais būtu iespējamās atsauksmes par darba devēju un paša intuīcija, darbavietas atrašanās vietas attālums līdz dzīvesvietai.

Aurora  3 1 attālums ir filtrs tam, vai vērts strādāt šo darbu, sevišķi valstī, kuras garākais izmērs ir 300 km. /apkopēji un naktssargi ar mājiņām pierīgā, sakrājiet taču vienreiz naudu pasaules apskatei/

Jason    2 Nav tik svarīgi, vai priekšnieks ir vīrietis vai sieviete. Galvenais, lai nav bāba... Ne vīrietis, ne sieviete. ;)

veeja_roze    4 Kurš tuvāk mājām, ja viss pārējais identisks.

Aivars5028      Neesmu par to aizdomājies jo nekad neesmu bijis tādā situācijā ka kādam jāpakļaujas. Ir bijušas situācijas un arī ir kad jasastrādājas gan ar vīriešiem kā lēmuma pieņēmējiem gan sievietēm. Es šeit izceltu nacionalitāti. Katrai nacionalitātei ir savas iezīmes un arī raksturs kā lietas tiek kārtotas. Es atbakstu tā saucamo "teem work" Neatbalstu izteiktu pakļaušanos darba attiecībās. Tas ir pazemojoši!

Kurts69  1 3 ar vīrieti vieglāk strādāt. mazāk emociju un nianšu, kas ietekmē ikdienas darbu.

neratni_stasti    1 Ievāktu info, kāds kuram ir raksturs un zemūdens akmeņi, tad arī izlemtu. Manā nozarē visi visus pazīst, noslēpties nav iespējams.

fargo      izņemot vienu reizi, uz aptuveni mēnesi, man nekad nav bijis priekšnieka-sievietes. un tā bija ok, cik nu tur vispār saskarsmes bija.
un daudz stāstu par sievietēm sliktām priekšniecēm.
un tas ir iespējams.
sliktākais priekšnieks manā dzīvē bija vīrietis.
nu, tāds kretīns! izturēju viņu kādas divas nedēļas.
vai izvēlētos sievieti vai vīrieti?
man vajag naudu. tāpēc strādā. vai ir perspektīvas uz algas pieaugumu un sākotnējā ir ok? tad tur čibriks vai vāverēni, tas otrā plānā.

EIZHENIJA_FINKA    2 Geiša, es reiz vienai medmāsiņai, kas strādā Tvaika ielā, pajautāju, tīri sarunas uzturēšanai, kuras profesijas pārstāvju tad pie viņiem ir visvairāk. Skolotājas, viņa atbildēja.

Paula6    3 Man izšķirošais moments būtu - interesants darbs ar perspektīvu izaugsmi. Nav tik svarīgs vadītāja dzimums, jo viss ir atkarīgs tikai no sevis paša.

av2  1 1 vispaar nezinu nevienu darba deveeju...sievieti.Kur nu veel, normaalu. Vismaz manaa sfeeraa. Zinaaju vienu, sen dienas izgaaja no biznesa. Apreceejaas ar vienu padotu, un viss nogaaja uz grunti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu