Kā aiziet no darba

Ja uz darba atlūgumu, vienmēr tieku pierunāta palikt. Var nerakstīt darbā atlūgumu, neiet uz darbu, meklēt jaunu un stāties citā darbā? To ka tajā vietā vairs nestrādāšu esmu vadību mutiski informējusi.

riebekle    2 Jāpatrenē to pateikšanu "nē" un pastāvēšanu par sevi. Man bija līdzīgi, bet vienā brīdī sapratu, ka būs "čau, rasma", ja kaut ko nedarīšu savā labā kaut. Tad visu skaisti sevī saliku pa plauktiem, skaisti uzrakstīju atlūgumu, skaisti atstrādāju mēnesi, skaisti palīdzēju savā vietā atrast darbinieku un skaisti aizgāju, mīl un gaida mani tur joprojām, bučo un krīt ap kaklu tikko ierauga, prasa, kad nākšu atpakaļ, bet nu ir tas etaps noiets.

Peleks      nu tad jau kkas patīk, ja tik ilgi strādā, tomēr ar kko neesi mierā, varbūt neej prom, bet pasaki, ka paliksi ja tev pieliks pie algas, vai izdarīs ko citu, dēļ kā tu dodies prom. Ja jau grūti pateikt nē, tad nesaki, tik paprasi kādu bonusu par darbu.

dardedze  2 3 nu ko lai saka, harizmātiskas personas ir tie tavi šefi! var būt pat bonbongas uz Ziemīšiem uzdāvāja?!

neratni_stasti      Atlūgums ir jāraksta, lietojamas idejas šeit jau ir pateiktas. Kašķīgs darba devējs par neierašanos darbā bez iemesla var arī Tevi iesūdzēt tiesā ar visām ar to izrietošām ne pārāk patīkamām sekām naudas izteiksmē.

Jurijs1962Augums163    1 hlopnuv dverju i s gordo podņatoj golovj :))
a ja nopietni un pavisam pareizi - jāpiereģistrē faktu kā esi iesniegusi atlūgumu, nostrādā 1 men, un vari ar tīru apziņu mierigi vairs neiet darbā

Jurijs1962Augums163    1 16:04 riebekle to jau pefekti izteica

janisb    2 =>neratni_stasti pat kašķīgs darba devējs nevar iesūdzēt darba ņēmēju tiesā par nenākšanu uz darbu, vienīgā sankcija ir ieturēt darba algu, par nokavēto periodu, kā arī pēc 3 dienām (kad sastādīti akti) var atlaist par darba kavēšanu.

av2    1 Tas ir, pierunaa ar...ar naudu, vai kaa? Ja konkreeti pacell algu, varbuut ir veerts palikt. A citaadi, nu nezinu, ja darbs ir arii sirds lieta, varbuut...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu