VID un ss.lv

Kuram taisniiba?

janisb (2017-08-08 16:21)  2 7 VID izgāzās kā veca sēta, bija sapriecājušies ka klusiņām iebīdija likuma lv domēnu bloķēšanu (labi ka ip adrešu bloķēsanas tiesības izdevās no tā likuma dabūt laukā), bet vienu gan tā arī nav iemācijušies, ka ierocis ir pilnīgi bezjēdzīgs, ja ar to nemāki apieties, nemaz nerunājot par trāpīšanu mērķī...
Labums apmeram tads pats ka blondīnei iedot ak47 un ielaist ļaužu pārpildītā vietā, cerībā ka piebeigs teroristu.

Luusila (2017-08-08 18:14)  2 9 Tā vājprātīgi lielā VID ēka, un visa piebāzta ar ierēdņiem...Tad lai sēž, čeko sludinājumus un ķer tos negodīgo autoplaču saimniekus! A kas tā nekait- kājas uz galda, un padavai viņiem gatavu info! Ja nedosi, mēs tev skābekli ne tikai piegriezīsim, bet pavisam nogriezīsim! Kāpēc ss-am VIDa vietā nodokļu nemaksātāji jāizfiltrē?

Da vispār...Ja tu Anglijā vai Īrijā gribi būt pašnodarbinātais, bīdīt kādu savu biznesu, tev dod kādu laiciņu iemēģināšanai, un nodokļus par to neiekasē. Pie mums tu vēl ne dienu neesi strādājis, ne kapeiku ieņēmis, kad jau VIDs klāt kā nāve pie svārkiem...

mojito (2017-08-08 18:31)  1 5 Ja pareizi saprotu, tad VID riikojas nevis sasaknjaa ar likumu, bet kaa bandiiti - po ponjatijam.
Jo - ss iesuudzeeja VID tiesaa, kameer tiesas spriedums nav staajies speekaa, VID neko nevar dariit, bet dara...sanaak, ka vid vecenei ir absoluutaa vara.
Pie pakaljas tas ss, jo tieshaam paaraak chakareeja klientus, bet shii ir cita opera un ja vel panaaks to, ka LV blokjees domeenu .com ...tqd hhmmmm - davai, bloljeet arii ebay un amazon :D :D
Mana prognoze - VID kaasiis tiesaa, SS sanjems kompensaaciju un to logjiski, ka maksaa snevis vid vecene, bet latvietis-vulgaris. Tb - prastais nodklju maksaatajs.
Plus vel tas viss buus "forsh" signaals investoriem :D :D

LaskovijMerzavec (2017-08-08 19:48)  1 2 Nevaru iedomāties kada informācija varetu but ss.lv ricība ar kuru varetu atmaskot auto pardevejus???

Tipa ir sludinajums no ip ar lietotu mazdu? Un ko tas dod? Bija summa par 6k beigās vienojāmies par 1k un?

janisb (2017-08-08 20:04)  1 3 =>LaskovijMerzavec ss rīcībā ir gana daudz interesantas informācijas, telefonu numuri, konti, epasta adreses, vēl no tiem laikiem kad viņi paši zaga infu no citiem portāliem, viņiem ir pieredze pasargāt sevi no līdzīga zema zema līmeņa zagļu automātiskiem scraperiem, tajā pašā laikā apgalvot ka visa informācija pieejama publiski. VID nav naudas normāla programmētājam un IP randomizēšanas servisiem lai kasītu infu no publiskās daļas, kā arī interesanta ir nepubliskā maksājumu daļa, kas ļauj korelēt kontus un kontaktus...

Mela (2017-08-08 20:13)  3 5 janisb, sāksim ar to, ka beidz ka nu muldēt, visas valsts un pašvaldību iestādes naudu izšķieš, vnk vistuākajā veidā + saņem viņiem un padarītam darbam neadkvātas algas, 90% darbinieku ir dumji, stulbi vai domāt negriboši, der, ka pasaka, ko darīt un saņem atalgojumu ar kuru piesedz savu pakaļu - nomaksā visu + atļajas kkur izbraukt reizi vai 2 gadā... zinu, ko runāju jo pati esmu tajā struktūrās strādājusi... mati no šausmām ceļas stāvus par finanšu līdzekļu izķērdēšanu, ierēdņu tupumu .....
labi, apgalvo, ka ss rīcībā ir bankas kontu numuri - un? tā jau ir cita veida atbildība - kriminālatbildība, un kas ir pierādījis, ka ss rīcībā ir mani dati? es viņiem sniegusi neesmu... tā kā bezpamata runa ;)

Geisha (2017-08-08 20:26)  1 2 Nekur, nekas nav par velti. Par visu ir jau samaksāts. Arī par sieru peļu slazdā kāds jau ir samaksājis.
Medicīna maksā, mācības maksā, kapa vieta Rīgas kapos arī maksā. Ko valsts iedzīvotajiem maksā? Ko?

Kristine_78 (2017-08-08 20:51)  2 1 Tas ss jau rīklē sēž, sen jau laiks nomainīt uz citu nosaukumu

rokons (2017-08-08 21:40)  2 3 VID reizēm tiešām spļauj virsū Likumiem vai vispārpieņemtiem juridiskiem kanoniem.
Ja Likums ļauj tev kādus datus pieprasīt, tad atsaucies uz Likumu un tā pantu, pēc kura pieprasi šos datus.
Bet vienlaikus jāsaprot, ka ir Personu datu aizsardzības likums, tāpēc tas var ierobežot prasījumu.
Publiski jau maz ko zinām par reālo situāciju - tikai daļēju informāciju. Tiesā ir jāizlemj kas ir kas.
Tomēr mani mulsina apgalvojums, ka VID lēmums, kas pārsūdzēts ir spēkā. Tas ir klajā pretrunā ar juridiskajiem kanoniem.

LaskovijMerzavec (2017-08-08 22:06)  2 5 janisb... ja VIDs nespēj paņemt naudu no auto tirgoņa, tad nelīdzēs nekāda ss.lv vai cita informācija.

Elementāri, es kā auto tirgonis noslēdzu pakalpojuma līgumu par auto tirgošanu. Lieku sludinājumus, meklēju klientus.
Beigās rezultējoši ir klients. CSDD tiek samaksāts par auto pārreģistrāciju, auto nodots jaunajam īpašniekam. Pārdošanas summa netiek uzrādīta un nauda tiek dota ķēpā. Man iedod ķepā norunāto tirgošanas pakalpojuma apmaksu.

Kur palīdzēs šeit ss.lv informācija. Noteikt, ka esmu sniedzis pārdošanas pakalpojumu? Garām - klients pats atrada jauno īpašnieku. Neko man nesamaksāja un es vēl sataisu lielas acis, ka maita mani uzmetis.

mickeymouse (2017-08-08 22:55)  8 2 Taisnība Vidam.

cita (2017-08-09 08:40)  5 2 Taisnība VID. Pilnīgi piekrītu Rondijs teiktajam, uz visiem 100%

Iedegums (2017-08-09 09:05)  1 4 vispār vidam nav un nevar būt ne kādu pretenziju un tiesību tā rīkoties - visas finanšu lietas kārtībā - jautājums cik notiesās par tādu noziegumu. šinī situācijā var teikt - vid neapkaro nodokļu nemaksātājus, padomā, tik pat labi analoģiski var iemest cietumā vid darbiniekus par to, ka LV tūkstošiem nodokļu nemaksātāju, krāpnieku un afēristu. variants analoģisks

vilks28 (2017-08-09 09:26)  1 1 VID vispār nebūtu nekas jāķer, bet jiekasē un jāapsaimnieko nauda. Ar ķeršanu un shēmu bīdītājiem būtu finanšu policijai itkā darīšana. Bet laikam te ir LV.

cita (2017-08-09 09:35)    1 Finanšu policija ir VID struktūrā, tāpat kā muita

Nate (2017-08-09 10:13)    2 cita,tad jau esi lietas kursā. Paskaidro mums, nejēgām, kā īsti ir.
Un pie reizes pastāsti, kādēļ jūs ķerat sīkos, bet lielos parādniekus nē. Ja arī pieķerat kādu pa retam, tad tāpat viņi tiek sveikā un pat nosaukumu firmai nemaina.
SS es domāju, ka arī palaidīs, tikai iesēdinās tur kādu savējo.

vilks28 (2017-08-09 11:28)  1 1 Tad lai tā struktūra beidzot sāk strādāt un sak šķetināt shēmas nevis gaida lai kāds to darītu viņu vietā ss nav vid struktūra. Pieļauju, ka ss arī vel TIE ,bet nu metodes naff pareizās. Gan jau tie auto tirgoņi atradīs citus ceļus.

jadore (2017-08-09 12:00)  1 4 SS vienkārši aizies no Lv, kā ne viens vien uzņēmējs ir izdarījis. Valsts pakāsīs vēl 2 miljonus nodokļu naudu gadā vida darbības rezultātā. Kurš no uzņēmējiem tā vienkārši atdos savu datu bāzi, zinot kā informācija noplūst no vid, lai vai kā, uzņēmēji tomēr nav idioti, vismaz vairums.

kuks10 (2017-08-09 12:28)  1 3 Visa sistēma VID ir sapuvusi,paši 90.g. uzvedās kā bandīti un mazos uzņēmumus iznīcināja ar saviem jumtiem,te ir sekas,ka Latvijā visi sia tiek iznīcināti,bet kur iet miljardi kā Rīgas ostās un citur ,tur vid čurā biksēs un baidās iebāzt pat degunu..jāpiekrīt SS aizies no tirgus,nu i ko valsts no tā iegūst..ja nu vien tā lielā spēle,lai cits līdzīgs kantoris pārņemtu ss rūpalu zem cita nosaukuma,jo kāds no varenajiem a.a.a ieraudzīja ,ka nāk haļavā nauda..domā ,ka tik viss ir vienkārši..no sirds novēlu viņiem aplauzties..))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu