Iesakat kadu labu ideju kādu biznesu attīstīt laukos?

limonija    1 Mežs ir vienīgais, ko varu iedomāties. Pērc nost un tirgo malku, briketes...Konkurence liela, bet cenas turas.

Deisa  2   Ja dzīvotos laukos, laikam pievērstos fitoterapijai - zāļu tējas, pirtsslotas dažādākajām kaitēm vai to profilaksei, ķermeņa ziedes uz dabiskā vaska bāzes ar dabīgo augu ekstraktiem. Nu jā, tad bites arī savas vajadzētu un apgūt bitenieka prasmes.

moons      ja tev ir savs zemes gabals sāc meklēt naftu...

mojito  1 1 Autors gan ir prataataveeders....laukos nav taada haljavnaa biznesa, kur ir baigaa virspelnja. Un naud anaak kaa pa reni...patiesiibaa nav taad ane laukos, ne pilseetaas. Un neviens nedos nekaada slabas un straadaajoshas idejas, jo ceniisies realizeet pats. Visdriizaak taa.

Zeltiite    1 Tas pats ko var vai nu eksportēt, vai pārdot tepat - piens, graudi! Bet lielos apmēros, lai atpirktos!

joens    1 Paskatīties uz pasauli plašāk. Šodienas laukos lauksaimniecība nav galvenais, ar ko nodarboties, es vispār to neizskatītu kā variantu, ja vien nav jau pamatīgas iestrādes un arī tad 7x pārrēķinātu vai vērts. Izņemot tipiskus Elizejas lauku biznesus, nodarboties var ar dajebko. Iesākumā izskatīt lietas, kurās esi speciālists (mācījies, strādājis, eksperts utml.). Šodien Tavā rīcībā ir visa pasaule, ne vietējais ciema veikals vien. Tā kā kvalificēts darba spēks ir milzu problēma (ne tikai LV), vairāk jālūko uz lietām, kas prasa minimālu "cilvēcisko faktoru".

skarbaiskungs      Ja tu nebùtu ar pirkstu taisìc, tad zinàtu, ka normàlu biznezu var pat ar 3,5 tk uzsàkt. A lai lielo kàpostu pelnìtu, liels kàposts arì jàiegulda.

Zeltiite  2   Ir ekskluzīvais segments, pieni, sieri utt. bet to ieteiktu attīstīt paralēli ikdienas peļņu nesosašjam, tam pašam pieniņam, sieriņam (lai to saražotu, jau vajag investīcijas). JA daudz zemītes - iesēt graudus un tos pārdot pēc tam! Tas būtu vienkāršs lauku iedzīvotāja dzīves stāsts, kā apgādāt sevi un savu ģimeni. Nevis brēkt, ka Rīgas satiksme negrib apmaksāt pāķus Rīgā, kas te grib risināt savas nespējniku problēmas!

Ezjule  1   Audzini sliekas(BIO Humuss mēslojumam), tas esot ienesīgi. Tikai smalka padarīšana tā nav. I-netā var atrast informāciju.

melon  1   Aitu vilnas uzpirkšanu, mazgātuvi un eksportu. Pat kādreiz par šo domāju. Zemnieki vilnu kurina nost (slikti deg, maita), nav kur likt. Ārzemēs pieprasījums ir. Nelaime tikai, ka profesionālās mašīnas palielu naudu maksā + jārēķinās ar visādām formalitātēm par notekūdeņiem utt..

Lale  1 1 Šitaki sēnes.

artursA  2   ja gribi kaut ko nopelni´t ir kaut kas jāizdomā savādāks nekā ir citiem....
bet izklausies padumjš ja jau te kaut ko tādu jautā....

vienapati1968    1 skatoties, kur ir lauki. Varētu nodarboties ar autoremontu, autokrāsošanu

Students02    2 Zemnieku saimniecība varētu finansēt lauku darbus Šveicē!

2night      Ļoti daudz iespējas ko darīt. Nav obligāti kaut kas jāražo vai lokāli jādara. Strādā uz ārzemēm, ne lokālo tirgu.

verners2    1 Tagad laukos vairs neviens biznes nav ienesigs,lai gutu normalu pelnu,vienigais var darboties ar bitem,ja ir keriens uz so lietu ar laiku no medus klientiem nevaresi atkauties,protams ja nejauksi ar kadiem sirupiem.

bitite27    1 :DDD Zemnieks NEKAD NEBŪS BAGĀTS-pārticis gan VARBŪT!!Pie mums piena upes netek un ķīseļa krastu nav un pagaidām nebūs! Viss ir smags un ilgs process-labu,ar augstu atbildības sajūtu,strādnieku var ar uguni meklēt! 2014-01-08

jaciks      Painteresējies par fondiem noteiktajam laika periodam,savādāk pašam tik investēt nav tas labākais.Ja nekā interesanta nav,varbūt pat pagaidīt,iznomāt zemi un strādāt ko citu.

http://esfondi.lv/page.php?id=1149
2014-01-12

lazdarr    1 ...medus ir laba lieta, tikai...ne visur ir dabas doti apstākļi, kur cilvis dzīvo: kādu būri jau savām vajadzībām var, ja dzīve nenes pašu diendienā pa gaisiem... 2014-01-14

coco      ko dara citi laucinieki Tavā novadā!!?? 2014-01-17

gunda10    1 Var audzēt dārzeņus piemēram sparģeļus , brokoļus . 2014-03-21

Gatis777    1 Finansējums uzņēmumam. Aizdevums uzņēmumam. Investora piesaiste. Aizpildi anketu un sūti mums pieteikumu finansēšanai.
Vairāk informācijas: http://bit.ly/2fZtajc
2016-12-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu