Istabenes viesnīcā alga

Steidzami aicina darbā viesnīcas istabenes
viesnīcā Rīgā
Darba laiks: 8:00-17:00, slīdošais grafiks.
Atalgojums: LVL 11/dienā.

ewitta_f (2013-07-20 18:14)      pfff. MiniTopā strādājot saņēmu 1,13 Ls/st, pie tam regulāri nācās samaksāt par produktiem, kuriem par vēlu pamanītas derīguma termiņa beigas+segt iztrūkumus kasē (jo nekad kasē naudas nebija par daudz, vienmēr tikai trūka), plus vēl strādāt vismaz pusotru stundu par velti katru darbdienu - jo veikala uzkopšanas laiks un kases aprēķina laiks, ko veic pirms vai pēc veikala slēgšanas, netika ieskaitīts darba laikā.

swim (2013-07-20 19:09)      joens-dzeramnaudas dod,bet tās savāc pirms istabenes ierašanās.Un stipri šaubos, tas savācējs maksā nodokļus.Naudu klients dod istabenei,ne jau īpašniekam vai viņa pārstāvim.Diemžēl pēdējā laikā biznesmeņi gatavi padotajiem ādu pār acīm novilkt.Čilli picā Alfā iedevu oficiantam kurš mani ievēro un labi apkal[oja palienu dzeramnaudu,skatos,viņš to iemeta kopējā katlā.Nākamreiz došu 30 santīmus.
Ko es ar to gribēju teikt-ņemot šādu un līdzīgus darbus,neceriet uz dzeramnaudām.Visticamāk ka to nebūs.
Par Topu nezinu,bet Pluspunkta īpašnieks jau nezināja kā izvērsties,kādu autiņu nopirkt.Pat vakarā varēja padotajai pieprasīt lai viņam atved ko ēdamu.
Rijība darba devējiem ir nenormāla.Ārzemnieki brīnās par augstajām cenām,bet kādas algas darbiniekiem.Vai nu profāni biznesā vai elementāra padoto krāpšana.

_Biezaa_oome (2013-07-20 19:41)      swim, gastronomijaa vienmeer oficianti dala dzeramnaudu ar virtuvi. Taa ka te tas pats variants - kas to naudu savaac - vai gatavotaajs (istabene) vai hausdaama (pieneseejs). Tas, kas cepa, pats nevareeja tev piccu atnest, taa ka...

piparbecinja (2013-07-20 22:45)      ja bezizeja, tad var darīt. bet darbs ir ļoti smags. atkritumu šķirošanā 300 Ls mēnesī.

art_deco (2013-07-21 20:38)      Samaksa ir adekvāta, jo nekas speciāls šajā darbā jāpārzin nav, riski nav, veselībai kaitīgi apstākļi nav.

Zeltiite (2013-07-21 21:49)      Ja neko citu nespēj apgūt, tad atliek tikai tas, vai emigrēt. Jo vietā nāks cilvēki, kas jau grib, prot un māk. Šovasar mana meita no Latvijas puses gana ķīniešu utt. apmaiņas studentus ISIC ietvaros, kas strādā bērnu nometnēs un ir sajūsmā par mūsu valsti un iespējām šeit! Viņi atbrauktu un paliktu mūsu valstī jau citā līmenī kā tie, bāleli, kas neko nevar, nemāk un nespēj mācīties! Jo spēj būt tikai par kalpiem!

Zeltiite (2013-07-21 21:52)      Un, starp citu, Turībā, kur mācās mana meita, Tūrisma fakultāte ir vispieprasītākā gan šeit, gan ārzemēs (gan ne priekš istabeņu darba vietām, bet jau stipendiju līmenī).

MaryClaire (2013-07-22 12:31)  1   es nekad neesmu atstājusi dzeramnaudas viesnīcā. nekad. un arī neatstāšu. manu istabu nevajag uzkopt, pirms es no tās neizčekojos, bet par to, ka es tur uzturos, es jau samaksāju. un mana uzturēšanās ir iekļauta cenā, ko maksāju par viesnīcas numuru.

par atalgojumu. tāds pats kā visur citur, pārsvarā. minimalkas rullē vēl arvien.
sliktā ziņa ir tā, ka nekas nemainīsies vēl ilgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu