paši visus rusificējam:kādā valodā uzruāt turku,vāu,angļu,poļu uc ciilvēku bērnu?

ne velti Delfos uc portālos krievi smej,jo :
paši visus rusificējam:kādā valodā uzruāt turku,vāu,angļu,poļu uc ciilvēku bērnu?
kāpēc latvijā valsts valoda ir vēlama/obligāta visiem citiem/iebraucējiem/patst´vīgajiem iedzīvotajiem/tiem-ar uzturēšanās atļauju/,izņemot krivus un kaut kādus klonētos -krieviski runājošos nekrievus,jo lido pieprasa:
"A/S Lido meklē rotaļu istabas darbinieku. Darbs notiek maiņās darbadienās no 17-21 un brīvdienās no 12-21.
Prasības:
-piereģistrēt un pieskatīt bērnus, lai tā teikt nedara blēņas :D
-latviešu un krievu valodas zināšanas
--------------------------------------------
-pozitīva attieksme pret klientiem (bērniem un viņu vecākiem)
-būt punktuālam un laicīgi reaģēt dažādās situācijās"
Kāpēc ne vācu,angļu,po
lu,arābu.
te jau pat pa Latviju blandās muslimi-kriecviski sludinošiem,indusi-jogisti-krieviski pievērsošie sektām, kā arī valdība kau pasludina ka 2000ķinizeru,kas negrib latviski runāt/tiem vajagot speciālas ķinīzeru krievu val.skolas un darbadevēja-paskadrojumus-tiem saprotamā/ķinīzerukrievu pidžinā!!!!!!/
tā iR valdības-przidenta,dombrovska, Vienotības kremliskā rusifikācijas nostāja.....un latvietis tik liec verdziski muguru un neko nemāk ne vāciski,ne angliski,ne franciski/bet TOTIES krievu licejos runā franciski/.hi hi

Zenta_Ashaa (2013-06-28 23:25)      Nu, luuk...tik nopietnaa jautaajumaa, citai, tikai sukashana prataa un veel arabika ko kureeja uz tik noziimiigi...fui, ka nav kauna tik prasti uzversties!

Allegri (2013-06-28 23:57)      Kādu laiku biju Holandē. Tur nekur nekas nav un nenotiek citā valodā kā vien holandiski. Ne uzraksti uz bondzelēm veikalā, ne sarakste ar valsts iestādēm, pat i-banka TIKAI holandiski. Nezini valodu, vari strādāt melnos darbus par minimālo. Kaut gan iezemieši prot un neatsakās komunicēt angliski. LV tas pats - nezini krievvalodu, cerības uz darbu minimālas. Sāpīga tēma. Izskatās, būs jāšķiras no bērna un jālaiž pasaulē :(

Allegri (2013-06-29 00:03)      Ok, nav problēmu runāt un lepoties ar savām prasmēm. Bet skolās to valodu, ja arī māca, tad ļoti nenopietni. Latviešu jaunatne, kam nav bijusi tā laime vienā smilškastē spēlēties ar krievu bērniem, patreiz ir ļoti interesantā stavoklī. Varbūt man ir paranoja, bet šķiet tas tiek darīts tā mērķtiecīgi.

Zeltiite (2013-06-29 10:38)      Krievu bērni no Rīgas smilšukastes pārsvarā perfekti runā arī latviski! Rīgas latviešu jaunatne, visam uzspļauj un perfekti runā tikai angliski utt. Es, kā cilvēks, kam tuvojas 50, gan runāju, gan rakstu gan krieviski, gan angliski!

Zeltiite (2013-06-29 10:53)      Manā uzņēmumā līgst darbā jau arī ķīniesus, bet tie spēj perfekti saprast, ko no viņiem sagaida! Sorry - ne latvijas lauku iedzīvotāšjus - ar problēmām un kompleksiem!!! P..s. nejaukā princese ir nomainījusi vairākus uzņēmumus, bet visos prasa kvalifikācijas, nevis latvietību!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu