Veletos atgriezties.vai kads varetu piedavat darbu un dzivosanu?

Varu stradat jebkuru darbu(iznemot prostitutas un narkotirgones).bet lai par nopelnito algu varetu daudzmaz normali dzivot.Dzivesvietas nav.labi ja to spetu piedavat

neko      "kam tu te esi vajadzīga??" - labs jautājums... kas gan vairāk ko pasaka par jautājuma uzdevēju pašu:)

Lucy      traki,ka56gados nav dzīves vietas..es gan tev ieteiktu paliec tad labāk tu, kur esi,jo ja nav paziņas,draugu,ģimenes,te pašlaik LV tev nav ko darīt,ja nu vienīgi piebiedroties bomžiem/diemžēl tāda ir skarba dzīve.

eksotiskaaa      Ir arī darba devēji,kuri nodrošina ar dzīvesvietu, bet tad parasti ir jāpieskata ,jāaprūpē vecs, slims cilvēks, vai arī jādara lauku darbi ( nevar izbraukāt ikdienā uz tik tālu vietu). tādos darbos piedāvās mazu algu.gan jau vēl ir citi darbi,kuros nodrošina ar dzīvesvietu, bet ir viens liels BET-darba devējs grib sākumā ,lai atnāk parunāties neviss uz dullo ņemt darbinieku, tā kā ja patiešām vēlos braukt uz Latviju strādāt,tad ieteiktu iekrāt naudu,lai sākumā varētu pati sev kādu pieticīgu dzīvokli, istabu noīrēt, kamēr atrodi darba devēju ,kurš Tevi gribēs nodrošināt ar dzīvesvietu. ieteiktu Tev šo visu kārtīgi apdomāt, jo Tavā vecumā arī būs grūti ielauzties darba tirgū un atrast darbu.
labāk sākt pašai īrēt un mēģināt atrast normālu darbu,kur neviss nodrošina ar dzīvesvietu,bet gan maksā pietiekami,lai varētu,kaut vai istabiņu noīrēt, jo diez vai Tu gribēsi iet slaukt govis vai tml.

pepija9      Jāprasa,no kuras puses pati esi,man labai paziņai ir liela zemnieku saimniecība,kur strādniecei tiek piedāvāts arī jumts virs galvas.
Prasības -čaklas rokas,alko nelietošana un godīgums.

bostix      tantuks sacerējies uz prostitutas godu.....tak attopies, ņem birsti un savai mazmeitai no pagultes prezervatīvus izslauki....un būs tev dzīvoklis pie viņas un iztikšana....

av2      Lido uz LV ekskursijaas biezzak. Cita varianta reaala nav, un tik driiz nebuuss :( Diivaini ir tas gan mazliet, ka esi...."vissas durvis LV aizcirtusi ", ka nu jaameklee ssitaa naktsmaajas :( Visiem tak ir saveejie........

Parama      neko, nelecies!!

teo_dora      56 gados pirkt dzīvokli gan neredzu jēgu.Īre taču te salīdzinoši lēta./Vācijā piemēram 1 istabas dzīvoklis sākot no 350 eiro,+komunālie,+2 -3 mēnešu garantijas summas,kuras jāiemaksā ienākot/
Par darbu - te bieži raksta,ka esot navalom vakanču ar labām algām.Jāprasa šiem cilvēkiem,lai saka,kur ir tās darbavietas.

ko_nu_vairs      Nu bēdīgi, jo izklausās, ka īsti neko neproti, profesijas nav...(c)
Vēl bēdīgāk,ka šādi cilvēki aizbrauc uz ārzemēm,parasti ar ļoti vājām valodas zināšanām un atrod darbu,strādā,viņiem par to maksā 5-7 x lielāku algu nekā Latvijā.Varbūt būtu jāsāk brīnīties par rijīgajiem darba devējiem,jo pārējās izmaksas-nodokļi,telpu īre,benzīns mums LV ir pasaules attīstīto valstu cenās.Tikai mūsu biznesmeņiem darbinieku algām nesanāk,ārzemju biznesmeņiem sanāk.varbūt vajag organizēt ekonomikas kursus darba devējiem,iemācīt pareizi sadalīt naudas līdzekļus.
Arguments,ka mūsu cilvēki ir dzērāji un sliņķi neiztur kritiku,ja dzērājs,tad viņš arī Anglijā dzers,un ja nedzērājs un nesliņķis,tad kalpojot latviešu biznesmenim nesāks dzert.Jeb ieraugot algas lapu tomēr sāks?

muscle      tipisks aizbraucēju teksts - grib visu uzreiz un lai vēl uz paplātes pienes.. biezi vien nebrīnos kādēļ aizbrauca tiešio tie cilvēki kas aizbrauca nevis citi..
Ja ir apķērība un galva uz pleciem - var gana labi nopelnīt tepat LV ... gudrajiem krīzes laiks ir tieši iespēju laiks nevis aizbraukšanas vai degradācijas laiks ..
piedošanu par tik skarbu viedokli - nekā personīga

ponytail      Ek, laimīgie un veiksmīgie palicēji... Nez kāpēc mēs esam aizbraukuši un jūs - palikuši?:) Vai tāpēc, ka Latvija būtu tā laimes zeme? Nu, Dieva dēļ, lūdzu, nemāciet, kā vajag dzīvot!!! Šajā topikā jau nu varēja mutes pieturēt tie, kam, kā vienmēr, nav ko teikt (Piemēram, Lūcija). Ir sūdi, un lieli, ļoti, ļoti lieli Latvijā, un neviens nezina, kā ar tiem tikt galā. Ir daudz, daudz latviešu, kas ir aizbraukuši "pagaidām", bet, diemžēl, palikuši daudz ilgāk nekā gribējuši. Un tam līdzi nāk vēl daudz, daudz nesmuku problēmu. Un nevajag riet no sava puslīdz treknā putras gala, kas nu kuram tur pagaidām ir. Tā putra var vienā dienā izbeigties, un, iespējams, ka tā diena nemaz nav tik tālu. Nestāstiet par iespējām - ja kāds tam tic, tad jauki, man prieks par katru pozitīvi domājošu "pusīti".
Kas attiecas uz topika autori... Padomā ar galvu. Emocijas ir viena lieta, bet realitāte... Nu, vienkārši - padomā.

art_deco      Varu stradat jebkuru darbu «--- ģeniāla frāze, jei bogu ģeniāla!!! Cienījamie darba meklētāji, reizi par visām reizēm izsvītrojiet šo "varu stradat jebkuru darbu" no savas leksikas . Darba devējam tas ir kā lakmusa papīrītis, ka cilvēks patiesībā nemāk neko.
Mans ieteikums darba meklēšanā ir uzrakstīt ko konkrēti tu vari darīt. Tirdzniecība un lauksaimniecība ir plaši jēdzieni.

es_esmu_tev      Autorei - izlasi vēlreiz Edg komentāru... pievienojos par visiem 100%

sliterniece      Stulbs jautaajums par to atgriesanos. KO TU TE DARIISI??? Ja tur neesi nopelniijusi naudu, tad TE NU NEKO NEVARI dariit un TE NEKAS NAV ko dariit. Vieniigi, ja kaadaa pussagruvusaa buudaa, visapkaart ir neiekopti, aizaugusi tiirumi, nem laapstu, roc, seej... Uz prieksu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu