...algas apmērs vīrietim...

..biju šodien darba intervijā...bla bla bla...par profesionālo vis oki!..vien tie santīmi mazliet aiz 2 ar pus simtiem uz rokas mēnesī! Mēnesī!!!!!!!!!!!!!! Vīrietim!!! Obana! Nu sievietes- zaļā gaisma viedokļiem! Manuprāt es ar tādu aldziņu bonbongpapīrītī nafig kādai trebā....

sniegaroze      Kāds darbs - tāda alga. Var mēģināt veidot savu biznesu, tad redz cik viegli/grūti to naudiņu nopelnīt...

jollyroger      kvalitatīvas preces??? Tos haltūristus vajadzētu aiz bumbuļiem pakārt- cik sūdīga ir eiropas preču kvalitāte pēdējā laikā.

ivarinss      .....skatoties kādā firmā un par ko strādāsi.Vecumam jau arī ir nozīme,ne visi grib strādniekus ņemt pēc piecdesmit gadiem.Ja esi labs speciālists,tad arī Ls 1000 var saņemt mēnesī uz rokas!

Jo9      parakstos zem sniegarozes, skarbaiskungs un laskovija viedokļiem.

Vucis      Piebilstot pie sniegarozes sacītā: vēl varēsi būt labais darba devējs un maksāt saviem darbiniekiem vīrieša cienīgas algas. Nu, teiksim Ls 700 uz rokas.

Tas tak būtu feini!

mojito      Starp cotu, visur ekonomikaa shobriid darba razhiigumu meera, nejau cik tu kastes vari paarcelt vai kubus ar smiltiim izrakt. Bet gan tikai un vieniigi naudas izteiksmee. Tapec arii Vaaciajs frizierim darba razhiigums ir 2 reiz lielaaks ( varbuut pat vel vairaak kaa 2 reiz) , nekaa Lv frizierim, kaut straadaa abi pilniigi vienaadi aatri.
Kas atteicaas par algu liimeni- tad kaa jau tik mineets-tirgus nosaka to cenu, iznjemot gadiijumus ar min. algu-ja taa buut amzaaka,es pieljauju,ka liela dalja sanjemtu vel mazaak.Jo viena dalja rukaa par minimaalo, iipashi provincee.

JurisK      Nav tik traki! Pazinu vīru, gan nepilnus 10 gadus jaunāku, kaut kur ap 52, saņēma gan kādu simtiņu vairāk, ap 400 uz rokas. Pietika sievai, pašam un mīļākajai, ja kas, gadus padsmi jaunākai. Bet tu viens pats! Vēl nemet plinti krūmos, ja nu vien galīgi sarūsējusi:)

Deisa      Lielīb naudu nemaksā.
Diemžēl tāda nu te tā situācija ir. Bet arī darba devēji ir iedzīti stūrī, jo viņam darbinieks izmaksā ~ divreiz vairāk kā tā alga. Kur viņam pie tās naudas tikt? Galu galā kāds būs priecīgs arī par to summu strādāt, jā pagaidām ir vispār bez darba un ienākumiem.

ApartamentiEspana      Pardon, bet palasot Jusu atbildes, es ij tik nemaxatu Jums - jo darba vispar nenemtu.

dzelzsduure      Vienam cilvēkam, lai kaut daudz maz normāli dzīvotu šobrīd vajag apmēram 1100 latus uz papīra.

Edg      Mani būtu visai grūti pierunāt pie tāda cipara. Tad jau labāk vasarā pa pļavu tējas vākt, sanāks vairāk. Un pa ziemu brīvs.

VECA_PIEPE      ApartamentiEspana...dai faiv!...He, shitais bij desminiekaa. :D :D :D

Vilcinjsh1976      Esi priecīgs par 2 ar pus simtiem pirmajā pus gadā uz rokas, pierādi sevi, ka esi spējīgs daudz vairāk un varbūt būsi ieguvējs.
Bet nedarot neko, nekas nenotiek.

inito4ka      ...negribās būt rupjai... bet pirmspensijas vecumā,dabūt vsp darbu,ir jābūt pateicīgam @!!! :)
nemāki vadīt,sakod zobus un kalpo.

loggers      Ja nekļūdos Šerloks Holms teica, ka vajag ieslēgt pelēkās šūniņas un viss atrisināsies.

Agnesse      es ari, palasot atbildes, tiesi nodomaju, ka tik riebigam vecim japriecaajas, ka vispar kads njem darbaa :D

furnitura      pasēdi bez darba, tad šitas liksies kā sapņu piedāvājums.

furnitura      a sievietei? Tas būtu normāli? Sievietei viss izmaksā dārgāk - kosmētika, frizieris, gēla nadziņi, zeķubikses, krūšturis, utt. kas vīrietim nav, un plus viss pārējais - tāpati īre, benzīns un bērnu uzturēšana. Uzskatu, ka sievietēm ir jāsaņem vairāk.

skarbaiskungs      Kkad bija diskusija, ka darba devèji sociàlajos tìklos meklè informàciju par potenciàlo darbinieku.. Tad nu arì shajà gadijumà palasìju anketu.. Itsevishkji izsmeljosha bija jautàjumu sadalja.. Tik iejùtìgas, korektas, pieklàjìgas atbildes! Nu kà es drìkstètu tàdu zelta gabalinju piespiest pàrvadàt nepaklausìgus bèrnus, kashkjìgas tantinjas, iereibushus onkuljus.. Nè, es neatljautos tàdu nekaunìbu, tàpèc arì to nepateicìgo darbu nepiedàvàtu.

liancite      katrs saņem tik,cik nopelnījis. Dievs nevienam neuzliek vairāk kā var panest! Pasūdzies vēl!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu