Vai latvieši ir balamutes, sliņķi un skauģi?

Nācās pastrādāt decembri ar dažādiem tautību pārstāvjiem.Vilšanās bija milzīgi,ka Latvieši ir viss lielākie balamutes,sliņķi un skauģi..Lietuvieši saliedēti, savu tautieti nenodos.Un viņu starpā valda savstarpēja uzticība.Manī vairs nav ticības cilvēkiem...Vilku bars ,katrs par Sevi...Darbs bija Latvijā.Dzirdēts,ka ārzemēs latvieši ir mūdži,neticēju.Tagad ticu...Krievi arī saliedētāki..par mums.

Bomzitis      Tak palasi komentus šeit pat PA un kļūs skaidrs - ka tiešām letiņi ir skauģi un sliņķi.

never_pa      Sliņķi ne, bet pļāpas un skauģi gan. Pasarg dies kādam ies labāk, darīs visu, lai mainītu so situāciju. Gadās arī baltās avis, bet nu salīdzinoši reti.

vilks28      pļāpas un sliņķi ir visiem,bet par skauģiem ,tas gan. Saliedētība nu tas tāds vēsturiski vairāk ticības jautājums.Padzīvojot kādu laiku UK lielākus kretīnus par leišiem un poļiem neesmu sastapis.

Postremo      nee! Pasaulee ir daudz lielaaki idinni !

Zeltiite      Notiek dabiskā izlase - augstāk minētie personāži pamet LV ;D. Kur ne valsts tādiem, viņuprāt, dod pietiekami, kaut paši valstij arī neko. Jo - ja esi profesionālis, vari strādāt attiecīgajā līmenī gan te, gan tur un tikai paša izvēle ir kur.

kalatura      Līdz videi,kādu vēlies sev apkārt,nākas izaugt.

mazaiss15      ...mulkibas,man apkart ir tikai normali stradigi,sirsnigi,izpalidzigi letini,protams ne tikai letini....kas mak un strada smagi kad vajag,gan mak normali atpusties....man ari riebjas tas izteiciens-kur divi latviesi tur viens otru noedis...ja no 100 tads viens gadas,tad nevajag to atiecinat uz visu tautu. Ja pats busi normals pret citiem ta ari pret tevi atieksies. 2013-12-26

av2      Nee, taa absolute nav. Pirmkart, darbaa ir jaassance ciitiigi, neviss jaaslinko ! 2014-01-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu