Kā pareizi izturēties darba intervijā?

Ja skaidri redzams, ka meklē muļķus, bet zini, ka citu variantu nav (lai cik briesmīgi būtu to atzīt) un nauda ir vajadzīga?
Īsāk sakot atļāvos aizrādīt, ka samaksa gan varētu būt lielāka pie tādas slodzes un kāda mārutka pēc man savs dators ir jānes uz darbu, jo viņi netaisās to pirkt. Izskatās, ka vēl viens darba piedāvājums būs aizgājis gar degunu. :(((( Kā būtu pareizi reaģēt?

MaryClaire      atkarībā no līguma veida - ta Tu esi darba ņēmējs, tad uzņēmumam ir Tevi jānodrošina ar visu darbam vajadzīgo.
interesanti, kā viņi pamato ieņēmumu dienestam pamatlīdzekļu neesamību un darbu izpildi ar neesošiem pamatlīdzekļiem?

ja ar Tevi noslēgts uzņēmuma līgums, vai esi pašnodarbinātais, autoratlīdzības saņēmējs, strādā ar honorāru vai pēc licences, tad gan, diemžēl, darbs ir jāpaveic ar saviem darba instrumentiem un savām prasmēm. bet uz interviju viņi var aicināt jebkurā gadījumā - vai nu kā darba ņēmēju, vai kā "piegādātāju" [grāmatvedības termins]

guntis45      ....tātad kāda firma kura darbā pieņem bez dokumentiem droši vien sludinājums bija ss.lv vai kādā reklāmā....normālas firmas kuras meklē darbiniekus tā nedara.....galvenais CV uzrakstīt visu kā ir....savādāk var sanākt šaize....

wolands      MaryClaire - plus vēl arī darba devējs šajā gadījumā nes tiešu atbildību par visām nelicencētajām programmām, porņukiem un holivudas grāvējiem, ko esi savā personiskajā datora sakačājis :D Gribētu redzēt šamā priekšnieka ģimi, kad viņam paskaidrotu, ka ierosināts kriminālprocess par, teiksim, mazgadīgo pornogrāfijas uzglabāšanu viņa uzņēmuma lietotajos datoros ... :D:D:D

Zeltiite      ss.lv sludinājumu līmenis arī ir mīts. NVS grupu uzņēmumi, kas ir Baltijas tirgū, ignorē cv.lv, bet izvēlas ss.lv. Esošo darbu esmu atradusi tieši ss.lv, nākošnedēļ man ir darba intervija ar citu uzņēmumu, ko atradu arī turpat. Uzņēmums ir holdinga grupa no 6 uzņēmumiem Latvijā, kuru vidū ir arī plaši pazīstami. Holdings jau tālāk ietilpst Krievijas lielajā grupā. Uzņemuma nopietnība konstatējama pēc formas, kādā sastādīts darba sludinājums un pastudējot uzņēmumu mājas lapas.

atljaujietman      Ja kas darba intervija ir divpusējs pasākums un ja jūties vērta kautkā vairāk, tad nelien kautkādā caurumā. Man ir gadījies stāvēt abās barikāžu pusēs un arī kāpt uz grābekļiem pieņemot darbā pārāk neprofesionālus cilvēkus un strādājot darbu, priekš kura esmu owerqualified. tas nekad neturpinās ilgi un beidzas ar negācijām. Īslaicīgas finansiālas grūtības, protams, ir pretīgākā, ko var iedomāties motivācija, bet labāk nemoci sevi un laicīgi atsaki.

meklejumos      Ja ar redzi viss kartība, apgriezies un aizej meklēt citu vakanci. Vai sevi par muļķi uzskati?

Hipnotic      Njā ar savu datoru, šodien iegriezos pie druženes makšķernieku bodē, viņa tur arī slotas tirgo, neko , ienāk tantuks un nopērk darbam slotas, sētniece viņa, darba devējs darba instrumentus neapmaksājot !!!!

taizelis22      Ko briiniities,ka tik daudzi aizbrauc?Tieshi attieksme pret cilveeku ir nepienjemama...

erucanob      Varēji jau,migla,joka pēc nosaukt to nabago firmu.Lai tauta zina varoņus.

lazdarr      ..kad jauns biju- pasūtīju kādu inženiereli trīs mājas tālāk..dirst koroče!...protams trobele bija..bet iečekoja....Vien tad attieksme mainījās..Nekas ,ka šoferītis vien.....Un tā es vienmēr...Un novērtē ar gadiem. Ja vien tie turējie nav viendienīši. Varu arī kādus Rīgas uzvārdus nosaukt..pat Domes deputāti....

av2      ...varbuut tev darbaa straadaat ar savu datoru buutu vienkaarsi eertaak , kaa ar citu saccakareetajiem, ko darba deveejs iedotu? Pluss ja laptops/planssete, vari nnemt uz majaam darbus pabeigt utt.
Kaa uzvesties intervijaa???? Saka , ka vissam piekriiti , ka vissu maaki utt. Veelak apostiisi gaisu, un vienmeer tak vari aiziet, ja galiigi nederes. Katraa darbaa parasti ir kautkas labs, un kautkas slikts. Ja gribi tikai labo, buus savs bizness jaataisa.
A-aa, un veel uzreiz airaadiit ( ! ? ) intervijaa, ka alga vareetu buut lielaaki ir vienkaarssi nekorekti.Naaci tak uz interviju skaidri zinot, ko piedaavaa maksat. Aprunaat algu vajag noteikti ( kad pacels) , bet tas nekad nenotiek uzreiz. ( peec paarbaudes laika, peec gada utt ) Jo arii darba deveejs ir tikai cilveeks. Varbuut Tu neko nemaaki, vai citaadi nebuusiet apmierinaati viens ar otru tak.

Kobra0149      Ja darbu meklē ss.lv, tad jārēķinās, ka 95% ir "ūdens". Un intervija ir tikai "labā toņa" parādīšana. 2013-01-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu