Labs darbinieks.

Kas jūsuprāt vadoties pēc Latvijas apstākļiem atbilst laba darbinieka kritērijiem? Vai tas būtu lojāls, izpildīgs, paklausīgs, uzņemās ne tikai savus darba pienākumus, bet arī pārējos, kas nav iekļauti līgumā, ierodas darbā pāris stundas iepriekš, pazemīgs, pacietīgs, vēlams no laukiem, neprecējies, bez bērniem, nekad neslimo, var strādāt vairākas diennaktis pēc kārtas, ir ar mieru nesaņemt algu ne biežāk, kā divos mēnešos, nedzer nepīpē, neēd pusdienas, neiet uz tualeti, mazgājas ļoti reti, bet nesvīst, staigā tikai darba apģērbā, arī uz ielas, neapmeklē sabiedriskos pasākumos, neiteresējas par kultūru, visu zin, kas notiek uzņēmumā, uz darbu dodas ar kājām, no nezināmas nakts pavadīšanas vietas...?

miglainaa_plava      neko (2012-11-08 19:52) personīgā pieredze




Labs darbinieks ir labi apmaksāts darbinieks.... apzini 10 cilvēku, kas saņem vismaz 4 ciparu skaitli mēnesī un pavēro kādi tie cilvēki ir

---

Izrādās tādas tās algas!!!! WOOOOw!
Manā profesijā tādu nav :( Tad jau laikam ne par tēmu izteicos.

neko      miglainaa_plava (2012-11-09 00:20) viedoklis

Nav tev vai nav tavā profesijā? Ir zināma atšķirība.

miglainaa_plava      neko (2012-11-09 01:44) viedoklis




miglainaa_plava (2012-11-09 00:20) viedoklis

Nav tev vai nav tavā profesijā? Ir zināma atšķirība.


Cik zinu - profesijā. Vidēji ir 500, loti labi, ja 700, daudziem - 350-400. Pārvarā cilvēki strādā 2 un vairāk darbos. Ja paveicas, ka var savienot, tad labi. Bet slodze nenormāla.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu