Konditorejas veikala atvēršana

velos atvert savu konditorejas veikalinju bet nav ne jausmas cik vajadzeetu ieguldiit,varbut kads kas ar so lietu nodarbojas vai ir nesen atveeris ko liidziigu var man ko ieteikt...

erucanob      Ja te Tev kāds iedos aprēķinu un uzrakstīs biznesplānu,neaizmirsti kafejnicu nosaukt "OHO"ļimited!

Effy    1 ko jūs te tādi pesimisti un nūģi nolasījušies? varbūt cilvēkam bizness aiziet? nepamēģināsi - nezināsi.
manā rajonā ir Drustu konditorejas veikals. cik zinu, tad tāds vēl ir vardūt 2-3 vietās Rīgā. viņiem vēl ir stends Centrāltirgū. veikals tāds necils pēc skata gan iekšējā iekārtojumā, gan ārējā, bet toties superīgas tortes cep un pa sakarīgām naudām pārdod. vienmēr svaigas un garšīgas. interesantas. tikai tur iepērkos, ja ir vajadzība. pie tam viņiem pat kartes aparāta nav, bet pieprasījums liels. tas veikals gadiem jau tur un Centrāltirgū strādā un neskatās, ka taisītos nobankrotēt. arī vienmēr uz vakara pusi viss ir izpirkts.
tā kā nevajag te umņičat.
vajaga tikai izdomāt sortimentu - tortes un klinģerus svētkiem, bulciņas pusdienām tuvumā strādājošiem cilvēkiem, iespējas pasūtīt spešalī uberlielās tortes vai klinģerus lieliem svētkiem utt. telpas jāizvēlās tādas, kur tuvumā ir kādi ofisi, veikali - vobšem tauta apgrozās darba laikā. darba laiku veikalam vajadzētu no 8 līdz 7, lai tie, kas strādā vai nu pirms darba var paspēt kaut ko nopirkt, vai pēc darba. var vēl tādu bonusu kā mikroviļņu krāsni ielikt un uzsildīt bulciņas, ja pērk pusdienām.
da visu ko var izdomāt. nevajag jau uzreiz Rīgas centrā bāzties. ieteiktu no sākuma pa rajoniem pameklēt kādu piemērotu vietu.

lode730      Visi te tādi gudrīši aplasījušies..kad maz neliekas...ja cilvēkam ir vēlme kapēc gan nepamēģināt...jāsaka izmaksas sākumā būs gana lielas bet viss jau ir realizējams...ja to visu dara ar prātu! Lai veicas...! Kaut gan no pieredzes saku uzņēmējiem nemaz tik viegli nav...

_Biezaa_vecmaamina    1 Tochna nuugji. Man arii ir savs biznes plaans par produktu stacijas laukumaa, tikai diemzheel, neesmu vairs LV un diez vai kad vairs buushu, taa ka... Maartinja bekjerejai apgroziijums manupraat arii ir uz urraa. Tie, kas grib, meklee iespeejas, kas engrib, vienmeer saskata shkjeershljus!

Ingaxx    1 Kāpēc cilvēki iedomājkas, ka stacijas laukumā var nolikt krāsni un varēs tik cept un tirgot, un ka tā ir tā labākā un maksātspējīgā publika? Tie, kuriem nepietiek pat biļetei uz jelgavai pirks jau gan... Un PVD prasības enivei būs jāakceptē - kur cepi, kas cepa, kā cepa un vienalga aidzīs prom, jo kaut ko neatbilstošu bet atradīs.... VID, PVD, ja stacijas laukums, tad arī par pleķīša zem ratiem noma, Latvenergo, alga tirgotājai, grāmatvedības pakalpojumi... Nu nav pie mums kā Amsterdamā vai Berlīnē, kur var tirgot no ratiem kliņģerīšus, nav pie mums tā. Cilvēkiem prasības pēc kvalitātes un sortimenta ir stipri mainījušās, neba nu mārtiņa beķerejas džeks velti pieņēma interjerista pakalpojumus un atremontēja savas vecās bulkotavas. Savā bulkotavā esmu novērojusi visādas cilvēku izdarības, un to, ka jo mazāk spējīgs ko nopirkt cilvēks, jo nekaunīgāks - vai tad tas kādam jāstasta! Un ugunsdrošības normu vairs nav kā jau gadi divi, ir firmas, kuras uzliks Tev pēc kvadratūras atbilstošus un derīgus dzēšamos un evakuācijas plānu, par brīvu jau to nedara! Sāc vākt kontaktus un cenu lapas.
Es kā labs meiostars kūku jomā aizgāju studēt tirgzinības, pirms ko atvēru, a te viss oho baigie stratēģi un menedžeri, sviests!
Priekšā uz paplātes neviens neko neliks.

fernfahrer      var jau arī pa kluso, kā tirgū spirķiku un sigareti, bet te tikai jāiet klāt un jāčukst ausī- kroasančiki, ņe dorogo... itaļjanskije.. ! :)

_Biezaa_vecmaamina      Inga, stacijas laukums te tika piemineets visai ilustratiivi, kaa viens no. Vismaz man taa liekas. Var arii Vecriigaa, Kaljkju ielaa nolikt kiosku un tirgoties.

Bibine      nu tāaa, lai globāli saprast, kādi ir par šo biznesu saistošie jautājumi , tad nopērc atlantā kādu studentu biznesu plānu... vismaz sāks rasties kāda nojausma

piparbecinja      neko no tā nesparotu, bet atblastu. Flah teu v ruki.
vienīgi ieteiktu nebāzt izstrādājumos visādus uzbudinātājus, E vielas, konzervantus, citādi to produkciju nevar dabūt iekšā.
Uztaisi fīču, ka teu visekoloģiskākie pīrādziņi, "naturālākie". Ar kaut ko jāizceļas tā vai tā. Es personīgi iešu pie tevi iepirkties, ja ņemsi vērā šo ieteikumu un ja būsi centrā kaut kur. un citiem ieteikšu.

Venera7      Cien. Autore, nodarbojos ar līdzīgu biznesu, ir pieredze biznesa plāna rakstīšanā bankai. Ja vēlies uzraksti man vēstuli, ko varēšu, to palīdzēšu...... tikai neklausies citu pesismismā....ja gribi- tad tikai uz priekšu!:))

joens      Autore nedaudz sasapņojusies ar to Itālijas pieredzi. To, kas Itālijā ir elementāri, Latvijā visticamāk izrādīsies mission impossible. Valsts represīvais aparāts ideju nogalinās vēl pirms pirmā mīkla bulciņām būs iemīcīta un vēl paliksi parādā. Tas, ja rīkoties legāli. Ja ir "jumts" un var darboties puslegāli, tad aizies pie nosacījuma, ka produkcija super un ar salmonellām u.c. zarazām klienti nekad nesaskarsies. LV legāli principā nav iespējama 1 galdiņa ēdnīca, 1 istabas viesnīca, bulciņu tirgotava 4 m2 utt. utt. Kamēr daudz kur pasaulē tieši uz šādām lietām balstās sabiedrība (pabaro sevi un savu ģimeni un nepretendē uz pabalstiem). Tas arī varētu būt iemesls, ka nav mums uz katra stūra bulciņotavas, kur to silto tikko cepto kruasānu pusseptiņos no rīta nopirkt brokastīm, uz bodi no mājām atskrējušam čībās.

_Biezaa_oome      Saakumaa pameegjini patirgot savus darinaajumus gadatirgos, lielaakos pasaakumos, tur paikai vienmeer ir labs noiets. Motokrosos piem., u.c.

melnss      Ja jūti ka vari pati visu,tad tik uz priekšu,ja ir pieredze tad apgūt jaunu var ātri!

izshautais_rieksts      kā jebkuram sīkbiznesam, kādas 30 tonnas noteikti. a tā - vieta ar plūsmu un vēlreiz vieta

GoodCompany      Pamēģini sākumā šiten savas bulkas patirgot! Tad jau redzēs, vai labi cep, vai labi tirgo http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/premises/shops/riga/imanta/kffol.html

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu