Plusi, mīnusi, 5gades plāns.

Esmu uzaicināta uz darba interviju. Nezinu, ko atbildēt uz 2 jautājumiem, kurus mēdz uzdot.
1. Kādas ir jūsu vājās puses/mīnusi ? Nedrīkst taču teikt, ka nav, tāpat skaidrs, ka ir. Tai pat laikā vai ir pareizi teikt , ka mans mīnuss ir nespēja koncentrēties? Arī nē. Kā gudri atbildēt?
2.Kā jūs sevi redziet pēc 5/10 gadiem? Kāda ir jūsu karjeras izaugsme? Godīgi sakot, neko diži vadīt nekad neesmu vēlējusies. Patiktu sēdēt par sekretāri vai lietvedi. Bet vai tā var teikt? Vai intervētājs nepadomās, ka esmu beziniciatīvas pelēks cilvēķelis? Nu stulbi man šķiet kaut ko murgot par 5gades plānu kāda man nav. Ko atbildēt uz šādu jaut? Darba joma administrācija, asistēšana, lietvedība.

mojito (2012-04-17 22:53)      Ps. Beigu galaa rezumee taads: jo msukaak un ticamaak maaki melot,jo lielaakas izredzes.
Biznesaa ir ljoti svariigi blefot, tur nav vietas godiigumam,visu izskjir finansiaalaas intereses.
Godiigums,ja sanaak ir ideaali privaatajas attieciibas.

Ingaxx (2012-04-18 00:13)      Pie mīnusiem uzraksti, ka paģiras parasti ievelkas līdz otrdienas pusdienlaikam un nākotnes mērķi - man ļoti patīk Jūsu kabinets!

av2 (2012-04-18 08:44)      vinni tiessaam jautaa par.....truukumiem? Diezinko labu tas gan neliecina par naakamo darba deveeju. Veel neviens darba gribeetaajs nav sevi kritizeejis. it sevisskki darba mekleessanas laikaa - tad vissi "ir no zelta" .

pozitivs_tips (2012-04-18 10:33)      man arī nepatīk darba intervijas un dažādi jautājumi, atradu izeju - pāris rītus padzēru kaffiju, padomāju pie sevis pirms darba, neaizgāju uz Hipotēku banku, bet gan uz uzņēmumu reģistru, samaksāju 126 latus un pēc pāris mēnešiem jau pats uzdevu jautājumus .. galvenais ir no rīta padzert kaffiju pirms darba un padomāt ;)

niknis (2012-04-18 13:28)      Nu, par plusiem un mīnusiem - es atklāti sūtu pīīīī (pieklājīgiem vārdiem, gan) - es sevi nevērtēju - nopelt sevi ir stulbi, slavēt - nekaunīgi.
A par to izaugsmi - khm, bet, atvaino, pelēks cilvēks arī esi, ja var labi justies 10 gadus sēžot par sekretāri. Es, kauču arī 25 gadus esmu savā profesijā, un noteikti negribu būt par tīmlīdu vai tamlīdzīgu *līdu, bet nu kā tehniskas profesijas pārstāvim man ir izaugsme - zināšanas, kvalifikācija, visu laiku jāseko jaunajam - atbilstoši, gadi iet, alga aug. Bet nu lietvedība un sekretarizēšanās - kādas izmaiņas un, prasti runājot, kāds iemesls lielāku algu maksāt - es te nerunāju par jaunu skuķi un sekretāri ar 10 gadu pieredzi, bet, teiksim, pieredze 5/10.

Ingaxx (2012-04-18 13:39)      nikni, nebrauc meitenei augumā, viņa varbūt ir mājsaimnieces tips a Tu šitā - pelēkā masa uttt...

niknis (2012-04-18 13:44)      Kāda braukšana augumā :) Es jau tik viņas vārdus atkārtoju. Bet ja nopietni - nu, no mana viedokļa šausmīgi garlaicīgi arī izklausās.

p_p (2012-04-18 14:27)      Pievienojos tiem, kas ieteica kā trūkumus minēt slēptos plusus - pārlieka punktualitāte un pedantisms (kas, spriežot pēc taviem komentāriem, tev tiešām piemīt) vai ko tamlīdzīgu.
Šoreiz nepiekritīšu neko komentāram - nevēlēšanās uzņemties atbildību arī sekretārei, pardon, asistentei ir liels mīnuss! Labai sekretārei ikdienā jāizlemj kaudze dažādu jautājumu ar kuriem šefi nevēlas/nav laika noņemties, turklāt tie jautājumi jāatrisina tā, lai šefs ir apmierināts.
Tāpat, teikt, ka galīgi neinteresē karjera, arī nebūtu īsti prātīgi, jo godkāre parasti ir motivācija satrādāt vairāk un labāk, kas, savukārt, varētu patikt darba devējam. Nezinu, ko ieteikt par nākotnes iecerēm, ja nu vienīgi sadzejot kaut ko no zila gaisa, jo faktiski, tā arī ir laba reklāma sekretārei - atrast neko neizsakošu atbildi uz jautājumu uz kuru godīgi atbildēt nevar/nevajadzētu. Te var ņemt piemēru no politiķiem.

Bet saprotu, ka ar savām pamācībām esmu nokavējusi, art_deco, padalies, kā gāja intervijā?

WYWH (2012-04-19 08:43)      Manuprāt postpadomju telpā viedoklis par sekretārēm ir tāds diezgan aprobežots izveidots. Strādājot ārpus LV kā sekretāres / PA vairāk redzu pieredzējušas kundzītes, kuru darba uzdevumi ir krietni nopietnāki kā pienest kafiju vai tikai labi izskatīties.

Dace_pavasaris (2012-04-20 16:41)      Art www.panem.ienac.eu un esi mierīgs !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu