Projektu vadītājs???!!!

Šodien biju uz darba interviju-tikšanos pretendējot uz augstākminēto amatu nozarē, ko pārzinu ļoti labi. Kad intervētāja pastāstīja, ka viņu izpratnē projektu vadītājam galvenais uzdevums esot skraidīt pa iestādēm, organizācijām, uzņēmumiem un piedāvāt šo produktu un pievilināt klientus, t.sk. t.s. "cold call" veikšanu. Varbūt kāds var padalīties pieredzē- varbūt modernās tendencēs tagad tādi ir projektu vadītāja pienākumi?

p_p (2011-11-25 10:23)      mojito (2011-11-25 05:25) viedoklis
Manaa izpratnee amats-projektu vadiitaajs joprojaam ir mistika, nezinu kas tas ir :) Un tas laikam tikai taoeec,ka katrs to interpretee kaa veelas :D
_____________________

Pievienojos. Tieši tikpart mistisks, neko neizsakošs nosaukums kā "menedžeris".

Zeltiite (2011-11-25 10:31)      Loģistika ietver sevī materiālu, pusfabrikātu un gatavo izstrādājumu plūsmu. T.i. gan iepirkumu veikšanu, gan izstrādājumu nogādāšanu pircējam (ieskaitot transporta plānošanu, jēdzienā transports ietverot gan auto, dzelzceļu, jūras, avio utt.). Tā tiek pārvaldīta ar datorprogrammu palīdzību. Un to veic loģistikas speciālisti. Kuriem ir izglītība loģistikā, biznesa vadībā vai citā radniecīgā sfērā. Sakaru ar sagādnieku-krāvēju neredzu. Ceru neaizvainot tos, kas spriež par darbības sfērām, ar ko nav saskārušies, atbilstoši personīgās pieredzes līmenim.

nenopietninopietna2 (2011-11-25 11:01)      Katram ir sava izpratne par tādiem amatiem, kā menedžeris, projektu vadītājs. Tas no nezināšanas, vai vēlēšanās izskatīties labāk. Piemēram, pie mums LV ir 100 un viens menedžeris, kas citur pasaulē sauktos, kā apkalpošanas aģents. Visur citur menedžeris nozīmē vadītājs/direktors.
Kas attiecas uz projektu vadītājiem ir tieši tāpat, tas nav izsūtāmais zēns, kas skraida apkārt reklamējot preci un tvarstot klientus. Projekta vadītāja uzdevums ir novadīt projektu veiksmīgi un ieviest to dzīvē. Kontrolēt finanses un projektā iesaistītos cilvēkus. Projekta vadītājs ir, kā direktors, tikai konkrēti kādam projektam.

sheet (2011-11-25 15:55)      domā tās firmas vadībai baigi tavas domas interesē, darbu labāk meklē, nevis šeit atbalsta grupu veido:))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu