Uzkrājumi!

Labdien! Par cik nevienam pensijas mums nedraud! Kādu uzkrājumu programmu vecumdienām iesakiet?

violinn      Te izskan baigā paļāvība uz bērniem. Labi jau, ja ar viņiem viss dzīvē ir labi un vecākus spēj un vēlas uzturēt, bet uztvert viņus kā garantētu investīciju...nez kāpēc tā?

p_p      Kā rāda pasaules pieredze - bankas un aprdošināšanas kompānijas var bankrotēt, īpašumi var zaudēt vētību vai aiziet bojā, bērni un citi tuvi cilvēki arī var (tfu, tfu, fu) aiziet bojā vai novērsties, nemaz nerunājot par kariem, dabas katastrofām un visādām citādām Dieva izdarībām - tā ka drošības vispār nekādas.

Da, paļauties vispār var tikai un vienīgi uz sevi, un arī ne līdz galam - lai atceramies vecum veco anekdoti:
vīrs purpina pie sevis : "ne uz vienu vairs nevar paļauties, arī uz sevi nē. es taču tikai nopirsties gribēju...."

neratni_stasti      Neko īpašu, izņemot rūpes par veselību, neaizmirst labās, vecās tautas dziedniecības un amatniecības gudrības, spēju saglabāt skaidru prātu, apgūt maksimāli daudz valodu, cik nu smadzenes velk. Viss. Pārējais ir relatīvs - var atnākt, var zust.

JurisK      Par bērniem kā iztikas avotu nevajadzētu sasapņoties, ja nu vienīgi sametīs pansionātam, kas pats par sevi labs variants. Penzijas nekur īpaši nepazudīs, tik jāatcerās, ka arī tais bagātajās ārzemēs no valsts penzijas reti kurš iztiek. Tie, kuri kopš neatkarības lielākoties saņēmuši aploksnē un kuri ir ap 40 un vairāk gadus veci - mierīgi gatavojaties nabagmājai. Diez vai paspēsit sapirkt zelta stieņus!:) Mana devīze - īsas un laimīgas vecumdienas, uz to arī eju!

kedessuns      Centišos sevi nenolais lidz klinķim,nesasieties ar cilvekiem kuri mani gremdes.Vienkarsi strada un dzivot un vecumdienas sagaidit sava maza lauku maja,kuru lidz tam laikam uzcelšu :)

Ingaxx      Pelnošu biznesu!

_Biezaa_vecmaamina      Es jau laikus iegaadaajos ragavinjas, lai mazbeerniem ir ar ko mani aizvest uz mezhu, ja es izvelku liidz penndzijas vecumam! :))))

iluuuzija      Zemes banku...tas ir, naudu ielikt burkā un ierakt zemē..:)

labalabadiena      Savs uzņēmums. Investīcijas, bet ne šeit. 2013-07-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu