Kur lai atrod normālus strādniekus...

lv darba tirguu palikushi tikai bomzhi vai direktori

Freddy Krueger      p.s. "dubultaa falce" - skaardnieks, un darbs augstumaa? Tas tieshaam "ozh" peec vismaz Ls 600.- peec nodoklju nomaksas, jo skaardnieku Latvijaa ir palicis ljooti maz, labu - vispaar gandriiz vairs nav...
Pat ar visu, ka sagataves biezhi tiek sagatavotas darbniicaa, un uz jumta tikai jaasamontee - anyway, tur puisheli nepanjemsi, ja vien negribi apmaaciibaa ielikt ~ gadus 2 - 3, kas patiesiibaa buutu normaalaakais risinaajums.

meistars40      ...nu vispirms jau tā sava varēšana ir jāpierāda ar darbiem un tad var prasīt algas pielikumu! LABS CILVĒKS nav profesija vai arods, par kuru maksā labu algu!

vilks28      Es ar savu arodu nodarbojos 20 gadi,ceru ka protu! Bet tāpat ir grūti iztikt ,jo visi čīkst ,ka nav naudas un amatniekam var nemaksāt. LV . nekad nav bijis samērības un izpratnes,kā veidojas cenas,diemžēl amatnieka rokas te nemaksā neko.UK. sieviete par friziera apmeklējumu maksā no60 mārciņām un uz augšu izdariet secinājumus! Protams,ka LV.tāda frizētava ātri nosprāgtu ,bet nu...!

edora      MJā , daudzi pie mums par minimālo algu (200Ls) meklē darbiniekus ( normālus ) ... nez kāpēc negrib tie bezdarbnieki strādāt , brauc tik prom visi ... nu vai nav mistika ? :D
p.s. Sarkasms !!!

Zeltiite      Atbilstoša izglītība, profesionālā kvalifikācija un darba pieredze, vēl pieprasījums un piedāvājums, vidējā alga nozarē un uz kuru pusi darba meklētājs ir no šī viduslīmeņa nosaka, par kādu atalgojumu darbinieks ir gatavs strādāt, nevis tērēt laiku, lai kaut ko mēģinātu pierādīt latviešu sīkuzņēmējam. Kuram pašam bieži vien pietrūkst visa augstākminētā, kā rezultātā viņa bizness spēj daudzmaz sekmīgi pastāvēt tikai ekonomikas ciklu augstākajos punktos, visā pārējā laikā nīkuļojot, izvairoties no nodokļiem un mēģinot nesamaksāt darbaspēkam. Un, acīmredzot, tieši tāpēc ;)

AijaT      Labs meistars ārzemēs pelna vismaz 3x vairāk.Kādēļ viņam strādāt te,kur biezi dzirdēti gadījumi,ka ne tikai darba devējs,bet arī pasūtītājs nesamaksā?

velneens16      Bet kur lai nem normaalus darba deveejus? Jau cik reizes esam " apdedzinaajusies", sola vai zelta kalnus bet, kad jaasanem alga taa saakas visaadas atrunas- kriize redz....

Spicis      Tukša lieta un izrunas. Mans radagabals visu mūžu nostrādājis celtniecībā un atbild par padarītā augstu kvalitāti, izmeklējās, izstaigājās un izbraukājās pa malu malām, pa lielām un mazām celtniecības firmām - nekā! Tikai palīgdarbi. Vai pie blēžiem, kuri sola, atmat druskas, bet nesamaksā sarunāto, protams, darbā nenoformējot oficiāli.

disneja      Nevajag blefot.
Darbinieku patiesi trūkst, it īpaši speci un darba samaksa noteikti nav šķērslis, bet tie, kas piesakās izsakās, ka ir baigie speci, bet darbos nejēdz neko daudz, taču prasības ....
Un ir naivi cerēt uz bomžiem .... tie jau sen vairs neprot strādāt ne par kādu naudu .

garaamejoshais      Ar taadu attieksmi arii neatradiisi

walmets      Tā ir problēma , atrast labu strādnieku. Atrast var bet viss jārāda ar pirkstu, kas un kā darāms.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu