Vai tas tiesām ir zem viiriesu goda?

Mājai jātaisa jauns zogs.Visi, kuri dzīvojam sinii mājā, to saprotam.Pie vecā zoga gadu desmitie bērts un mests viss iespējamas-akmenoglu izdedzi, kiegeli, akmeni,konservu bundzas, pudeles, u.t.t.Bez tam pa vidu koko saknes.Tas ir jānovāc, lai celtu jaunu zogu.Es viena jau divas dienas roku, nesu, stiepju to visu. Viiriesi luur pa logiem un neviens nenāk palīdzēt. Vai tiesām tas ir zem viiriesa goda-pacilāt lāpstu?

garaamejoshais      A tu esi ar paaeejiem runaajuis par to? jebhsu arii vnk esi izdomaajusi, ka viss jaasakopj un, ka paarejiem bez teikhsanas jaanaak paliigaa ?

trimmers      tu māki visu satīrīt,vīri māk uztaisīt žogu.katrs dara savu.

nenopietninopietna2      Problēma jāmeklē arī pašai sevī! Šodien man viens draugs noraksturoja sieviešu īpašības pēc tautībām. Un viena no krievu, ukraiņu pamatīpašībām bija - uzņemties visu uz saviem pleciem, vīrietim neatstājot neko, tikai TV skatīšanos un šņabja dzeršanu.
Kā viņš teica, viņam pašam patīk sagādāt sievietei patīkamu dienu, kā arī labprāt gatavo un citādi lutina sievieti, ja tikai viņa viņam dod šādu iespēju.
Nu re, arī Latvijas sievietes savus vīriešus pašas ir tā izaudzinājušas...
Es piemēram, nederu Latvijas vīriešiem, jo esmu izlutināta!

lapsu_aacis      ksandra56 (2011-04-10 21:30) jautājuma autora komentārs
Lapsu acis-Ja nav tava probleema,ko lien ieksaa ar savaam gudriibaam?

to i ieliidu pateikt, ka tavas probleemas ir tikai un vieniigi tavas, ne 7 famiiliju un taas nebuut nesaakas un neaprobezhojas ar shtrunta talkas saorganizeshanu.

ja arii shoreiz nesaprati, baidos, ka taa arii atmetiisi kedas, neizpratusi elementaaraako no lietaam, kuras jaazina katrai, sevi cienoshai sievietei:
sieviete saakas briidii, kad izmanto , jau piedzimstot, sev puuraa iedotos talantus- praatu, intuiiciju, viltiibu, situaacijaas, kad saskaras ar faktu - situaacijas mainjas atsleega, sleepjas attieksmes pamainiishanaa.

un tieshi taadeelj, tu no manis arii sanjeemi visai neglaimojoshu apziimeejumu- babulis, jeb booba. un nee, ar vecumu, tam nebija nekaada sakara, kaa to sagribeeji saprast tu.

Palomino      Es saprotu tā: ja runājām, tātad bija mājas iedzīvotāju kopsapulce, kurā iztirzājām darāmos darbus un nolēmām, ko, kad un kurš darīs. Ja tā visa nav, tad tā bijusi tikai tāda parunāšanās par tēmu "būtu labi, ja būtu".
Sniega tīrīšanu var normalizēt kaut vai nosakot, ka katru nedēļu tīra cits dzīvoklis.

Papele      Mēs taču esam eiropā - brīvi ar saviem uzskatiem un darbiem!!!!! Gribu daru, gribu skatos!!!!!

zvanina      Vajadzēja zīmītes pie kaimiņi durvīm laicīgi piespraust.Protams ar jauku un pareizi sastādītu tekstu - ar izziņotu datumu un laicīgi arī tās piespraust.Tas strādā-ticiet man....
Es,personīgi, arī "uz raso" nemainīšu savus dienas plānus....tāpēc, ka vienai,redz, ir sagribējies to darīt tieši tagad.
...Un ja es laicīgi šo visu neesmu izziņojusi, tad rēķinos ar to, ka pati vien vākšu un darīšu.Arī tā ir bijis - kamēr iemācījos ar kaimiņiem sarunāt....i pīrāgus izcept.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu