Darbā vervētāji pie Nodarbinātības aģentūras

Sodien biju NVA atradities, ka vel neesmu nomirusi badaa un taa.. un ara ejot man viens onkulitis gados piedavaja tirit vinam 2 dzivoklus un ofisu, par gidi piestradat un ko tik vel ne. Stastu draudzenem, vinas saka, ka vajag pazinot policijai - neesot normali taa.. ka Jus domajat? tas ir kads jauns verveshanas paveids? vai mani pardos kaa lelli?
labi, mani ta nee, bet kadu tiesam izmisushu jaunkundzi?

Edg (2011-03-01 00:13)      Kas tā par kvalifikāciju kur Latvijā stundā varēja nopelnīt 25-30 latus? Es tik aiz intereses jautāju, jo labi saprotu ka šobrīd neviens tik daudz maksāt negrib. A tādas algas eiropā ir vidējā līmeņa menedžmentam un labam grāmatvedim. Lielākajai daļai ir zem tada līmeņa. Nu protams ir arī absolūtais mazākums kuram pēc nokrituša sintnieka arī neatmaksājas pieliekties.

Tiina_loa (2011-03-01 00:13)      visdrīzāk onka dzina amizieri:)

selavi_5 (2011-03-01 00:30)      Latvija vai uz ārzemēm piedāvāja?

rudaa_lapsa (2011-03-01 02:35)      Domāju, ka onkam bija citi plāni...

JurisK (2011-03-01 05:09)      Diivains piedaavaajums, aizdomiigs! Dereetu nozinjot, vismaz tai NVA kaadam apvaicaaties. Vispaar arii interesee - kur 26-gadiigs meitietis Latvijaa vareeja taadu algu sanjemt? gan zinu koleegjes meitu, kas apm. taados gados pelniija ap 4000eu uz rokas, tas gan bija Briselee, eirosavieniibas kantoros tulka darbaa.

av2 (2011-03-01 06:58)      Un kaada problema, piedaavaaja tak darbu. Par skaidru naudu, cik sapratu.
Diivaini, ka tas ssiniis dienaas LV ir...uzkataams par ko sliktu, laikam :(
ASV katra lielaa pilseetaa ir taada vieta, iela, kas saucaas "darba birzza". Tur staav darba mekleetaaji, un piebrauc cilveeki, un piedaavaa darbu. Par skaidru naudu paarsvaraa. Piemeeram, man vajag straadniekus uz 3 dienaam, piebraucu, sarunaaju cenu, un viss.Neredzu tur nekaadu probleemu.
Vai tiessaam ir labaak taas triis dienas guleet maajas, nekaakaa nopelniit naudinnu kaadu? Kaapeec valstij buutu jaamaksaa par kaada indiviida ...slinkumu, a? :(

Lucy (2011-03-01 08:26)      Ja tev nebūtu vecāku kur aiziet paēst,tad stradātu arī savā karakula kažokā:))
Par pašu piedāvajumu,nevaru izteikties,jo var būt dažāda situacija,varbūt slimnieks tas onka.

Polus (2011-03-01 09:18)      Ha-ha-ha, kā man patīk šī retorika - "MANA kvalifikācija...". Viens no latviešiem piemītošajiem untumiem - sadalīt darbus kaut kādās muļķīgās kategorijās, sevi pieskaitot vismaz pāris pakāpienus augstāk par reālajām spējām. Protams, nezinu konkrēto situāciju detaļās, bet par sava minējuma pareizību esmu gatavs likt 75%. Diez vai Tev ir Prinstonā vai kaut vai Varvikā iegūts maģistra grāds, kuru sniegtās iespējas globālā mērogā būtu objektīvs iemesls, lai rauktu pieri par provinciālajiem piedāvājumiem dzimtenē.


Drīzāk jau ego ir piedzīvojis inflāciju līdz ar trekno gadu absurdo sistēmu. "Kruts darbs" pirms diviem gadiem bija vai nu nekusteklis vai kaut kas saistīts ar tirdzniecību - abi uzpūstie sektori, kuros strādājošo darba algām nebija nekādas objektīvas saiknes ar cilvēka spējām. Ak, jā, varētu būt arī kaut kas saistībā ar kredītu analīzi, kad bankas bonusus maksāja par izsniegto kredītu apjomu, nevis kvalitāti - tas arī nudien bija "kruti" idiotisma ziņā. Jebkurā gadījumā ir pat ļoti veselīgi aizmirst par tāda veida "kruto" darbu, jo tā bija fundamentāla kļūda, nevis likumsakarība, un sākt savu ego būvēt no jauna - šoreiz uz stabiliem pamatiem.

blaumane (2011-03-01 10:01)      tas tā žēlīgi uz bezdarbniekiem karakula kažokā vilkties un cepties par onkulīti, kurš kaut ko tur piedāvāja, nepatika- nu nepiekrīti, ko ņemies? gribēji šeit par bijušo spožumu pastāstīt, par kažoku un uzkopēju, tam- izrādās, nav nozīmes, kas bija, tas pagāja un vairs neskaitās, tagad ir tas, kas ir- realitāte

Zeltiite (2011-03-01 10:59)      No savām spējām un tām atbilstošām iespējām, tomēr nevajadzētu spriest par citiem ;) Arī tad, ja dzīvē nekas vairāk par kredītiem un nekustamo nav redzēts vai gribēts saskatīt. Provinciālos piedāvājumus gan atstāsim provinciāļiem - lai citi pelna uz viņu rēķina, pirmajiem vēl pie tam ar to lepojoties. Ja otrajiem pietiek, ar to, ko spēj pavilkt pirmie... Toties, kad sanāk ziepes, jo plaisa starp nepieciešamajām kvalifikācijām un pieredzi un darba raksturu jau ir pārāk liela, var brīnīties un sodīties ;)

manis_nav__ (2011-03-01 11:04)      Zini ko,ja Tev vajadzētu pabarot bērnus ,iedod naudu skolai,sapirkt drēbes ,grāmatas,iedod pulciņam ,skrietu kak miļeņkaja uz ātro notirgot savu kažoku un strādāt da jebkuru darbu..a tagad var gudri d....kosmonaute:D

ULTRA (2011-03-01 11:44)      Uzraksti te viņa telefona numuru.Varbūt kādai noder.Informācijai varēji pajautāt,cik domā maksāt,ka objektu skatīties nāksi ar vīru.Neko sliktu šai gadījumā nesaskatu,bagāts večuks meklē jaunu,smuku,nenodzērušos/par to liecina kažoks/ mājkalpotāju.

avanti13 (2011-03-01 12:01)      "...par gidi piestradat un ko tik vel ne" (c)
te visi sakoncentreejaas tikai uz to maajas tiiriischanu...., varbuut vinsch patieschaam mekleeja personiigo sekretaari, kura visu vinja saimnieciibu organizee?? un taa kaa taadam darbam personiigaas simpaatijas arii ir svariigas, tad uzrunaaja forschu daamu kazhokaa!
es gan buutu ar vinju darba paarrunas sarunaajusi (protams njemtu kaadu draugu/draudzeni liidzi)

hefny (2011-03-01 19:18)      hmm
visi viedokļi varētu būt.
Un vēl,ja jau jāiet kaut kāds dzīvoklis skatīties,hmm ar kažoku noskatīja--hmm
ka tik nesanāk kā tur /laikam Jelgavā/,kur kāpņu telpā `"palīdz izģerbties un arī pie reizes ``atslēdz"".
tomēr--šadi piedāvājumi patiesi--pie`nemot,rūpīgi jāpārdomā,skatīties kjāiet ar `"vīru`"--un jāatstaj koordinātes kādai draudzenei,lai zin kur meklēt,jo viņš tomēr in nezināmais x.-tad tomēr labāk kaut kā savādāk/nezinu,nav pieredzes-nav padoma/.Varbūt pārāk bailīga,bet patiesi-=par sevi IR ko baidītie/jebkurā vecumā,visiem/visām/!

Rekur (2011-10-26 16:16)      Stundas likme 25-30Ls krīzes apstākļos. Ar tādu kvalifikāciju divus gadus bez darba.... Izsaku līdzjūtibu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu