Kur ir tās vietas/profesijas/amati, kur maksā vairāk par 500 Ls?

Esmu jau gatava mainīt profesiju.... staigājot pa veikaliem nonācu pie tāda secinājuma :(

JurisK      Sasmiidinaaja mani north_west!:)) Labaak ar 500 meenesii Riigaa siltaa dziivoklii, nekaa ar 1000 UK vagoninjaa. Tur pat ij iekraashana nesanaak nekaada! Pie tam, cik zinu, par to vagoninju pat iires maksa jaamaksaa:)) Ja nu brauc uz aarzemeem peljnjaa(ne dziivoshanaa), tad uz rokas jaasanjem min. 2shtukas latos, savaadaak tas viss bezjeegaa. Par darbu uz vietas - ja gribi dupsi siltaa benjkjii, tad gruuti taadu vietu atrast. Paziistu sievieti apm. ar taadu pat izgliitiibu apmeeraam, nedaudz jaunaaku, straadaaja plashi paziistamaa bankaa par naudinjaam nedaudz lielaakaam, algu samazinaaja par apm. treshdalju, aizgaaja, paaris gadus pastraadaaja sho to, arii par paaedeveeju, tagad braukaa pa okeaanu, naudinjas pelnot.

vikingo      Nav svarīgi cik nopelnu, svarīgāk ir cik esmu spiests tērēt

afrodit14      Nja-mani izbrīna fakts,ka vajag to sporta jaciņu pa 70 Ls...
Nu es pelnu +- minēto summu.Jāpiebilst,ka man nav super duper izglītības,un nezin kāds tur super amats.Es STRĀDĀJU!uz pilnu klapi,un mani bosi to novērtē.Viegli nav,bet darbs ir labos apstākļos,un ar labiem bosiem.Un galevnais(laikam esmu balta vārna)es uz darbu eju ar prieku!Neskatosties uz to,ka man ar diviem transportiem jābrauc.(auto ir ģimenē,bet izmanto vītietis)

afrodit14      Aizmirsu piebilst-nav valsts darbs

mincene22      Es dzīvoju 180 nesezonas laikā,sezonas 250-330.agrak alga bija līdz 700.Tamdeļ nekur negribēju kustet prom.Strādāju ar cilvēkiem uz procentiem.Tirdzniecība.Edmund-daru no sirds.Man ir divi bērni.Meģināju ņemt bŗīvu un iet uz pārrunam.Sapratu,ka tās ir naudas zaudējumi.Pieredzes nav.17 gadi tirdzniecībā.Pirmos 7 gadus pašai bija firma

Dzhokonda      Nu gan Laskovij...Īpašumos Ls 500 šodien pelna retais un ar starplaikiem, tur algas nav ir tikai % no darījumiem, Pēc statistikas darījumu skaits sabrucis 2 gadu laikā vairāk par 50%, cenas zemas līdz ar to ienākumi šajā sfērā ir zemi, jo cilvēki ja vispār kaut ko pērk, tikai pašu lētāko, darījumi ar lielām summām notiek ļoti ļoti reti.90% Profesionālu mākleru ar stāžu tagad vairs to tur kā papildus darbu, jo ja vienu mēnesi var 200-500 latus nopelnīt, tad 2-4 mēneši jāsēž tukšā un no šīs pašas naudas ir jāiztērē darbam-benzīnam, sarunām utt., līdz ar to izdzīvot vairs nevar.

korelaacija      Humana veikalā sporta jaciņu nopirku par 30 sant. Vajadzēja mazliet pielabot, bet to neviens neredz. Es arī tādās bodēs kādreiz neiepirkos. Kad jāizdzīvo, jāmeklē iespējas...

Adamsone      Dies` tēs`, pa veikaliem staigājot par algu domā...:(
Mēs savulaik brīnījāmies un ironizējām par ārzemniekiem (kad tie bija tā kā tāda cita galaktika) - tik daudz nopelna, bet tik skopi. Ja te sāktu rakstīt par savu dzīvesstilu - PA no krampjiem nomirtu. Bet tā kā zinu, ka tūdaliņu stilā ir plātīties un plātīties pat tad, kad nav ar ko, tad vismaz saprātīgi (ceru) klusēju. Tiem, kas regulāri te visu lasa, jādomā, nav nekādu lielu maldu par to, kam kas un apmēram cik. Izņemot, protams, dažus Īpaši Spožus gadījumus.:))

Pusvaditajs      Nabags ir nevis tas, kuram ir maz naudas, bet gan tas kurš daudz grib...

edmunds      paarfraazeejot "bagaats ir tas kuram pietiek" :)

babyjag      lasu un brinos.. no kurienes taa skaudiba un neiecietiba? es piem neko ipashi nedarot ari sajos laikos nopelnu 200-300ls menesii.. un ne jau ar prostituciju, kaa te daudzi domaa! pastradaju 2-3 dienas un ir vismaz 100.. varetu iespringt, butu vairak. bet negribas, gribas, lai pazhelo :D
ari agrak nekad neko neesmu zagusi, bet bija laba 4-ciparu alga tepat Latvijaa, stradaju tepat netalu no majam, viss centraa, skaisti un taa.. jaa, bija daudz jastrada - nacu majas no darba pec 9-12-15 nostradatam stundam, iekritu gultaa un no rita atkal uz darbu.. pirms tam biju macijusies visadas skolaas, pedejaa no tam vajadzeja videjo atzimi vismaz 8, lai pabeigtu - un bija tachu pat vairak! regulari mekleju iespejas pamacities vel sho to. stradaju tiesham taa, ka ar mani vareja lepoties un pareizi izmantojot no manis iegutaas zinashanas - pelnit vairak. lidz ar to - kaa cilveks, kurs ir ne-valsts darbaa un nestradajot par ministru 26 gados pelnijis vairak ka tukstoti uz rokas, plus vel visi draugi tadi - nu nezogam mes! nevajag skaust, bet kustinat savas pakalas, lai butu tapat! jaa, veiksmei ir nozime, bet ne jau izskiroshais!

zhuzhuu      izdzīvot var par daudz mazāku summu. Bet vai dzīvot un justies labi...?
katram algas latiņa un vajadzības ir savas. Jebkurā profesijā var nopelnīt virs 500...
mēnesī, bet- tos nekad nemaksā uzreiz ( ja neesi deputāts vai radinieks augstai amatpersonai), vienmēr sevi un savas ambīcijas ir jāpierāda.
Jādara un jāapgūst tas, kas patīk ( atdeve būs dubultiga), kaut gan izdzīvošanas labad arī ādas ģērēt var kādu laiku!

Adamsone      babyjag - man neskauž, patiešām.:) Bet tas japīšu rezervāts Rīgas centrā - tas nav nopietni. Sīks pulciņš jaunu cilvēku saņēma salīdzinoši lielas algas - un tad?? Es ticu, ka tu mācījies; kā pie mums liek atzīmes - sorry, nevajag labāk par to un vispār šis mēģinājums šādā veidā pie mums iedēstīt kapitālismu, kā patalaban izskatās, ir bankrotējis. Es ticu, ka tev ir spējas un tā, bet tas rezultāts, ar ko tu pagātnes formā tā lepojies, ir drīzāk situatīvs - nu deva viņi mums to naudu un tu biji starp tiem, kas dabūja (neticu, ka citi bija sliktāki) un tagad tas viss ir beidzies. Un?? :)

babyjag      Adamsone - es macijos amerikanju skolaa un stradaju pie korejieshiem, tagad - skotiem. nevienu atzimi neesmu dabujusi nepelniti, visus 18 gadus kartigi macijos. :P varbut ta ari bija mana kljuda.. :)
tagad es nodarbojos ar savas vertibu sistemas parkartoshanu un atstradaju varbut nepelniti nopelnito algu labdaribaa, stradajot par velti sabiedribas labaa :) jaa, taa es izperku savu vainu un kompleksus :D
un zini, kapec taa haljava vairs neturpinajas? es zaudeju ticibu saviem merkiem un idealiem vel pirms krizes iestashanas. es vnk gaju nepareizaa virzienaa un kkam bija janotiek, lai es to saprastu :) un varbut tas bija vajadzigs, lai kljutu par labaku cilveku.
man nekad nav skaudis, ka kads pelna vairak kaa es - daudziem ir kompetences un prasmes, lai to attaisnotu. ja mak pelnit - kapec lai nepelnitu? katram mums ir iespeja darit to, kas patik un kaa patik - tikai ne visi ir tik drosmigi. ka jau vienreiz teicu - dazhiem savi kompleksi ir jaapliecina stradajot par apkopejam visu muzhu, citas blondines saskrulletiem matiem paplikskina skropstas un uzmochii aizkaru veikalu, lai nekristu majas uz nerviem savam uzshavejam. katram savs.

problema ir taa, ka vecaki un skola nestasta par tiem simtiem profesiju, ko dzivee var izveleties, neviens nopietni nepieiet karjeras izvelei - puse aizskrien macities juristos vai ekonomistos, strada par pardevejiem un domaa, ka tas ir tas amerikanju sapnis. es ari labpratak stradatu laboratorijaa izdomajot inovativus produktus, nekaa aprakstitu to, ka kkas tads vsp notiek. bet.. es nezinaju, ka tadi darbi vispar eksistee..

7_jeeri      jāmaina domāšana, un tikai tad "profesija", "nodarbošanās". jāstrādā uz sevi, nevis jāsapņo, ka kāds maksās algu, vienalga cik lielu.

dari to, kas vajadzīgs cilvēkiem, un kas ir gatavi par to arī maksāt, tas būs tavs ienākums. nevis sēdi kaut kur nezin kur un žēlojies, ka naudas par maz.

pilna pasaule ar naudu, kas brīvi stāv, un gaida, kad kāds to paņems. un paēnms to tas, kas būs uzņēmigāks par tiem, kas sēdēs un neko nedarīs, gaidot kaut kādu mistisku algu.

alika      Kad būs 500-gribēsies 600:) Būs 600-gribēsies atkal vairāk;)

gravieris      komentāru daudz,tomēr nekur neizlasīju to profesiju un darbu vārdus,kur pelna ap 500 ls mēnesī....manā profesijā,ja ir pasūtījums/labs/,tad šāds cipars tiek maksāts par vienu presformu.Uzgravējamu apmēram trīs nedēļu laikā. Nekur gan nav zvanīts,ka divus mēnešus pēc tam var sanākt pārtikt no šīs naudas un maksāt arī komunālos....trīcot un cerot,ka nākamais darbs piedāvāsies laikā.

utji_butji      Nopelnu stipri vairāk par 500 latiem. Strādāju oficiāli trijās privātajās kompānijās, braucu ar darba mašīnu. Darbs saistīts ar finansēm. Man ir maģistra grāds ekonomikā.

zhozefina      MLM,un tikai profesionālajā,bet nevis tiešajā tirdzniecībā un piramīdās.

dinita      Man 500 saņemt uz rokas būtu pasaka.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu