Cik jāmaksā auklītei?

Ieliku sludinājumu- lats stundā, uz pilnu dienu+ ēšana par velti- piezvanīja divas omītes...un viss.

Laikam tas burbulis par bezdarbu ir mega- uzpūsts...jebšu brīvdienās neviens bezdarbnieks darba sludinājumus nečeko?

bilesutirgotaja (2010-09-26 17:48)      Aukliite nav ne pavaars, ne velasmazgataaja, ne seetniece, ne maajkalpotaaja...vina auklee beernu, ne Tevi:)))

selgucis (2010-09-27 09:59)      Man bērni ir ļoti svarīģi! Ja es gribu lai auklīte pieskata manu bērnu tad neuzticētu tai papildus slodzi, jo kas tad tā ir par auklīti ja tā neredz ko dara bērns un uzkopj piemēram māju? Tad jau viņa neko nevar iemācīt bērnam un pieskatīt kā nākas!
Pati biju aukle un man maksāja 5 Ls stundā( tas bija pirms 2 gadiem).

Spameris (2010-09-27 10:25)      Apmēram čiriks dienā. Tas par 8-10 stundām dienā . Pa dienu bērnam ēst dod loģiski, ka aukle. Ēdamais parasti ir atrodams ledusskapī, ja nav, tad aukle nopērk ko vajag un vēlāk iztērētā nauda viņai tiek atdota. Bet nu, pieļauju domu, ka pa čiriku būs japameklē normālas kandidātes. Vai arī varbūt šim čirikam vēl klāt būs jāpieskaita ceļa izdevumi (e-talons) vai arī bērns jāved pie aukles pašam. Bet tad jau izdevīgāk atrast kādu lētāku privāto bērnudārzu, jo aukles bonuss ir tāds, ka tev nav jāuztraucas par bērna ēdināšanu, ģērbšanu, transportēšanu, utt. :)

Evia (2012-08-26 00:57)      varbūt pie vainas tavs sludinājums. varbūt cilvēkiem nepatīk kaut kas tevis rakstītajā, vai kādi darba apstākļi nav pa prātam, utt.
1 Ls/h tas ir tāds pašvaks atalgojums, protams, bet nav arī galīgi slikti, tā kā pārskati sludinājumu, kur varētu būt vaina.

pieredzējušas auklītes jau pēc sludinājuma var daudz ko pateikt par darba devēju, piemēram, lecīgā tonī uzrakstīts (ir lasīti tādi).

un vēl - pati paskaties sludinājumus, jo laba līmeņa auklītes pašas pa sludinājumiem nerokas, viņas liek sludinājumu un tad zvana viņām.

Evia (2012-08-26 01:01)      kad jau biju publicējusi savu pirmo atbildi, sīkāk papētīju autores ierakstus, nu man viss ir skaidrs, kāpēc uz sludinājumu neatsaucas.

autore, tu jau te izcelies ar "super" attieksmi; sludinājumā un runājot pa telefonu droši vien tāpat :)

pie lecīgiem, kašķīgiem cilvēkiem piesakās darbā nelabprāt. pamaini attieksmi. lai veicas :)

Draiskaa21 (2012-09-11 11:26)      Lats stundā...nav slikti! Ja par 1.50 stundā,tad auklīte ar mašīnu,izvadā nodarbībās un tt. Auklīte paēst gatavo un saimnieki mašīnai šķidrumam dod. Tā apmēram...LABAS AUKLES!.

deivisa (2012-09-19 15:01)      Nu ziniet,pasi par savaam algaam juus naudat,bet,ja gribat kaadu nodarbinaat,tad ka tik mazaak buutu jaamaksaa!Kaadu atbildiibu juus no aukles varat prasiit par vienu latu stundaa,beerns un veel svess,taa ir loti liela atbildiiba!

men (2014-02-13 19:23)      Auklītes vari atļauties,bet kondonam nepietika...!? :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu