Vai ir vērts kļūt par frizieri?

Nesen radās doma kļūt par frizieri,nekad nav bijusi saistība ar šo profesiju,nav iemaņu un likas,ka arī darbs ar cilvēkiem ne visai,bet vilinoši likās iespēja,ka pati vari būt sev saimniece,iet uz darbu tikai tad,kad ir ko darīt utt...varbūt muļķīgi?

av2      Polplov- par ginekologu ir ilgi un ciitiigi jaamaacas skolaas, ja kas..;(( PLuss veel jaanodod zveerests, ka tevi intresee tajaa procesaa tikai aarsteessana :))
Tik viekli jau nelaizz klaat pie "taam" frizuuraam :((

veesmina      Pamēģināt jau var, bet lai iznāktu labs specialists ir jāiegulda daudz, daudz, daudz darba. Vispār nav draņķīgāka darba, kā apkalpojošā sfērā , jo klienti ne vienmēr būs apmierināti, kaut pašai liksies, ka darbs paveikts labi.

superpuika      Es domāju - muļķīgi tas nav, varat mēģināt. Tur tiešām būsiet pati sev saimniece, un būs arī brīvi brīži, kad nav klientu. Ja nepadosies, aiziet var jebkurā laikā, bet gan jums sanāks. Un iemaņas gūst ar laiku, neviens nav piedzimis, ka kko mācētu. Es arī kļūdījos profesijas izvēlē, divi gadi bija vējā, tomēr nākamreiz jau izdarīju pareizo izvēli. Pamēģiniet, neko nezaudēsiet un varbūt tieši tas jums būs īstais robs!

art_deco      Ja reiz jautā "vai ir vērts", tad visticamāk, ka tev nevajadzētu to darīt. Ja tiešām būtu gribēšana un azarts, tad neko nejautātu, bet darītu.

Selfija      Seko savam aicinājumam,tam ko patiesi vēlies darīt!Noformulē savas vēlmes un rīkojies,nevis ļaujies šaubām vai šauram redzējumam!:)))) 2011-09-24

Roma      Es pienjemu, ka visi, kas ieprieksh ir atbildejushi profesija ir firizieris? 2014-01-29

labriit      Ko nu sarežģiet vienkāršas lietas.
Gribi būt frizietis, tad pabeidz kursus un uz priekšu.
Es kādreiz sēdēju jaunībā frizētavā un teicu frizierītei- Jums te tāda sieviešu paradise, jauka atmosfēra, te laikam jauki strādāt.
Bet mana frizierīte pateica, - Ej tur un tur un piesakies uz kursiem, kur problēma.
Es tā arī izdarīju un kļuvu par frizieri, viss vienkārši.
2014-02-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu